2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekle tubişim sende gelmedi henüz davet ama. şeyma ne güzel işte uyumuşunuzz:)
grup işinden anlayan varsa halletsin yaf yada bakayım ben bi:)

demek babasına çekmiş canımm oyala oynat falan unutsun memeyi genetik bazı şeyler canımm üzülme sağlıklı olsunda tosuncukk
üzülmiyim diyorum ama canım çıkıyor:)hem bebeğe üzülüyorum,hem fıtık oldum offf :))

bu arada devrim çok tatlı maşallah tombik tombik emekleyince yürümeye başlayınca gider kilolar merak etmeyin
inşallah canım
benim daha büyük sıkıntım,biz 92 beden alıyoruz,boyları acayip uzun bedenleri iyi oluyor

bizde yapalım,yapim ben hemen :)

pusette oyalamak hayal oldu..önceden iş yaparken koyup yanıma alırdım şimdi koyuyorum arkamı döner dönmez kendini pusetten kaydıyıyo..ole yerde yatıyo pöff napcam ben

selam kızlar nasılsınız bız ıyız kızımla cok sukur.ama artık gunduzlerı hıc emmıyo kızım o emmıye emmıye de sutum nerdeyse bıttı.butun gun emmı yo aksama kadar aksam sagıyım dıyorum hıc cıkmıyo gecelerı emıyo ona ancak yetıyo.kasık mamasını kasıkla verdıgım zaman muhallebı kıvamında kızım rahatsız oluyo sındıremıyo daha galıba katıyı.bende sulandırıp bıberonla verıyorum onu ıcıyo.
bıraz gelısımı yavas gıbı benım kızım hala kafasını tutarken tıtretıyo:)ayaklarınıda hıc basamıyo.ama yanlarına donuyo ve ıkı elıyle ayaklarını tutabılıyo.

şeyma bizmki de durmuyo onda pek arabada da prob. oluyo napcaz bilmiyorum. devrimim yap valla güzel olur :)

relax gündüz uyutup veriyodun memeyi artık o da mı olmuyo? neyse sağlıklı olsunlar da hepsinin gelişimleri farklı farklı..

relax senin adın neydi mahzuru yoksa? ve devrimim ?

şeyma facebook da açalım dedik grubu. aktif güzel paylaşımlar olabilir ordada:)

canım adım sultan benim,grubu kurdum,devrimin bir resmini koydum şimdilik,değiştircem onu

halka açıkmı bu sultan bi zaman sonra davetli yapalım derim:)

benimkide sğürekli durmuyo pusette ama bir süe oyalanıyo şükür relax senin kızda ne ka üzd seni bari ek gıda veriyosun üzülme canımm
devr,rmim herkese açık olmasa dahsa güel olmazmı daha raha konuşurdukk

cem kim ya:) sultan sıkı yönetime geçmeli bence:))

tamam kappıyorum,kocaamıda atıyom gruptan,zaten kızmıştım ona,evden atamadım burdan atim bari :)

canım benım adım öznur.artık gunduz uyutuncada almıyo yok.uyanınca hemen verıyorum kafasını cevırıyo zorlayıncada aglıyo.artık doysunda napım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…