ohh afiyet olsun annesi..bende yaptım ama sadece baharatları yoktu..soğan koyumnazcık çünkü kendimizede yapıp onada verdim
inş. daha çok katılısın canım..geçmiş olsun oğluşuna
canım bana dr.um artık her çorbayı verebilirsin dedi..hatta kırmızı mercimeği her çorbaya ekle kansızlık için ama gaz yaparsa verme dedi..çok şükür yapmadı..menümüz arasında yanizemuszemus her dr. başka diyor zaten
canım face den 2010 mayıs anneleri grubuna istek yolla sultan(devirimim] elkiyo
günaydınlarrrr..bugün pazar herkes gezmelere gider..
slm herkeze kızlar size birşey soracağım ant özeliklede sana canım çünkü sen ek gıdalar geçtin benim oğlan sebze çorbası yemiyor ne yapmam gerekir ağzını kilitliyor açamıyorum diğer ek gıdaları alıyor ama çorba mümkün değil bir fikir lütfen
kıvam koyudu canım püre gibi içine aptamil yaptım çok az ekledim yine yemedi bide yarın sulu yapayım ama öylede doyurmazki demi
Esim alti aylikken on kiloymus acicesme yokusundan cikaramazlarmis benim oglan onun yanimda oyuncak bebekmis. Biraz sonrada bu san a benziyo biraz ayyy sees cikarmadim AMA cok bozuldum off napiim kilo almiyo almiyo....
yok canım taneli değil tel süzgeçten geçiriyorum.acaba diyorum önce meyve püresi sütlü pirinçli muhallebi fln verdimde ondanmı almıyor acaba çok üzülüyom valla çünkü çorbanın yerini tutacak alternatif bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?