2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar benım kızım cok uzun zamandır 3-4 gunde bı yapıyo sonra 2 gun ustuste yapıyo.en son cumartesı yapmıstı mesela bugun yada yarın yarın.telas etmeyın ya normal bunlar.dr bıze 1 haftaya kadar yapmayabılır dedı.

birde oğluşlarını sünnet yaptıran varmı ? durum nasıl tavsiye ediyomusun?

kızlar tüm yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazamıyoyorum biraz yoğun burası mafoldumben

canım ben 52 günlükken yaptırdım çok rahat oldu valla iyi ki yaptırmışız:)

çok şükür 2 günüdr gece uykularımız daha iyi yine uyanıyo yattığı taraftan öbür tarafa çeviriyorum biraz beşiğini sallattırıyorum uykuya dalıyo bi dahak uyanmasında emziriyorum böyle rahat oldu bu yöntemi daha öncede denemiştim ama fayda etmemişti şimdi işe yaradı

kızlar nerdesınız yıne kımse kalmmaıs esımde bugun gec gelcekmıs.delı ya ısten zaten yorgun gelıyo bıde ısten cıkınca halı saha macına gıtcekmıs.8.30 da gelcekmıs.kızımda uyudu keske o gelene kadar uyusa:)

emiri yıkadımmm kokladımmm yaladım yuttummm:) şimdi uyutuyorummm:) saçları hemen kurumuyo ya bere takınca da sinirleniyo kestirmek de istemiyorum..

yasemin sünnet işini bende araştırıyorum bugün eşim sormuş ürolog özelde 395 tl demiş.fazla geldi bana ama bakalım daha uygun varmı.yaptırcaz biz de inş.

ecrn canım patlıcan salatası çekti şimdi he:)

öznur benim kociş de geç gelcek gel bi kahve içelim

allahım bugünde bittiya şükürler olsun inş. gece uyanmaz..uyumadı ağlayıp durdu elleri ağzında deli etti beni..yarın aile dr.umuza götürücem olmuyo böyle beynim kazan..dişmi diyorum ama minicik bi beyazlıktan başka bişey yok..aklıma bide kulakları geliyo bi baksın bakalım duruma göre hangi dr.a gideceğimizi yönlendirir..doğdundan beri bukadar çektirmemişti

bende doğum yaptığım hastaneye sormuştum 500 demişlerdi..banada ok ucuk geldi..normaldoğum 550 kiii çocuk doğuruyon yani..minicik pipi derisi kesmek 500kafamçokkarıştıakannehir

kızım yarım saat uyudu onunla ılgılenıyodum mamasını ıcırdım.sımdıde yatıyo bakalım ne kadar yatarsa bı yandanda bı corba koydum kaynıyo kolay corba sehrıye:)bıde makarna esım ın gelmesıne daha 1 saat var
gokcen valla bı kahve ıcelım ama turk kahvesı bıde fal tabı:)ahhh ahhhh unv.deyken hergun kahve yapar bırbırımıze fal bakardık ev arkadasımda ıyı bakardı hanı:))

benide çağırın kociş evi topluyoo beni kurtarın kızlart

benim 2 oğlumda sünnetli hatta ilkinin pipisi çok kıymetli altın değerinde :) siz şimdidin 500 lira çok diyorsunuz biz 5 sene önce oğlumu 1.100 lira sünnet ettirmiştik eşim saolsun baya bi kazıklandık yani.eymenide plastik klips yöntemiye ettirdik 1 haftalıktı çok memnun kaldık ne ağrı ne sızı bi ilk gece biraz mızmızlandı o kadar göbeğinden önce pipisi iyileşmişti tavsiye ederim yani.büyük oğlum 10 aylıktı daha zahmetli oldu narkoz filan aldı bence düşünüyorsanız zaman geçmeden yaptırın

tugbaa kociş evi topluyo sen gezmelerdee:))

müge çok pahalıya yaptırmışsınızz 1100 müü eheh altın değerinde hakketenn:))

oğlumm 30 dk uyudu banyodan sonra okadarr durmuyo ya şu babası gelse de azcık dinlensem

moralim cok bozukk kizimin gozu kanlanmisss mafoldumben sabaha duzelmezsse doktora goturucem
geçmiş olsun korkma elini sokmuştur gözüne annesi yada bir şey batmıştır

herkese iyi akşamlar..kızım uyudu mutfagı toparladım yarınki misafirler için tatlı yaptım toz aldım yerleri sildim geldim:)
ben bütün işlerimi akşam yapıyorum..birazdanda yarın akşamki yemegi yapcam..

gulumse35 cnm bi defasında ecrininde gözleri kızarmıştı çok fena..tırnagıyla yapmıştı cnm telaş yapma gecmiş olsun

ya yaklasık 4 günolcak fitil koymadan yapmıo zeytinyğıda verdim masajd ayaptımolmuo ıkınıo kanter içinde kalıo ama yok ağlıyor önceden gümnde 2 kez yapardı bez dolar tasardı olmuo olmuo delircem

canım benim oğlumda arada 5günde yapıyor doktorumuz gaz çıkarıyorsa normal dedi bi sıkıntı yoksa okadar takma

iyi geceler kızlar...
hani şu tadı iyi olan bir demir damlasından bahsediyordunuz ya, adı neydi onun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…