2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım.ayyy ne gezmesi eşim teyze ogullarını cagırmış hemde yemege tabi yapcak olan benim

slm herkeze kızlar size birşey soracağım ant özeliklede sana canım çünkü sen ek gıdalar geçtin benim oğlan sebze çorbası yemiyor ne yapmam gerekir ağzını kilitliyor açamıyorum diğer ek gıdaları alıyor ama çorba mümkün değil bir fikir lütfen

slm canım..kıvamını nasıl yapıyosun benim oğlanilk başlarda biraz katı kıvamda yiyodu..gecen gün bi türlü açmadı ağzını tamam dedim yemicek artık bi sonrakini daha sulu yaptım ve artık sulu kıvamda içiyo çok şükür..tadına baktınmı çok tatsızsa havuç mikratını arttırabilirsin ben ole yapıyorum umarım yer kuzu..

kıvam koyudu canım püre gibi içine aptamil yaptım çok az ekledim yine yemedi bide yarın sulu yapayım ama öylede doyurmazki demi

Oglumu esimin akrabalarina goturdum dun.....esim bebekken cok guzelmis yerinden kakmiyomus bu ban a benziyomus galiba....zayifmiymis ne biraz guzel diilmis AMA sirinmis ay agliycaktim yaa ....

Esim alti aylikken on kiloymus acicesme yokusundan cikaramazlarmis benim oglan onun yanimda oyuncak bebekmis. Biraz sonrada bu san a benziyo biraz ayyy sees cikarmadim AMA cok bozuldum off napiim kilo almiyo almiyo....

canım niye kafana takıyorsun yapma allah aşkına veremedinmi ağızlarının payını valla ben sinirlendim burdan.herkezin gelişimi farklıdır benim ilk oğlumda çok şişmandı bebekken ama ufak oğlan öyle değil düşün yani kardeş kardeşe benzemiyor.o lafı söyleyenler şişmansa ben olsam ileride sizin gibi olcak diye korkuyorumda ondan fazla beslemiyorum derdim

birde içinde hiç tane oluyomu..benim oğlum taneleri hep çıkartıyo bi sğre sonra içmek istemiyo bende şimdilik önce çatalla ezip sonra blendırdan geçiriyorum

Esim alti aylikken on kiloymus acicesme yokusundan cikaramazlarmis benim oglan onun yanimda oyuncak bebekmis. Biraz sonrada bu san a benziyo biraz ayyy sees cikarmadim AMA cok bozuldum off napiim kilo almiyo almiyo....

aman canımya takma kafana tamam insan çok sinirleniyo ama oda ayrı..benim oğlanıda 4 aylıkken 6 aylık bi bebekle kıyaslamıştı malum kişiler..o daha şişmanmışşşşşalsanaalsanasmile dangalaklar tabi olcak aralarında 2 ay var

yok canım taneli değil tel süzgeçten geçiriyorum.acaba diyorum önce meyve püresi sütlü pirinçli muhallebi fln verdimde ondanmı almıyor acaba çok üzülüyom valla çünkü çorbanın yerini tutacak alternatif bişey yok

ömürüm sıkma CANINI dicem çünkü senin oğlun dünya yakışıklısı bence favori erkekim benim o hem kilosuda çok iyi bence bak canım millet ne hastalıllarla uğraşıyoı kuzuları için şükür bizim yavrumuzun sıkıntıdı yok bak benim kuxzumda az kilo aldıı 300 gramm ne ek gıdaysa başladım nede kendimi yavrumu üzmeye sen üzülürsen seni anlar canım gözümüzün içine bakıyolar varsın tek derdimiz kilolsrı olsun allah başka dert vermesin evlenirsin çock yap derler yaparsın yok sütün az doymuyo yok aç yok zayıf fderler büyür 2. yi yap derler kimsenin ağzı kapanmaz canım herkes bilmiş kesilir başımıza heyyyyt de geç o çok bilmişlere dsenin kuzunun gözlerinin içi gülüyo görememiş mi o çok bilmişler hem beyaz oğlum çok şanslı ki senin gibi bir annesi var canım arkadaşımm sen çok takıyosun kafana herşeyi azcık geniş ol duymamazlığa ver senden başka kimse yvrunun nasıl olduğunu bilmez onlar konuşsun dursunlarrr

bizde öyle başladık önce yoğurt meyve püresi ve kaşık maması sonra sebze çorbasına geç demişti dr.10-15gün sonra geçmiştim çorbaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…