ne gibi seyleri mesala griptik ondan sonra oldu oksuruk faydalimi diyosun
m
merhaba kızlar, akşam İstanbuldan döndük valla insanın evi gibisi yok... Sarp dönerken uçakta ve havalimanından eve kadar o kadar çok ağladı ki biraz büyüyene kadar bir yere gitmem sanırım. 60 dakikalık uçuşun rahat 50 dk.sı hiç susmadı, oradan eve gelene kadar 20 dk. kadar daha ağladı. kıpkırmızı oldu, sesi bile kısılıp çatallaştı kuzumun( Allahtan annem vardı yanımda ama çok kötü geçti gerçekten...
günaydın kızlar
şerife benim oğlanda 2 saatte bir kalkar hatta bazen abartır saat başı. açlıktan olmadığını biliyodum ama dün ikindiden sonra çıktık dışarı eşimle falan gezip tozduk çocuk saat 10a kadar uyuyamadı mızmızlığı vardı sürekli uyuyamadı diye baya sinirliydi.sonra 10buçukta bi uyudu sabah 7ye kadar sadece 2 kere kalktı. şok oldummm:) demekki gündüz fazla uyutmamak gerekiyomuş. gündüz 2-3 saatte bir uyuyodu emir, 4-5 saate çıkarsam süper olcak:)
nilüfer sarp sakin bi çocuktu ya üzüldüm çok ağlamış yavrum insan dayanamıyo ya.eski düzeninize dönünce rahatlar inş.
mine benim adım da gökcen:)
bu arada günaydınnnnnnn
iki yıl önce bugün nişanlanmıştık ahh ahhh eskiden herşeyi kutlardık şimdi bizimkinin umrunda değil...
bide benim oğlan emerken saçlarını çekiyo kulağını çekiyo elini zor tutuyorum emerken kuvvet mi almaya çaluşıyo ki ee canı acımıyo mu nasıl çekiyo öyle böyle değil neden yapıyo olabilirki
yelda niye başladınızz doktor mu yönlendirdi ? daha tam geçiş yapmadık biz.arada kafama göre tattırıyorum:)
evet canim, 5 aylik kontrolde doktorumuz baslatti, 500 gr almis, yine iyi dedi ama ikiser minik kasiktan baslatti, ana menusu yine anne sutu su anda, 1er kaseye cikana kadar zaten 6 aylik olur
günaydın kızlar
şerife benim oğlanda 2 saatte bir kalkar hatta bazen abartır saat başı. açlıktan olmadığını biliyodum ama dün ikindiden sonra çıktık dışarı eşimle falan gezip tozduk çocuk saat 10a kadar uyuyamadı mızmızlığı vardı sürekli uyuyamadı diye baya sinirliydi.sonra 10buçukta bi uyudu sabah 7ye kadar sadece 2 kere kalktı. şok oldummm:) demekki gündüz fazla uyutmamak gerekiyomuş. gündüz 2-3 saatte bir uyuyodu emir, 4-5 saate çıkarsam süper olcak:)
nilüfer sarp sakin bi çocuktu ya üzüldüm çok ağlamış yavrum insan dayanamıyo ya.eski düzeninize dönünce rahatlar inş.
mine benim adım da gökcen:)
bu arada günaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?