özlem nişan yıldönümünüz kutlu olsun canım
özlem yıldönümünüz kutlu olsun:) erkek milleti iştegerçi bakarsın akşama bişeler yapar?
teşekkürederim kızlar. bizimkinin bişey yapıcağı yok hatırlamadı bile neyse artık bunlara alışcaz napalım:))kutlu olsun canım, nice yıldönümlerine inşallah...
al benden de o kadar, ne evlilik yıldönümü ne sevgililer günü ne doğumgünü, hiç bir şeyi kutlamıyoruz valla, beni de alıştırdı zaten kutlasak garip gelecek :))
geçmiş olsun canım.hastayız diyoz bi geçmiş olsun diyen yok ,karı koca kavgası daha dikkatinizi çekti galiba :)))))))))))))elvan olur öyle şekerim idare etcen napcan
evet özlem bu arada nişamn yıldönümün kutlu olsun devrimim ekliyo canımm 2010 mayıs anneleri yaz çıkar canımm
teşekkürederim kızlar. bizimkinin bişey yapıcağı yok hatırlamadı bile neyse artık bunlara alışcaz napalım:))
geçmiş olsun canım.
ya kızlar ben kaçırmışım kaç gündür pek uğrayamadım facede grupmu kurdunuz neoluyoo:))
merhaba kızlar, akşam İstanbuldan döndük valla insanın evi gibisi yok... Sarp dönerken uçakta ve havalimanından eve kadar o kadar çok ağladı ki biraz büyüyene kadar bir yere gitmem sanırım. 60 dakikalık uçuşun rahat 50 dk.sı hiç susmadı, oradan eve gelene kadar 20 dk. kadar daha ağladı. kıpkırmızı oldu, sesi bile kısılıp çatallaştı kuzumun( Allahtan annem vardı yanımda ama çok kötü geçti gerçekten...
ben de yolladım kızlar..beni de ekleyin..face e beni de ekleyin istek yolladım
allah kolaylık versin canım...çok zor bi durum...benim kocam da aksine hiçççç kıskanmaz:)yazmazsam çatlıcam
2gündür kocam olacak öküzümle konuşmuyorum. sebeb facebook
8yıl çıktık 4küsür senedir evliyiz, bana güvenmeyi öğrenemedi. acayip kıskanç. hamileyken tunik ve tayt giydirmezdi arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyormuş (8aylık hamileydim)
şimdi de kafayı grubumuza taktı niye foto ekliyomuşuz, tanımadığım insanlar görse nolcakmış. yahu diyorum 5haftalık hamile olduğum günden beri tanıyorum onları, net dostlarım onlar, basmıyor kafası. bir de öğrencilerimi kıskanıyor 90lı 95li çocukları yani. ne ekliyomuşum abileri babaları görürmüş. niye onun karısını oğlunu görsünlermiş miş miş miş. açtırdı bana facemi ordan birkaç öğrencimi silmeye kalktı. bende cinnet geçirdim. konuşmuyorum. yastığını da verdim eline 2gündür oturma odasında yatıyor.
bir de 18yaşından beri birlikteyiz. ondan önce basit bir iki flörtüm oldu. asla ondan başka kimseyi düşünmedim, herkes de beni bacısı gibi sever, kıskanılcak son kişiyim yani. ama bu adam büyümedi gitti. of neyse başınızı şişirdim. çok öpüyorum. geçmişe bir bakiiim
kızlar slm ben dün uyku tulumunu giydiriştim ama fermuarlı benimki boynunu çizmiş hep yan tarafları sizde olmuyor mu böle bişey
saol cnm,düşünüyorum işi olursa,diş herhalde aşırı salya var çok huzursuz mahvoldum
ya ben niye alıntı yapamıyorum
Elvan, kıskançlık cidden feci oluyor, boş yere ikinizin de huzurunu kaçırmış eşin. ama laf aramızda eşin duymasın :) sen de pek bi güzelmişsin anacım, maşallah sana da oğluna da... benimki kıskanç değildir pek, facebooka falan hiç karışmaz zaten açık olur sayfam ona bile bakmaz...
Tuba, geçmiş olsun canım, iş konusunda da hayırlısı olsun inşallah...
Sevda dişleriniz hayırlı olsun, darısı sıkıntısız şekilde başımıza :)
Gökkuşak geçmiş olsun canım, bazen benimkinin de baya katıya yakın oluyor..
kızlar dün ev soğuktuu akşam ufo yaktık kızımla oturmsa odasında yattık kalın battaniye örttüm ama gece baktım elleri buz gibi kuzumun soktum yine battaniyenin altına sonra tekrar çıkarmış ikisinide inş hasta etmem yn yelek giydirdim bezini çıkardıydımn ilk defa ayaüını ağzına soktu çıplkken rahat yapıyokıyafetiyken yetiştiremiyoo demekkii
teşekkür ederim kızlarrr...
amamn eş kıskançlığıı..hepsinde var işte bir parça.kk ya kızmıştı biraz benim eşimde biraz başlarda artık alıştı....şu tayt olayı bizdede oluyordu arkadan hamile gibi değilsinn....onlarda başka bir görüşle bakıyor iştee....çok gülüyorum ama yaa....normaldede mini giyerim aslında yerine göre ama iştee..arada tutuyorrr....
benide ekleyin şu face ama yaaa
devrim nerdeee........
hoppalanın 6 aya kadar olduğunu bilmiyodum tuba a ozman değmez boşa para vermeye. zaten dün yine dayanamadım lcw den aldım bissürü şey.ama bu sefer akıllandım 9-12 ay alım hep:)
mine çapaklanma üşümeyle mi alakalı?? bilmiyodum yaw.
bizim ev pek soğuk değil,ama bizim afacan yüzüstü yattığı için pek açamıyo üstünü. ama gökkusak haklı uyku tulumu tavsiye ediyolar..
kızlar face de grup mu kuruldu... bende girmek istiyorum o gruba mumkun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?