2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa ben sevile sema demişim kusura bakma canım o an öyle geldi aklıma

bugun nida da çalışıyo gelmesi lazımdı hala yok :ecrin_bebek:
ama misafir maşşallah gene bizimle birlikte burda

sabah 06.00 uyandım. şuan uykum geldimirmirmirmir

bende gece uyandığım için sürekli sabah çok zro kalktımm ve çok uykusuzum neyseki bugun 2,30 da çıkıyorum eve gidip yatıcama.s

bu gun çok sakın burası herkes uyuyor galıba benden başka çalışan yokmu bugun

olurmu ahhhh keşke uyusammm
bizde burdayızz bak kendini yalnız hissetmenaniknanik

offff gene midem bulanıyooooo:bbo:

günaydın kızlarr, nasılsınız??

Allah çalışan arkadaşlarımın yardımcısı olsun..ben haftasonu çalışmıyorum, ama bugün kendimi çok yorgun hissediyorum..
Bu arada aşermeye başladım sanırım, rüyamda birşey gördüm, sabah ismini sayıklaya sayıklaya uyandım... şimdi eşim aramaya çıkacak...bıktı adam benden bıktıııopuyorumnanaktan

oy canım ya . biran önce geçse keşke şu mide bulantılarınız. eziyet insana o ya. Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
Bende gece çok uyanıyorum ya. özellikle hamile kaldıktan sonra. birde farkında olmadan karnımın üzerine yatıyorum heplaelaelaelaelae.

madem çalışmıyon ne diye kalkıyosun bu saatde yatsana bizim yerimizdebenneyaptımki
yaaa bende aşerdim ama hiç bişeyin adını sayıklayacak kadar değil keşke benimde öyle olsa sana özendim şimdilaelaelaelaelae

aaa artık karnın üstüne yatmamak gerekiyo
ben dün düz yatıyodum ya nasıl bi ağrı girdi anlatamam sol tarafıma dönünce geçti
senin mide bulantın olmadımı:uhm:

hiç olmadı canım

nidaaa gelmişin kızzz :hulya:

kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN CANLARIMMMMMMMMMM​

cumartesi sendromu yaşıyorum gerçi kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ama :mymeka:

millet kahvaltı yapıyo ailesiyle bende evde olmak istiyorum:mymeka:

umutluyuz canım bu arada güzel haberlerle gelirsin inşa.s.

günaydın canım hgbuyrunnnnnnnnn

ben geceleyinnn kaç kere tuvalete kalkıyorum yaaa sinir oluyorum oda uykumu bölüyo :1ninca:

canım yaa..kıyamam..sizde yarın öğlene kadar uyursunuz inşallah....ama benaçlıktan uyanıyorum resmensırnaşık şey

bu arada kızlar ben sormuştum doktoruma 24. haftaya kadar istediğin gibi yat demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…