2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eneem face de grup mu kurulmuş, beni de alın çabuk çabuuuuk :)

Kızlaaaar. Kuzumla son son sahilde gezdik bugün.Arkadaşımla buluştuk.Gündüz hiç uyumayan bebeğim annesini düşünüp uslu uslu uyudu arabasında.Aranızda işe başlayanlar vardır herhalde.Ben ekimin 25inde başlıycam.Şimdiden nasıl bırakıcağımı düşünüyorum.Bebeğim de bana çok bağlandı.Sadece kucağımda ve ninni söylerken uyuyor.Başka kimsede uyumuyor.İşe başlayınca napıcaz bilmiyorum.

nedesınız kızlar kızımı uyuttum ben esımde halı saha macına gıttı yalnızım yanı.yarın kızıma uyku tulumu almaya gıtcez butun gece ustunu o acıyo ben kapatıyorum

bende zaman hiç geçmicek sanıyodum :) doğurduk da büyütüyoruz kuzuları Allah a çok şükür canım darısı sizlerin başınaa. bizde 1.yaşlarını kutlarız inş:)
eneem face de grup mu kurulmuş, beni de alın çabuk çabuuuuk :)
koş koşş dicem ama gördüm gelmişsin:)
bende isterimzemuszemus
devrimim onay veriyo isteği yolla sen canım isim ne bu arada?
ne güzell üzmemiş anacıını:) kucakta zor canım ya nası sallıyosun kolları kopar insanın..

nedesınız kızlar kızımı uyuttum ben esımde halı saha macına gıttı yalnızım yanı.yarın kızıma uyku tulumu almaya gıtcez butun gece ustunu o acıyo ben kapatıyorum

uyku tulumu bende düşündüm ama çok sıcak mı olur acaba dedim polar gibi bişeydi benim gördüklerim.gerç artık oğlum yüzüstü uyuyo o yüzden üstünü fazla açamıyo:)

bugün mercimek çorbası içiyodum paşam öyle bi bakıyodu ki dayanamadım 4-5 kaşık içirdim bayıla bayıla içti sıpaa:)) az daha sabırrr 6.ayda tam olaarak geçiş yapcaz inşş:) bu arada çorbada soğanından nanesine herşey tamdı bişry olmaz inş:)

maşallah paşaya:)bişey olmaz cnm ama sen yinede onun bakışlara aldanma:)
çorbalar için beklicez:ecrin_bebek:

Yazdıklarınızı surekli takip ediyorum ama genelde yazmaya fazla vaktım oluyor (
Benim oğlusum suan uyuyor 2 .5 aydır uykuları çok duzenli masallah saat 9 da uyuyor :)) gece yatmadan emzırıyorum 1 gıbı uyuren emıyor sabah 5 e kadar uykuya devam :) Ben henuz ek gıdaya başlatmadım oğlumu bazen tattırayım dıyorum ama öyle bı sartlanmısın ki 6 ay anne sutune birşey vermeye korkuyorum
2 gundur burnu tıkalı yavrumun kk dan taıp ettiğim yorumlrdan yola çıkarak açmaya çalışıyorum kısmen basarılı oldum sayılır...
Bizde böyle :)))

canım bende bir çok şeyin tadına baktırıyorum hatta ek gıdalara da başladım ama mecimek için uzmanlar 8. aydan sonra verin diyorlar.. Bilgin olsun internetten araştırabilirsin ben hergün elma suyu çorba olarak patates havuç bebe ekmeğiyle ayrıca iki gündür formül sütle pirinç unu beraber muhallebi yediriyorum yarın kahvaltıya geçeyim diyorum labne peyniri aldım yumurtanın az sarısı bebe bisküvisi ve formülsüt hepsini karıştırıp çok az tattıracağım. birde unutmadan pekmezde veriyorum ben.

kızıma hoppala almayı düşünüyorum içinizde alan varmı memnunmusunuz hangi marka ve hangi modeli önerirsiniz

ohh afiyet olsun annesi..bende yaptım ama sadece baharatları yoktu..soğan koyumnazcık çünkü kendimizede yapıp onada verdim

inş. daha çok katılısın canım..geçmiş olsun oğluşuna

canım bana dr.um artık her çorbayı verebilirsin dedi..hatta kırmızı mercimeği her çorbaya ekle kansızlık için ama gaz yaparsa verme dedi..çok şükür yapmadı..menümüz arasında yanizemuszemus her dr. başka diyor zaten

kızlar nereden katılıyoruz faceye bilgi verirmisiniz
canım face den 2010 mayıs anneleri grubuna istek yolla sultan(devirimim] elkiyo

günaydınlarrrr..bugün pazar herkes gezmelere gider..

bu arada benim oğlan artık sapıttı..bugecede 4.30 kalktı allahım hi konuşmalar bağrışmalar..tamam ağlamıyo ama uyumuyoda zaten 00.30 da yatıyorum 8 dede kalkmak istiyo..hadi bigün önceki akşam erken kalkmıştı ama dün sa.tinde yattı yine kalktı kafamçokkarıştı

günaydın güzel annişlewr kızımla güzel bir uykudan sonra güzel bir kahvaltı yaptık peynir zeytin ekmek accıkta kek yalattım kızıma su verdim sonra çünkü hazır olduğunu hissediyorumm sofrayı dağıtıdu en azından şimdi doyuma ulaştıı sizler nasılsınızz

günaydın tuğba..eh işte ebnde senin kadar iyi olmasada iyi sayılırım..örgü örüyorum oğlanla yerde naralar atıyo..kahvemi yaptım şimdi keyif zamanı

günaydın tuğba..eh işte ebnde senin kadar iyi olmasada iyi sayılırım..örgü örüyorum oğlanla yerde naralar atıyo..kahvemi yaptım şimdi keyif zamanı
canım kızımda dün çok yordu beni üstüne akşam işten arkadaş geldi eşiyle eşim uyutmaya çalışıyodu onlar gelince yine kaçtı uykusu 10 da uyudu ama perişan oldu ya bütün gün korktum uyancak diye şükür gece 1 kez kalktık dün belim ağrıdı taşımaktan gecede bezi yanlışmı bağlamışım anlamadım tulum giydirmiştim ön tarafı hep ıslak öyle de güzel emip uyumuştuki mecbur değiştirmem lazımdı ev soğudu bizim çünkü uyandı tabi sabahın köründe konuşmalar gülücükler az oynadık yatakta mızırdandoı sonra emzirdim yatırdım uyandı yanıma aldım benim gözlerim kapanıyo o konuşuyo neyse hiç ilgilenmedim baktım bir süre sonra uyudu yerine koydum az önce uyudu tekrar bizim örgümüz var şükür eşimin yengesi epey örmüş annemde ördürmüş bugün soğuk bende örgü yelek giydirdim elleri soğuk geliyo bana hala ama sen keyfini at ohhohh bende kocişe yemek hazırlımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…