tugba nazar mı deydi öyküşee:) geçen bizimki de 2 gün sonra yaptı kakayı nerdeyse omuzlarına kadar çıkmıştı kakası:))
mine ende memnun oldum canım.sıçramıştır yavrucuun belki:) arada sıçrıyo ya bu bebekler günü gününe tutmuyo yaa
yazmazsam çatlıcam
2gündür kocam olacak öküzümle konuşmuyorum. sebeb facebook
8yıl çıktık 4küsür senedir evliyiz, bana güvenmeyi öğrenemedi. acayip kıskanç. hamileyken tunik ve tayt giydirmezdi arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyormuş (8aylık hamileydim)
şimdi de kafayı grubumuza taktı niye foto ekliyomuşuz, tanımadığım insanlar görse nolcakmış. yahu diyorum 5haftalık hamile olduğum günden beri tanıyorum onları, net dostlarım onlar, basmıyor kafası. bir de öğrencilerimi kıskanıyor 90lı 95li çocukları yani. ne ekliyomuşum abileri babaları görürmüş. niye onun karısını oğlunu görsünlermiş miş miş miş. açtırdı bana facemi ordan birkaç öğrencimi silmeye kalktı. bende cinnet geçirdim. konuşmuyorum. yastığını da verdim eline 2gündür oturma odasında yatıyor.
bir de 18yaşından beri birlikteyiz. ondan önce basit bir iki flörtüm oldu. asla ondan başka kimseyi düşünmedim, herkes de beni bacısı gibi sever, kıskanılcak son kişiyim yani. ama bu adam büyümedi gitti. of neyse başınızı şişirdim. çok öpüyorum. geçmişe bir bakiiim
yarım saat uyudu
yazmazsam çatlıcam
8yıl çıktık 4küsür senedir evliyiz, bana güvenmeyi öğrenemedi. acayip kıskanç. hamileyken tunik ve tayt giydirmezdi arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyormuş (8aylık hamileydim)
şimdi de kafayı grubumuza taktı niye foto ekliyomuşuz, tanımadığım insanlar görse nolcakmış. yahu diyorum 5haftalık hamile olduğum günden beri tanıyorum onları, net dostlarım onlar, basmıyor kafası. bir de öğrencilerimi kıskanıyor 90lı 95li çocukları yani. ne ekliyomuşum abileri babaları görürmüş. niye onun karısını oğlunu görsünlermiş miş miş miş. açtırdı bana facemi ordan birkaç öğrencimi silmeye kalktı. bende cinnet geçirdim. konuşmuyorum. yastığını da verdim eline 2gündür oturma odasında yatıyor.
bir de 18yaşından beri birlikteyiz. ondan önce basit bir iki flörtüm oldu. asla ondan başka kimseyi düşünmedim, herkes de beni bacısı gibi sever, kıskanılcak son kişiyim yani. ama bu adam büyümedi gitti. of neyse başınızı şişirdim. çok öpüyorum. geçmişe bir bakiiim
sende bendensinsempatiksalakcinni bizimkide en fazla yarım saat..bi saat uyudugunda korkuyorum bişeymi oldu diye:)
kaç gündür giremedim iş görüşmesine gidip geliyorum bugün belli olacak bakalım ,oğlum çok huysuz gece en az 10 defa kalkıyo,üç gndür gece arabayla dolaştırıp uyutuyoruz üstüne nezle oldum fenayım yani ,dün misafir vardı,kadına sinir oldum fondetenli suratını oğluma emdirip durdu kafasını duvarlara çarpmak istedim(((((
canım aynı dertten musdarıbız benım eşimde oyle çok kıskanç her kavgada bişe çıkarır :S napalım akıllanmıyo çekicez yaşlanınca değişirler umarım
kızlarrrrrrrrr benım kızımın alttan ıkı dişi çıktı 3 gundur çok mutl etti hiç ateş ve huysuzluğu olmadı çok şükür herşeye erken başladık draısı başınıza bızım gıbı sorunsuz çıkarır butun bebişler inş geçmişe bakamdım çok şey değişmiştr herhale bebişlerde...
şu hoppalamıdır nedir ondan mı alsam nedirr hoplayıp duruyo kucağımda sıpaa:) kollarım ağrıdı yaa
elvann akrep burcu mu kocann:) bizimki face deki grubu bilmiyo anlamaz pek face den de burarı öğrendiğinde baya sinirlenmişti ya konuştukların erkekse deyip duruyo:)) boşver yaa 3.güne uzatmayın barışın:)
hastayız diyoz bi geçmiş olsun diyen yok ,karı koca kavgası daha dikkatinizi çekti galiba :)))))))))))))elvan olur öyle şekerim idare etcen napcan
aynen canım bizde gökçen gibi eşimle tutuyoruz az oynuyo yada ağzına havuç falan veriyorum ama 5 dakka oda bende yavaş yemek yerdim keyfini çıkara çıkara ne çay keyfim var ne khve ama napalım bu hallerinide çok seviyorum büyüynce bu tatlılığı kalmıyacakk diye zevkinide çıkarmaya çalışıyorumkızlar ya benimki pusetinde durmuyo yemek yerken ne yapıyosunuz ne yediğiden anlıyorum ne bişey önceden onda oyalanıyodu bari siz nasıl yapıyonuz
bizde öyleyiz canım 3 gün öncesine kadar güzel uyurudu ama gece 12ye kadar uyutmazdı beni şu ara hem kısa uyuo sonra akşam üstü tekrar sonra yi,ne 12ye kadar ayaktayız kolum kopuyooo ayakta sallandsa çok rahatlıcam ama prenses kendş dedğini yaptırmakta kararlı bende kararlı olmaya çalışıyorum bir çığlık atyokş mosmor oluyoo sanki cimdik atmışım gibicanımmemnun oldum gökçen adında sevdiğim bi ark.vardı onu hatırlattın bana...
günaydın herkese...oğlum artık tam bir saat uyumuyo 40 dk yada 5dk içinde kalkıyo ne yapsam kii başından geçen var mı şimdi ayağımda sallıyorum ne emekle uyutuyorum hopppp arkamdan kalkıyo.....
belkide canım okuyorum nazar alıyo çünkütugba nazar mı deydi öyküşee:) geçen bizimki de 2 gün sonra yaptı kakayı nerdeyse omuzlarına kadar çıkmıştı kakası:))
mine ende memnun oldum canım.sıçramıştır yavrucuun belki:) arada sıçrıyo ya bu bebekler günü gününe tutmuyo yaa
geçmiş olsun canım benimde boğazlar ağrıyo ıhlamur yaptım iyi geldiikaç gündür giremedim iş görüşmesine gidip geliyorum bugün belli olacak bakalım ,oğlum çok huysuz gece en az 10 defa kalkıyo,üç gndür gece arabayla dolaştırıp uyutuyoruz üstüne nezle oldum fenayım yani ,dün misafir vardı,kadına sinir oldum fondetenli suratını oğluma emdirip durdu kafasını duvarlara çarpmak istedim(((((
kız bende ablası gibi duruyosn yazdıydım sana facete inşgörmemiştir inş zamanla değişir canım bu durumun seni üzdüğü bellii hem orda kız kızayız erkek yokki yani benim eşimde şükür kıskançlık yoktur ama kkya ve nete başta karışıyodu tanımadığın insanlarla görüşme diye onun düşüncesi iyiliğim yönündeydi tabi herkesin içini bilemezsinn ama şimdi oda alıştı mayıs annnleri face bile saldırdık dedim güldüüyazmazsam çatlıcam
geçmiş olsun canım olabilirr şükür benimki kendi yaptı zorlansa bende yağ içircektimmGÜNAYDINLARRRR...........
bende istek yoolladım face..........
benim kızımdA KAKASI GECİKTİ KAŞIK MAMASINDAN OLDU KOYU YAPIYORDUM ONDAN.BİRAZ ZEYTİN YAĞI VERDİM YAPTI AMA ÇOK KATIYDII.....
dişlerine maşallahh kuzunun sağlıkla çıksın hepsi inşşcanım aynı dertten musdarıbız benım eşimde oyle çok kıskanç her kavgada bişe çıkarır :S napalım akıllanmıyo çekicez yaşlanınca değişirler umarım
kızlarrrrrrrrr benım kızımın alttan ıkı dişi çıktı 3 gundur çok mutl etti hiç ateş ve huysuzluğu olmadı çok şükür herşeye erken başladık draısı başınıza bızım gıbı sorunsuz çıkarır butun bebişler inş geçmişe bakamdım çok şey değişmiştr herhale bebişlerde...
tuba gözden kaçırmışımmm geçmiş olsun canım işe mi başlıcan görüşmelere gitmişsin?
senin paşa akllı değilmiyd ya dişmi çıkıyo yoksamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?