2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun kızlar allahım korusun iyi düşünün iyi olsun allah beterinden saklasın hepimizi

Beyazit yanimda uyuyodu nasil korktum varya cagdaaas geel diyorum AMA bagiramiyorum Adam yanimiza kostu elim ayagim bosandi Anne olmak. Ne zormus aklimdaki tek sey beyazitti....off bu gece yatakodasina giremem salonda yatiim oglusumla beraber....

Son düzenleme:
kızlar benim kızım geceleri 2 saatte bir uyanıyor...normal mi...bizimki mi çok uyanıyo...

her sordugum havada kaliyo bi daha okur ama sorup bisiler solemem! Cvp vren arkadasim saolasin.. Hayrli geceler.

ne sinir şu adamlar ya ben sonra tartıştım bi güzelllllalsanaalsanasmilehakketti eşekkkkötükedihüsoduymasın da naniknanik ya ne güzel bebeğimize bakıyo haftanın bi günü yardımcı olayım demiyoo haksız değilim ama anlayana...
senin adın neydi canım şimdiden bende memnun oldum...
Ihlamura limon kattim bende bakalim gecer ins saolasin
dr bana papatya çayı önermişti..

kızlar benim kızım geceleri 2 saatte bir uyanıyor...normal mi...bizimki mi çok uyanıyo...

maşallah bizimki sadece anne sütü alıyo ama o kadar sık uyanmıyo
mesela en son 23:30 da emzirdim uyudu ben geç yatıyorum 3 gibi bi daha emziririm
sonra 7-8 gibi uyanır ama gündüzleri 2 ya da 3 saatte bir emiyo

bu arada da facebooka daldım ama kafam karıştı
zaten ismen pek tanımıyorum kimseyi iyce allak bullak oldum:)

Benim kizim da bir haftadir geceleri 2 saat de bir uyaniyordu. Daha onceden guzel uyaniyordu. 2 ihtimal var. 1.si hizli buyume evresi geciyor eger oyleyse budurumun gecici olmasi lazim ve 1 hafta icinde normale donmesi lazim. 2.si ise sutum yetmiyor ve acliktan uyaniyor. Carsamba gunu kizimi tartirmaya goturucem ve yeterince kilo almamissa ek gidaya basliyacam.

merhaba kızlar, akşam İstanbuldan döndük valla insanın evi gibisi yok... Sarp dönerken uçakta ve havalimanından eve kadar o kadar çok ağladı ki biraz büyüyene kadar bir yere gitmem sanırım. 60 dakikalık uçuşun rahat 50 dk.sı hiç susmadı, oradan eve gelene kadar 20 dk. kadar daha ağladı. kıpkırmızı oldu, sesi bile kısılıp çatallaştı kuzumun ( Allahtan annem vardı yanımda ama çok kötü geçti gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…