2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kizlar fena depresyondayim

Oglumu esimin akrabalarina goturdum dun.....esim bebekken cok guzelmis yerinden kakmiyomus bu ban a benziyomus galiba....zayifmiymis ne biraz guzel diilmis AMA sirinmis ay agliycaktim yaa ....

Esim alti aylikken on kiloymus acicesme yokusundan cikaramazlarmis benim oglan onun yanimda oyuncak bebekmis. Biraz sonrada bu san a benziyo biraz ayyy sees cikarmadim AMA cok bozuldum off napiim kilo almiyo almiyo....

ay ömürrr ben çatladım burda gerizekaalılar sanki her çocuk birmiş gibi. benim abim bebekken afrikalılar gibiymiş ergenliğe kadar çöp gibi hatta resimleri var ama maşallah şimdi 90 kilo:)) yani kilo sanki çok iyi bişey de onunla ölçüp biçiyolar. sen şükret kuzucuğun bi sağlık prob. yok hamd olsun ki takma kafaya.olumunekankayizsmile

bu arada herkese selam kızlarr evime döndüm annemde msiafir çoktu pek bişi anlamadım vala evimi öslemişimzemuszemus

cnm bencede takma..benim kızında kilosu aynı zamanda doğan kardeşlerine göre daha az..ama ben hiç sorun etmiyorum..saglıkya önemli olan o..her çocukta degişir zaten cnm.bir olmaz hepsi.
sana bişey diyen olursa ben cocugumun saglıgıyla daha çok ilgileniyorum kilosu sorun degil de geç ben öyle yapıyorum

ömürüm takma kafana boşver ya onları...bize de küçükken akrabalar annem esöylerlerdi bu çocuklara bakmıyon mu sen diye...şimdi de kilo vermeye çalışıyuom....boşver canım ya...hem çocuklar hiç belli olmuyo bi zaman sonra bakmışsın kilolu olur orası hiç belli olmaz....

sultan facete beni de ekle istek gönderdim...Şerife ben :)

benim kızımı da hep erkeğe benzetiyolar...sinir oluyom vannna

dün kayınvalidemlere gitttik...bana diyor çocuğa meyve falan verdin mi diye yok dedim hafta sonu mşdesi dinlensin dedim...mutfağa gitmiş armut rendeliyo veriyim diye...demir rende de vitamini kalmıyomuş diyom kim diyo onu diyo..dr.dedim...o nerden biliyomuş diyolar...o zaman dr.a niye gidiyoruz dedim...neyse yedirmeye çalışıyodu eşim tabağı ellerinden aldı geldi...sonra akşam yemeğinde eşimin yiğeni kaşığı almış gelmiş salatanın suyundan verecekmiş ona noluyosa ...daha 10 yaşında bana akıl veriyo sinir oluyorum ya...bana sormuyo bile ....

şerife sorma sanki bizden başka herkes herşeyi biliyo bi biz bilmiyoruz:)) ben anneme bile söz geçiremiyorum en basitinden çorapların lastiği iz yapıyo yukarı kadar çekme diyorum bi bakıyorum çekmiş yine:) yine bi gün bi akrabamın çocuğu almış oyuncak silahı benim oğlana tutmuş dan dan basıyo bizimki bi korktu yapmayın dedim neymiş efendim bebek korkak yetişmesin bişey olmaz bukadar narin olunmaz diyo:) el kadar bebeği korkutmanın mantığı nerde ya.. insanoğlu işte..

kızlar face teki mine ,ayşe,dilek,adile bu arkadaşların nicklerini biliyomusunuz tanıyamadım ben

hepimiz aynı şeyşerden şikayetçiyiz..
benim kızın dişler çok acıyo kulagına yakın yerleri tutuyor eliyle..dr normal dedi kulagında bi sorun yok diştenmiş..kayınvaldem tutturdu sarımsakmı sürcekmiş damlatcakmıymış ne..yok dedim..Neyseki geldik evimize..artık kimse karışamıyor:)

ya acıkcası ben kimseyi nick name olmadan tanıyamıyorum:)
bi çözüm bulsak buna:)

elvan bi başlık açmış oraya yazsak mantıklı yada tugba her msjın sonuna ekleyelim nickleri demiş ama bilmiyorum:) ben gökcen bu arada:)

elvan bi başlık açmış oraya yazsak mantıklı yada tugba her msjın sonuna ekleyelim nickleri demiş ama bilmiyorum:) ben gökcen bu arada:)
nasıl isterseniz..isterseniz bir süre nickleri yazalım mesaj sonuna zamanla ögreniriz:)
bende nermin:) bizim facede eşim kızım ve benim adım yazıyor :)

memnun oldum nermincim.
eşimi bekliyorum gelse de dışarı çıksak hava soğuk ama çok sıkıldımmmm...
bezimiz de bitmişş bez dayanmıyo yaa iflas ettircek bezler bizii:))

bu arada kızlar ben ne zaman oğluma meyve çorba bişeyler tattırsam sonra emerken beni reddediyor 4-5 saat kadar. sonra mecbur açlıktan tekrar emiyor. acaba diyorum dünya nimetlerini tadınca sütü beğenmezmi oluyo nedir cincoo:))

diyorum ya kızlar mesajların en sona nik yazsak zamanla anlaşırız o zaman bence daha başka fikri olan yazsın
şerife cim haklısın herkes akıl dane bşz cahliz cahillik ne bilmiyorum ilk çocuk doğurduğumuzdanmı tamamtecrübesiz olabiliriz ama cahil kabul etmiyorumö kendimi memlekete gittiğimde kayınpeder bebek bakımıyla ilgili kitap getiriyo bana benim okumaya halim varmış gibi baktım önceden okuduğum şeyler sanki çamaşır yıkardım gece astırmazdı kaynanam akşamdan bebek yıkamnmazmış ömğrü az olurmuş ne alakaysa üstünden geçme boyu kısalır üstünden bişey verme gece yatarken gelir bebeği kontrol eder sankiannesi ben değilim gibi habire yelek giydirmeye çalışır terletir kuzumu sonra kızım soğur yine üşüdü der bilmezki teri soğudu şimdi bir zaman sonra birlikte yaşıcaz kızlar ben napcam peki he birde ben gazı oluğunu biliyorum ama elimden biley gelmediği için üzülüyorum bu daha kızımın gaz sancısı oldoğuıu taa ne zaman öğrendi gidip karşımızda eczacı var ona soruyo hee ben biliyorum ama gelin üzülyo kendi aklını beğeniyo hep habire eskileri eşimin küçüklüğünü kendiaptıklarını anlatıp duruyo bende sinir oluyom aynı şeyleri dinlemekten bunalıma girmiştim orda bileyde diyemi,yodum yüzümü asıncada yine ben suçlu pehhh kafamçokkarıştı aman kafanızı şişirdim neyse delikafadulden

memnun oldum nermincim.
eşimi bekliyorum gelse de dışarı çıksak hava soğuk ama çok sıkıldımmmm...
bezimiz de bitmişş bez dayanmıyo yaa iflas ettircek bezler bizii:))

bende cok memnun oldm cnm gezin valla burası yagmurlu ancak camdan bakıyoz kızımla:)
bezleri hiç deme zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…