2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tugba nazar mı deydi öyküşee:) geçen bizimki de 2 gün sonra yaptı kakayı nerdeyse omuzlarına kadar çıkmıştı kakası:))

mine ende memnun oldum canım.sıçramıştır yavrucuun belki:) arada sıçrıyo ya bu bebekler günü gününe tutmuyo yaa

kaç gündür giremedim iş görüşmesine gidip geliyorum bugün belli olacak bakalım ,oğlum çok huysuz gece en az 10 defa kalkıyo,üç gndür gece arabayla dolaştırıp uyutuyoruz üstüne nezle oldum fenayım yani ,dün misafir vardı,kadına sinir oldum fondetenli suratını oğluma emdirip durdu kafasını duvarlara çarpmak istedim (((((

GÜNAYDINLARRRR...........

bende istek yoolladım face..........
benim kızımdA KAKASI GECİKTİ KAŞIK MAMASINDAN OLDU KOYU YAPIYORDUM ONDAN.BİRAZ ZEYTİN YAĞI VERDİM YAPTI AMA ÇOK KATIYDII.....

yazmazsam çatlıcam
2gündür kocam olacak öküzümle konuşmuyorum. sebeb facebook
8yıl çıktık 4küsür senedir evliyiz, bana güvenmeyi öğrenemedi. acayip kıskanç. hamileyken tunik ve tayt giydirmezdi arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyormuş (8aylık hamileydim)
şimdi de kafayı grubumuza taktı niye foto ekliyomuşuz, tanımadığım insanlar görse nolcakmış. yahu diyorum 5haftalık hamile olduğum günden beri tanıyorum onları, net dostlarım onlar, basmıyor kafası. bir de öğrencilerimi kıskanıyor 90lı 95li çocukları yani. ne ekliyomuşum abileri babaları görürmüş. niye onun karısını oğlunu görsünlermiş miş miş miş. açtırdı bana facemi ordan birkaç öğrencimi silmeye kalktı. bende cinnet geçirdim. konuşmuyorum. yastığını da verdim eline 2gündür oturma odasında yatıyor.
bir de 18yaşından beri birlikteyiz. ondan önce basit bir iki flörtüm oldu. asla ondan başka kimseyi düşünmedim, herkes de beni bacısı gibi sever, kıskanılcak son kişiyim yani. ama bu adam büyümedi gitti. of neyse başınızı şişirdim. çok öpüyorum. geçmişe bir bakiiim

canım sıçradık biz hemde çokfena 4.aya girdiğimiz zaman aman bu sıçrama olmasın..

ah cnm..garip düşünceleri varmış eşinin gerçekten ama bence sen yastıgınıda onuda geri çagır:)
halledersiniz aranızda..kıskançlık bazen aşırıya kaçabiliyor evet ama bence bir uzlaşma yolu bulun birbirinizi kırmadan:) nede olsa kocişin kuzumzemuszemus

canım aynı dertten musdarıbız benım eşimde oyle çok kıskanç her kavgada bişe çıkarır :S napalım akıllanmıyo çekicez yaşlanınca değişirler umarım
kızlarrrrrrrrr benım kızımın alttan ıkı dişi çıktı 3 gundur çok mutl etti hiç ateş ve huysuzluğu olmadı çok şükür herşeye erken başladık draısı başınıza bızım gıbı sorunsuz çıkarır butun bebişler inş geçmişe bakamdım çok şey değişmiştr herhale bebişlerde...

şu hoppalamıdır nedir ondan mı alsam nedirr hoplayıp duruyo kucağımda sıpaa:) kollarım ağrıdı yaa

elvann akrep burcu mu kocann:) bizimki face deki grubu bilmiyo anlamaz pek face den de burarı öğrendiğinde baya sinirlenmişti ya konuştukların erkekse deyip duruyo:)) boşver yaa 3.güne uzatmayın barışın:)

hastayız diyoz bi geçmiş olsun diyen yok ,karı koca kavgası daha dikkatinizi çekti galiba :)))))))))))))elvan olur öyle şekerim idare etcen napcan

yok canım ya terazi. yaşlanınca da aynı olcak bence. 7sinde neyse 70inde de o durumu..

hastayız diyoz bi geçmiş olsun diyen yok ,karı koca kavgası daha dikkatinizi çekti galiba :)))))))))))))elvan olur öyle şekerim idare etcen napcan

tuba gözden kaçırmışımmm geçmiş olsun canım işe mi başlıcan görüşmelere gitmişsin?
senin paşa akllı değilmiyd ya dişmi çıkıyo yoksamm

kızlar ya benimki pusetinde durmuyo yemek yerken ne yapıyosunuz ne yediğiden anlıyorum ne bişey önceden onda oyalanıyodu bari siz nasıl yapıyonuz
aynen canım bizde gökçen gibi eşimle tutuyoruz az oynuyo yada ağzına havuç falan veriyorum ama 5 dakka oda bende yavaş yemek yerdim keyfini çıkara çıkara ne çay keyfim var ne khve ama napalım bu hallerinide çok seviyorum büyüynce bu tatlılığı kalmıyacakk diye zevkinide çıkarmaya çalışıyorum

bizde öyleyiz canım 3 gün öncesine kadar güzel uyurudu ama gece 12ye kadar uyutmazdı beni şu ara hem kısa uyuo sonra akşam üstü tekrar sonra yi,ne 12ye kadar ayaktayız kolum kopuyooo ayakta sallandsa çok rahatlıcam ama prenses kendş dedğini yaptırmakta kararlı bende kararlı olmaya çalışıyorum bir çığlık atyokş mosmor oluyoo sanki cimdik atmışım gibi

belkide canım okuyorum nazar alıyo çünkü

geçmiş olsun canım benimde boğazlar ağrıyo ıhlamur yaptım iyi geldii
kız bende ablası gibi duruyosn yazdıydım sana facete inşgörmemiştir inş zamanla değişir canım bu durumun seni üzdüğü bellii hem orda kız kızayız erkek yokki yani benim eşimde şükür kıskançlık yoktur ama kkya ve nete başta karışıyodu tanımadığın insanlarla görüşme diye onun düşüncesi iyiliğim yönündeydi tabi herkesin içini bilemezsinn ama şimdi oda alıştı mayıs annnleri face bile saldırdık dedim güldüü
GÜNAYDINLARRRR...........

bende istek yoolladım face..........
benim kızımdA KAKASI GECİKTİ KAŞIK MAMASINDAN OLDU KOYU YAPIYORDUM ONDAN.BİRAZ ZEYTİN YAĞI VERDİM YAPTI AMA ÇOK KATIYDII.....
geçmiş olsun canım olabilirr şükür benimki kendi yaptı zorlansa bende yağ içircektimm
dişlerine maşallahh kuzunun sağlıkla çıksın hepsi inşş

ya ben niye alıntı yapamıyorum

Elvan, kıskançlık cidden feci oluyor, boş yere ikinizin de huzurunu kaçırmış eşin. ama laf aramızda eşin duymasın :) sen de pek bi güzelmişsin anacım, maşallah sana da oğluna da... benimki kıskanç değildir pek, facebooka falan hiç karışmaz zaten açık olur sayfam ona bile bakmaz...

Tuba, geçmiş olsun canım, iş konusunda da hayırlısı olsun inşallah...

Sevda dişleriniz hayırlı olsun, darısı sıkıntısız şekilde başımıza :)

Gökkuşak geçmiş olsun canım, bazen benimkinin de baya katıya yakın oluyor..

Son düzenleme:
kızlar dün ev soğuktuu akşam ufo yaktık kızımla oturmsa odasında yattık kalın battaniye örttüm ama gece baktım elleri buz gibi kuzumun soktum yine battaniyenin altına sonra tekrar çıkarmış ikisinide inş hasta etmem yn yelek giydirdim bezini çıkardıydımn ilk defa ayaüını ağzına soktu çıplkken rahat yapıyokıyafetiyken yetiştiremiyoo demekkii

gökçencim hoppalar 6 aylığa kadar yazıyo bnde bunaldımm kolum kopuyo ya gittikçede ağırlaşıyo nasıl unutturcaz kucağıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…