gunaydın hanımlar
şule sevilin dediğini bende duydum. yani zencefilin öksürüge iyi geldiğini hatta annem kardeşime yapmıştı da hemen ayaklanmıştı.
ya dur o zencefil degilde kekikmiydi yoksa. off kafam karıştıkafamçokkarıştı
bu gun çok sakın burası herkes uyuyor galıba benden başka çalışan yokmu bugun
kaçıncı haftadasınız arkadaşlar
sabah 06.00 uyandım. şuan uykum geldimirmirmirmir
bu gun çok sakın burası herkes uyuyor galıba benden başka çalışan yokmu bugun
bende gece uyandığım için sürekli sabah çok zro kalktımm ve çok uykusuzum neyseki bugun 2,30 da çıkıyorum eve gidip yatıcama.s
olurmu ahhhh keşke uyusammm
bizde burdayızz bak kendini yalnız hissetmenaniknanik
offff gene midem bulanıyooooo:bbo:
günaydın kızlarr, nasılsınız??
Allah çalışan arkadaşlarımın yardımcısı olsun..ben haftasonu çalışmıyorum, ama bugün kendimi çok yorgun hissediyorum..
Bu arada aşermeye başladım sanırım, rüyamda birşey gördüm, sabah ismini sayıklaya sayıklaya uyandım... şimdi eşim aramaya çıkacak...bıktı adam benden bıktıııopuyorumnanaktan
oy canım ya . biran önce geçse keşke şu mide bulantılarınız. eziyet insana o ya. Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
Bende gece çok uyanıyorum ya. özellikle hamile kaldıktan sonra. birde farkında olmadan karnımın üzerine yatıyorum heplaelaelaelaelae.
madem çalışmıyon ne diye kalkıyosun bu saatde yatsana bizim yerimizdebenneyaptımki
yaaa bende aşerdim ama hiç bişeyin adını sayıklayacak kadar değil keşke benimde öyle olsa sana özendim şimdilaelaelaelaelae
aaa artık karnın üstüne yatmamak gerekiyo
ben dün düz yatıyodum ya nasıl bi ağrı girdi anlatamam sol tarafıma dönünce geçti
senin mide bulantın olmadımı:uhm:
nidaaa gelmişin kızzz :hulya:
günaydın kızlarr, nasılsınız??
Allah çalışan arkadaşlarımın yardımcısı olsun..ben haftasonu çalışmıyorum, ama bugün kendimi çok yorgun hissediyorum..
Bu arada aşermeye başladım sanırım, rüyamda birşey gördüm, sabah ismini sayıklaya sayıklaya uyandım... şimdi eşim aramaya çıkacak...bıktı adam benden bıktıııopuyorumnanaktan
oy canım ya . biran önce geçse keşke şu mide bulantılarınız. eziyet insana o ya. Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
Bende gece çok uyanıyorum ya. özellikle hamile kaldıktan sonra. birde farkında olmadan karnımın üzerine yatıyorum heplaelaelaelaelae.
canım yaa..kıyamam..sizde yarın öğlene kadar uyursunuz inşallah....ama benaçlıktan uyanıyorum resmensırnaşık şeymadem çalışmıyon ne diye kalkıyosun bu saatde yatsana bizim yerimizdebenneyaptımki
yaaa bende aşerdim ama hiç bişeyin adını sayıklayacak kadar değil keşke benimde öyle olsa sana özendim şimdilaelaelaelaelae
aaa artık karnın üstüne yatmamak gerekiyo
ben dün düz yatıyodum ya nasıl bi ağrı girdi anlatamam sol tarafıma dönünce geçti
senin mide bulantın olmadımı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?