2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işin zor canım valla duymamazlıtan gelceksşn nasıl olucaksa..gerçi şanslısın yine çalışacağın için haftasonları hariç muhatap olmazsın

ayşe ayhu adile auraıncı buldummm

sağol şeymaa:) dilekle mine kaldı onları da buluversene

nermin ağrıyamı yerleşmiştiniz? bizim de eşimin işi dolayısıyla elazığa gitme durumumuz var ama hiç gözüm kesmiyo valla oysa baba tarafından elazığlıyızz..

tuğba kayınvalidemi bakacak öyküye niye beraber yaşıcaz yazmışsın?

evet cnm eşimin tayin dolayısıyla..ağrıdayız:)

demek tam doyuyo canım o zaman azalt menüsünüa.s.

neyden alerji oldu hayırdır yaw hassas paşamız bakalım bizi neler bekliyor 6.ayda..

yine cici bebeden yaa dr. bi ekmekle bi cicibebeyle ver dedi 5 cici bebe çocuğa alerji yaptı

benim oğlan yine alerji oldu buarada yaa
ne alerjisi geçmiş olsunn
evet canım birlikte mecbur yaşıcaz başkasına güvenemem çünküü

ben çıkıyorum kızlar uğrarım arada kuzumla ilgilenimm

bende kaçtım herkese iyi akşamlar benm kızda isyanlarda artık babadan sıkıldı:)

kızlar canım çok sıkkın oğlan bugün bi saat uyumamıştr eşimde evde onada sinir oldum
çocuğu tut diyorum güya tutuyoo uffffff sinir küstüm bende..iyikidedim bayan değilsin yani..

erkekler öyle canım takma kafana bizde ilk oğlanda az kavga etmemiştik :) gerçi 2.dede ediyoz değişen bir şey ama en azından daha az.bende veriyorum oğlanı oyala diye alıyo çocuğu yanına yatırıyo koltuğa o akadar sonra çocuk mızmız ee tabi ben mutfakta sinir oluyorum gelip çatıyom bende eee durmuyo ben ne yapayım yatarken durabilseydi çocuk zaten sana vermezdim diyip alıyorum elinden.sırf seninki değil yani bu modellerin hepsi böyle :) tırnağın varsa kaşı yani o hesap

aynen anlattığını yaşadk bugün canımm alsanaalsanasmile

mine aynışar canım sıkılınca ya aıktı oluyo ya uykusu geldi ilk aylar çok sıkıtı çöektim tartıştık hatta şimdi daha iyi 5 dakkka sever giderdi ölürdüm yorgunluktan bende Allah güç versin bize beni uykusuzluk çok kötğ yapıyooo

kızlar ya benimki pusetinde durmuyo yemek yerken ne yapıyosunuz ne yediğiden anlıyorum ne bişey önceden onda oyalanıyodu bari siz nasıl yapıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…