geçmiş olsun kızlar en korktuğum şey rabbim korusun cümlemizi
oglum oksuruyo ya ne verebilirim
Ihlamura limon kattim bende bakalim gecer ins saolasincanım caganda cok oksuruyodu ben ıhlamur verdımsabah aksam ıkı gunde kestı valla.. ıcıne seker at bıraz ıcer mis gibi.. cagan bayılmıstı ıhlamura
ne sinir şu adamlar ya ben sonra tartıştım bi güzelllllalsanaalsanasmilehakketti eşekkkkötükedihüsoduymasın da naniknanik ya ne güzel bebeğimize bakıyo haftanın bi günü yardımcı olayım demiyoo haksız değilim ama anlayana...neden bu erkekler böyle sıkıntıya gelemiyo benim eşim genelde öğlen işe gidiyo uykusunu güzel güzel uyuyo bi sabah çocuk uyandığında sen bak uykusu gelene kadar azıcık kafam toplansın dedim 5 aydır kalkıp bakacak ama nerdeeeeeeeee açık açık söylemem rağmen tık yok sabah 7 de uyanıyo egemen 2 saat uyanık kalıyo saat oldu 9 bi saatte öyla uyusa 10 a kadar ben bir haftalık uykumu alırım ama nerde eeeeeyvahedigeldismile
senin adın neydi canım şimdiden bende memnun oldum...selam kızlar
emiri yıkadım şimdi ayağımda sallıyorum feci uykum var inş bu gece güel uyur..
ecrin yemek yerken napıyosunuz diye sormuşun sanırım valla ben kucağıma alıyorum tek elle yiyorum yada eşimle nöbetleşe yiyoruz:) pusetinde oturmuyo bizimki de illa dönecek tepinecek:)
yelda aştık kendimizi hem face hem bura,yakında tweeter a da el atarız:)
gurbetten mine miydi adın memnun oldum :)
dr bana papatya çayı önermişti..Ihlamura limon kattim bende bakalim gecer ins saolasin
ne gibi seyleri mesala griptik ondan sonra oldu oksuruk faydalimi diyosunoksuruyorsa birseyleri vucut atmaya calisiyordur, neden kesmeli ?
kızlar benim kızım geceleri 2 saatte bir uyanıyor...normal mi...bizimki mi çok uyanıyo...
kızlar benim kızım geceleri 2 saatte bir uyanıyor...normal mi...bizimki mi çok uyanıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?