diyorum ya kızlar mesajların en sona nik yazsak zamanla anlaşırız o zaman bence daha başka fikri olan yazsın
şerife cim haklısın herkes akıl dane bşz cahliz cahillik ne bilmiyorum ilk çocuk doğurduğumuzdanmı tamamtecrübesiz olabiliriz ama cahil kabul etmiyorumö kendimi memlekete gittiğimde kayınpeder bebek bakımıyla ilgili kitap getiriyo bana benim okumaya halim varmış gibi baktım önceden okuduğum şeyler sanki çamaşır yıkardım gece astırmazdı kaynanam akşamdan bebek yıkamnmazmış ömğrü az olurmuş ne alakaysa üstünden geçme boyu kısalır üstünden bişey verme gece yatarken gelir bebeği kontrol eder sankiannesi ben değilim gibi habire yelek giydirmeye çalışır terletir kuzumu sonra kızım soğur yine üşüdü der bilmezki teri soğudu şimdi bir zaman sonra birlikte yaşıcaz kızlar ben napcam peki he birde ben gazı oluğunu biliyorum ama elimden biley gelmediği için üzülüyorum bu daha kızımın gaz sancısı oldoğuıu taa ne zaman öğrendi gidip karşımızda eczacı var ona soruyo hee ben biliyorum ama gelin üzülyo kendi aklını beğeniyo hep habire eskileri eşimin küçüklüğünü kendiaptıklarını anlatıp duruyo bende sinir oluyom aynı şeyleri dinlemekten bunalıma girmiştim orda bileyde diyemi,yodum yüzümü asıncada yine ben suçlu pehhh kafamçokkarıştı aman kafanızı şişirdim neyse delikafadulden
ayşe ayhu adile auraıncı buldummm
benim oğlan yine alerji oldu buarada yaa
sağol şeymaa:) dilekle mine kaldı onları da buluversene
nermin ağrıyamı yerleşmiştiniz? bizim de eşimin işi dolayısıyla elazığa gitme durumumuz var ama hiç gözüm kesmiyo valla oysa baba tarafından elazığlıyızz..
tuğba kayınvalidemi bakacak öyküye niye beraber yaşıcaz yazmışsın?
demek tam doyuyo canım o zaman azalt menüsünüa.s.bu arada kızlar ben ne zaman oğluma meyve çorba bişeyler tattırsam sonra emerken beni reddediyor 4-5 saat kadar. sonra mecbur açlıktan tekrar emiyor. acaba diyorum dünya nimetlerini tadınca sütü beğenmezmi oluyo nedir cincoo:))
Yazdıklarınızı surekli takip ediyorum ama genelde yazmaya fazla vaktım oluyor(
Benim oğlusum suan uyuyor 2 .5 aydır uykuları çok duzenli masallah saat 9 da uyuyor :)) gece yatmadan emzırıyorum 1 gıbı uyuren emıyor sabah 5 e kadar uykuya devam :) Ben henuz ek gıdaya başlatmadım oğlumu bazen tattırayım dıyorum ama öyle bı sartlanmısın ki 6 ay anne sutune birşey vermeye korkuyorum
2 gundur burnu tıkalı yavrumun kk dan taıp ettiğim yorumlrdan yola çıkarak açmaya çalışıyorum kısmen basarılı oldum sayılır...
Bizde böyle :)))
sağol şeymaa:) dilekle mine kaldı onları da buluversene
delikafaduldendelikafadulden dilek bu arkadaş olabilirmi acaba...
nermin ağrıyamı yerleşmiştiniz? bizim de eşimin işi dolayısıyla elazığa gitme durumumuz var ama hiç gözüm kesmiyo valla oysa baba tarafından elazığlıyızz..
neyden alerji oldu hayırdır yaw hassas paşamızbakalım bizi neler bekliyor 6.ayda..
ne alerjisi geçmiş olsunnbenim oğlan yine alerji oldu buarada yaa
evet canım birlikte mecbur yaşıcaz başkasına güvenemem çünküüsağol şeymaa:) dilekle mine kaldı onları da buluversene
erkekler öyle canım takma kafana bizde ilk oğlanda az kavga etmemiştik :) gerçi 2.dede ediyoz değişen bir şey ama en azından daha az.bende veriyorum oğlanı oyala diye alıyo çocuğu yanına yatırıyo koltuğa o akadar sonra çocuk mızmız ee tabi ben mutfakta sinir oluyorum gelip çatıyom bende eee durmuyo ben ne yapayım yatarken durabilseydi çocuk zaten sana vermezdim diyip alıyorum elinden.sırf seninki değil yani bu modellerin hepsi böyle :) tırnağın varsa kaşı yani o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?