2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim kızlarrr...
amamn eş kıskançlığıı..hepsinde var işte bir parça.kk ya kızmıştı biraz benim eşimde biraz başlarda artık alıştı....şu tayt olayı bizdede oluyordu arkadan hamile gibi değilsinn....onlarda başka bir görüşle bakıyor iştee....çok gülüyorum ama yaa....normaldede mini giyerim aslında yerine göre ama iştee..arada tutuyorrr....
benide ekleyin şu face ama yaaa
devrim nerdeee........

tubatuba snaada geçmiş olsunn..inşallah işin de hayırlısıyla gerçekleşirr....

kızlar şimdi kızıma oyun halısı yaptım bizim beşik park yatak gece oturma odasında yatcağımız için onların üst kısmında oyun halısında olan çapraz şeyden var oyuncak asılı ama sesiz onları çıkarttım koltuğun yanlarına sıkıştıurdım oyuncakları çıkarttım öyküşün müziklilerini taktım boncuğum şimdi oynuyo bakalım kaç dakka sürcekk park yatağı olanlar böyle oyun halısıda yapabilirler

özlem nişan yıldönümünüz kutlu olsun canım

özlem yıldönümünüz kutlu olsun:) erkek milleti işte gerçi bakarsın akşama bişeler yapar?

teşekkürederim kızlar. bizimkinin bişey yapıcağı yok hatırlamadı bile neyse artık bunlara alışcaz napalım:))
hastayız diyoz bi geçmiş olsun diyen yok ,karı koca kavgası daha dikkatinizi çekti galiba :)))))))))))))elvan olur öyle şekerim idare etcen napcan
geçmiş olsun canım.

ya kızlar ben kaçırmışım kaç gündür pek uğrayamadım facede grupmu kurdunuz neoluyoo:))

evet özlem bu arada nişamn yıldönümün kutlu olsun devrimim ekliyo canımm 2010 mayıs anneleri yaz çıkar canımm

tuğbacım benim oğlummda gece hep üstü açık yatıyo ben o park yatağın oyun yeri varya orayı takıp yatırıyorum o oyun kollarının üstünden çarşaf atıyorum kendi ısısıyla uyuyo 2 gecedr gözleri çapaklanmıyo daha öncesi kendi karyolasında yatıyodu ısıtamadığı için hep gözleri çapaklı kalkıyodu 2 gecedr iyi tavsiye ederim...

dur daha canım akşama daha çok var hatırlarr canım.bizimde 20 gün sonra evlilik yıl dönümü ben şimdiden hatırlıyorum da bizimkini görcez unutmaz kesinlikle ama yaratıcılığımız sınırlıdır ...=)))) hehe 8 yıl oldu olsun okadar 2 çocukla ne yapacağız bakalım bu tıl :))

ennn iyii çözüm uyku tullumu kızlarrr..giydirin açıldımı diye dert etmeyin=))

hoppalanın 6 aya kadar olduğunu bilmiyodum tuba a ozman değmez boşa para vermeye. zaten dün yine dayanamadım lcw den aldım bissürü şey.ama bu sefer akıllandım 9-12 ay alım hep:)

mine çapaklanma üşümeyle mi alakalı?? bilmiyodum yaw.

bizim ev pek soğuk değil,ama bizim afacan yüzüstü yattığı için pek açamıyo üstünü. ama gökkusak haklı uyku tulumu tavsiye ediyolar..

ay benimkide uçakta çok ağlamıştı ya..mahvolmuştum...bende bi de yalnızdım

face e beni de ekleyin istek yolladım
ben de yolladım kızlar..beni de ekleyin..

allah kolaylık versin canım...çok zor bi durum...benim kocam da aksine hiçççç kıskanmaz:)

günaydın kızlar...çok yoğun bi haftasonu geçirdik..çok yorucuydu...akşamda geç yattık..kızımla 3 saat uyumuşuz az önce...ama başım çatlıyor..misafirler falan derken ev darmadağın..hiç halim yok...kızım yine 3 gündür kaka yapmıyor...havalar da soğudu..hasta olmayız inşallahhh

kızlar slm ben dün uyku tulumunu giydiriştim ama fermuarlı benimki boynunu çizmiş hep yan tarafları sizde olmuyor mu böle bişey

evet ya benim herifte hiç kıskanmaz pek bi geniştir kendisi :) nette bile sormaz ne yapıyon ne ediyon diye

saol cnm,düşünüyorum işi olursa,diş herhalde aşırı salya var çok huzursuz mahvoldum

çok geçmiş olsun canım

eh idare ederiz, yaş 29, kucakta bebek, güzellik mi kalır artık güzel bakan güzel görür.
ya aslında grup bahane onun derdi öğrencilerle (ha buarada ortaokul ve lise erkek arkadaşlarım eklenmiyor bile onlar zaten gereksizmiş ) napalım katlancaz, çok severek evlendik, dünya iyisidir ama gözüne nasıl görünüyorsam arasıra kıskançlık damarı tutuyo. affetçez yine napalım

tuğba çok erken başlamışın ufolara. sakarya okadar soğuk mu yahu?

erkek işte. başkası giyse minileri bakarlar. ama kendi karılarına giydirmezler. hoş bizimki mini şortlara karışmııyor. ama evin içinde ve perdeler kapalıyken sempatiksalakcinni

KIZLAAAR sağlık ocağından dağıtılan demirleri atın çöpe. az önce tadına baktım. iğrenç ya. kaç gündür işkence yapıyormuşum çocuma. paslı metal yalamışım gibi oldum. doktor bize başka demir verdi. onu kullanıyoz artık. bir de diş boyuyomuş o dağıtılanlar. devlet beleş bişey dağıtıyosa... kötükedihüso

selamlar,dün devrime uyku tulumu almaya gittik,uyku tulumu dışında herşeyi aldık,montunu 3yaş aldım,gerisini 92 beden,2yaş :)malum koca adam oldu,birde tezgehtarlar soruyor kaç beden diye,2yaş diyince hönk oluyorlar :)bende bir o kadarda yerde var diyorum,bizimde sorunumuz kol ve bacak boyları neyse bunlarda geçicek,bir geçmişe bakayım

canım annem başı üşüdümü olur der ordan biliyorum..

hahha elvan bende vermiyorum artık berbat bişe tadı. aylık kontrolde sölicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…