2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bizimki santafer tadı kokusu güzel bir de ferrum hausmann varmış o da iyimiş

Son düzenleme:
bizimkisi ferrum vanilyalı gibi bişey tattım.ferron sanol çok kötü vermeyin kuzucuklara ondan günah valla

günaydınnn,bu demir damlaları 6aydan sonra değilmi?gerçi bizim kan tahlili yapıldı,bişey demedi dr

günaydın valla dr. tahlil filan yapmadı sorucam bu gidişimde.gece yattım 1.5 ta kendim kaşındım yani sabah 2 side 7.30 da ayaktaydı gözümden uyku akıyo valla

Günaydın kızlar..zor bir geceydi..Doğa nın çok gazı oldu bu gece..sık sık uyandık..sabah 4 gündür yapamadığı kakasını yaptı da sonunda rahatladı kuzucum...şimdi sakin sakin oynuyor..birazdan bi yatarız kızımla en az 2 saat uyumayı diliyorum..dün akşam öyle kötüydüm ki heryerim ağrıyordu...Allah tan bu sabah iyiyim ama sanırım kendime iyi bakmam lazım vücut direncim düştü...öptüm hepinizi.

canım doktora sor debridat ver,bizim önceden ıkınma sorunumuz vardı,birde kabızlık,doktor verdi,bir ay kullan dedi,ben iki haftamı ne verdim,onuda verirken bazen unuttum,sindirim sistemini düzenliyormuş,bitkisel içerikliymiş,sonra bitti bu sorun.geçmiş olsun bebişine.

sağol canım..kontrolümüzde sorayım doktorumuza...

günaydınlar arkadaşlar ben 5 aydır yoktum yeni işe başladım hepiniz iyisiniz iyişallah
şöyle bir göz gezdirdim aynı sorunları yaşıyoruz sizleri özlemişim iyiki bu site kavuşturuyor
herkese tekrardan merhabaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım

bırakmak çok zor oluyor kızımı çalışan arkadaşlar süt izninizi nasıl kullanıyorsunuz?ben öğle arası ile birleştirdim sabah uyurken gidiyorum 11 buçuk gibi geliyorum uyanıyor emziriyorum oynuyoruz birbuçukta gitmeden tekrar emzirip ayrılıyoruz 5 de tekrar kapıda karşılıyorlar annemle biraz arabasında gezdiriyorum oyalıyorum ama kızıyor hep yanında istiyor nasıl alışacak bilmiyorum. boshayallersmile

günaydın kızlar
seras hoşgeldin..
mehtap geçmiş olsun kuzucuk rahatladı demek sonunda:)

ist.da resmi tatilmiş galb eşim evde bugün dışarı çıkcaz birazz..

canım benım normal mesaım 6 da bıtıyor ev uzak oldugu ıcın oglen kullanmıyorum cıkısta kullanıyorum 4:30 da cıkıyorum yanı

günaydın kızlar
seras hoşgeldin..
mehtap geçmiş olsun kuzucuk rahatladı demek sonunda:)

ist.da resmi tatilmiş galb eşim evde bugün dışarı çıkcaz birazz..

ne tatılı canım yaa keske burda da olsa

istanbulun kurtuluuşuymuş arzu:) ankara da kurtulsa keşke Allah kolaylık versin çalışan ark.lar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…