2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydııınn, herkese güzel bir hafta dilerim...
gece kapanış ve sabah açılış benden oldu bu sefer :))

günaydın kızlar
şerife benim oğlanda 2 saatte bir kalkar hatta bazen abartır saat başı. açlıktan olmadığını biliyodum ama dün ikindiden sonra çıktık dışarı eşimle falan gezip tozduk çocuk saat 10a kadar uyuyamadı mızmızlığı vardı sürekli uyuyamadı diye baya sinirliydi.sonra 10buçukta bi uyudu sabah 7ye kadar sadece 2 kere kalktı. şok oldummm:) demekki gündüz fazla uyutmamak gerekiyomuş. gündüz 2-3 saatte bir uyuyodu emir, 4-5 saate çıkarsam süper olcak:)

nilüfer sarp sakin bi çocuktu ya üzüldüm çok ağlamış yavrum insan dayanamıyo ya.eski düzeninize dönünce rahatlar inş.

mine benim adım da gökcen:)

bu arada günaydınnnnnnn

Günaydın...Sağol Gökcen, gerçekten sakindir normalde... neredeyse 5 aylık olacak bütün ağlamalarını toplasan dün akşamki kadar etmez valla..

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız
dün akşam kuzenimin düğünü vardı masal hiç durmadı çok huzursuz oldu sürekli ağladı nazarmı değdi bilemedim hiç birşey anlamadım düğünden zaten yarısındada kalkıp eve geldik. çocukla çok zor oluyomuş vala bu tür yerler. bir daha yanımda götürmem heralde böyle yerlere.

hepinize günaydın arkadaslar benım oglumda bır ara geclerı uykusu superdı 2 kere fılan kalkıyodu ama sımdı 2 saatte bır kalkıyo ve uzun emıyo bıraktıgımda uyanırsada ıkı kısı sallamadan uyumuyo bazen de sallarken uykuyu acıyo oturuyo dun gece oyle oldu mesela.yaa tasınmadan once hep salıncakta yatıyodu orya kotu alıstı ayaktada sallatmıyo su durum bı duzelse baska bsıey ıstemıyorum cok zor cok yoruluyoruz esımle

iki yıl önce bugün nişanlanmıştık ahh ahhh eskiden herşeyi kutlardık şimdi bizimkinin umrunda değil...

günaydın herkeze ufaklığı ayağımda sallıyorum uyucak gibi yani allahtan umud kesilmez :)) o uyusun büyük oğlanın okula beslenme hazırlıcam

özlem yıldönümünüz kutlu olsun:) erkek milleti işte gerçi bakarsın akşama bişeler yapar?

nevin kolay gelsin tatlım.

arzu salıncak bu evde yokmu onda uyumuyo mu artık? ayata uyumaya alışsa keşke daha rahat..

bizimki de göömüş kafayı yatağa burnunun tek deliği açık öyle uyuyor şu an yanımda:) hep yüzüstü..

ne gibi seyleri mesala griptik ondan sonra oldu oksuruk faydalimi diyosun

m

faydali demedim, ama bu tur durumlarda hemen mudahale edilmemeli bence, vucudun savunmasi calisiyor iste

yazik sarp a yorulmustur annesiii

masallahhhhh :))) biz de 3 gun once sebze corbasi ve pirincli muhallebi basladik ya kakasi kokmaya basladi sadece anne sutuyken ne guzeldi yaaaa

iki yıl önce bugün nişanlanmıştık ahh ahhh eskiden herşeyi kutlardık şimdi bizimkinin umrunda değil...

kutlu olsun canım, nice yıldönümlerine inşallah...
al benden de o kadar, ne evlilik yıldönümü ne sevgililer günü ne doğumgünü, hiç bir şeyi kutlamıyoruz valla, beni de alıştırdı zaten kutlasak garip gelecek :))

Son düzenleme:
OYUN HALISI kızlar oyun halısını 36 ya satıyolar siteyle ilgili tecübesi olan varmı ucuz geldi baya

yelda niye başladınızz doktor mu yönlendirdi ? daha tam geçiş yapmadık biz.arada kafama göre tattırıyorum:)

bide benim oğlan emerken saçlarını çekiyo kulağını çekiyo elini zor tutuyorum emerken kuvvet mi almaya çaluşıyo ki ee canı acımıyo mu nasıl çekiyo öyle böyle değil neden yapıyo olabilirki

cnm aynı sorun bizdede vardı evet sanırım emerken bişeylere tutunma ihtiyacı duyuyolar
ben artık eline bi tülbent veriyorum ona yapışıp emiyor

yelda niye başladınızz doktor mu yönlendirdi ? daha tam geçiş yapmadık biz.arada kafama göre tattırıyorum:)

evet canim, 5 aylik kontrolde doktorumuz baslatti, 500 gr almis, yine iyi dedi ama ikiser minik kasiktan baslatti, ana menusu yine anne sutu su anda, 1er kaseye cikana kadar zaten 6 aylik olur

günaydın kızlar faceye benide ekleyin istek gönderdim .(adım yasemin)

evet canim, 5 aylik kontrolde doktorumuz baslatti, 500 gr almis, yine iyi dedi ama ikiser minik kasiktan baslatti, ana menusu yine anne sutu su anda, 1er kaseye cikana kadar zaten 6 aylik olur

hadi hayırlı olsun :) yarasın kuzucuğa.

günaydın anişler kızım 3gündür huzursuz önceden huzurlu bir bbebekti dün öğleden sonra çok bunalttı beni akşama kadar kolum koptuu kakasını yapamıyodu şükü sabah yine huzursuzlandı kuağımda pışpışlarken yaptı ama 3 günün acısını çıkardı şimdi uyudu bende mutfağı toplayım uynamazsa geçmişede bakarımm

canımmemnun oldum gökçen adında sevdiğim bi ark.vardı onu hatırlattın bana...

günaydın herkese...oğlum artık tam bir saat uyumuyo 40 dk yada 5dk içinde kalkıyo ne yapsam kii başından geçen var mı şimdi ayağımda sallıyorum ne emekle uyutuyorum hopppp arkamdan kalkıyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…