Selam kizlar fena depresyondayim
Oglumu esimin akrabalarina goturdum dun.....esim bebekken cok guzelmis yerinden kakmiyomus bu ban a benziyomus galiba....zayifmiymis ne biraz guzel diilmis AMA sirinmis ay agliycaktim yaa ....
Esim alti aylikken on kiloymus acicesme yokusundan cikaramazlarmis benim oglan onun yanimda oyuncak bebekmis. Biraz sonrada bu san a benziyo biraz ayyy sees cikarmadim AMA cok bozuldum off napiim kilo almiyo almiyo....
farbetter sen okula başladın mı?
şerife sorma sanki bizden başka herkes herşeyi biliyo bi biz bilmiyoruz:)) ben anneme bile söz geçiremiyorum en basitinden çorapların lastiği iz yapıyo yukarı kadar çekme diyorum bi bakıyorum çekmiş yine:) yine bi gün bi akrabamın çocuğu almış oyuncak silahı benim oğlana tutmuş dan dan basıyo bizimki bi korktu yapmayın dedim neymiş efendim bebek korkak yetişmesin bişey olmaz bukadar narin olunmaz diyo:) el kadar bebeği korkutmanın mantığı nerde ya.. insanoğlu işte..dün kayınvalidemlere gitttik...bana diyor çocuğa meyve falan verdin mi diye yok dedim hafta sonu mşdesi dinlensin dedim...mutfağa gitmiş armut rendeliyo veriyim diye...demir rende de vitamini kalmıyomuş diyom kim diyo onu diyo..dr.dedim...o nerden biliyomuş diyolar...o zaman dr.a niye gidiyoruz dedim...neyse yedirmeye çalışıyodu eşim tabağı ellerinden aldı geldi...sonra akşam yemeğinde eşimin yiğeni kaşığı almış gelmiş salatanın suyundan verecekmiş ona noluyosa ...daha 10 yaşında bana akıl veriyo sinir oluyorum ya...bana sormuyo bile ....
şerife sorma sanki bizden başka herkes herşeyi biliyo bi biz bilmiyoruz:)) ben anneme bile söz geçiremiyorum en basitinden çorapların lastiği iz yapıyo yukarı kadar çekme diyorum bi bakıyorum çekmiş yine:) yine bi gün bi akrabamın çocuğu almış oyuncak silahı benim oğlana tutmuş dan dan basıyo bizimki bi korktu yapmayın dedim neymiş efendim bebek korkak yetişmesin bişey olmaz bukadar narin olunmaz diyo:) el kadar bebeği korkutmanın mantığı nerde ya.. insanoğlu işte..
kızlar face teki mine ,ayşe,dilek,adile bu arkadaşların nicklerini biliyomusunuz tanıyamadım ben
ya acıkcası ben kimseyi nick name olmadan tanıyamıyorum:)
bi çözüm bulsak buna:)
nasıl isterseniz..isterseniz bir süre nickleri yazalım mesaj sonuna zamanla ögreniriz:)elvan bi başlık açmış oraya yazsak mantıklı yada tugba her msjın sonuna ekleyelim nickleri demiş ama bilmiyorum:) ben gökcen bu arada:)
memnun oldum nermincim.
eşimi bekliyorum gelse de dışarı çıksak hava soğuk ama çok sıkıldımmmm...
bezimiz de bitmişş bez dayanmıyo yaa iflas ettircek bezler bizii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?