nevini eklediysen bakayım nevinden canımmekle tubişim sende gelmedi henüz davet ama. şeyma ne güzel işte uyumuşunuzz:)
grup işinden anlayan varsa halletsin yaf yada bakayım ben bi:)
hoşgeldin canım bende o yzden çok uykum varsa uyuyorum öğleden sonra oda sabah bende çok uyuyunca daha kötü oluyorummbiz geldik...oğlanla uyuyayım dedim kafam kazan gibi oldu:bbo:
üzülmiyim diyorum ama canım çıkıyor:)hem bebeğe üzülüyorum,hem fıtık oldum offf :))demek babasına çekmiş canımm oyala oynat falan unutsun memeyi genetik bazı şeyler canımm üzülme sağlıklı olsunda tosuncukk
inşallah canımbu arada devrim çok tatlı maşallah tombik tombik emekleyince yürümeye başlayınca gider kilolar merak etmeyin
benim daha büyük sıkıntım,biz 92 beden alıyoruz,boyları acayip uzun bedenleri iyi oluyorkızlar gittim bi dolu alışveriş yaptım mont falan aldım 6-9 aylık almışım 2-3 tanesi küçük oldu. beden bedeni tutmuyo ya beceremiyorum hala şu alışveriş işini:) boşa para verdk ayollsempatiksalakcinni
nerdesiniz yaa haftasonu tabi kimse yok
bizde yapalım,yapim ben hemen :)mantıklı aslında bende öle yanımda götürim ya sağol canım:)
salak kafam etiketlerini kestim bi güzel yıkadım sonra farkettim küçük olduunu nevin:))
face var tatlım özelden atayım sana maili. nisan anneleri grup kurmuş bizdemi kursaksengözlerimebaksanab
gördüm canım :)Katıldım :) gökcen ben de.
şu anda kamuya açtık,isterseniz davetli yaparızhalka açıkmı bu sultan bi zaman sonra davetli yapalım derim:)
benimkide sğürekli durmuyo pusette ama bir süe oyalanıyo şükür relax senin kızda ne ka üzd seni bari ek gıda veriyosun üzülme canımm
devr,rmim herkese açık olmasa dahsa güel olmazmı daha raha konuşurdukk
relax gündüz uyutup veriyodun memeyi artık o da mı olmuyo? neyse sağlıklı olsunlar da hepsinin gelişimleri farklı farklı..
relax senin adın neydi mahzuru yoksa? ve devrimim ?
şeyma facebook da açalım dedik grubu. aktif güzel paylaşımlar olabilir ordada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?