ya yaklasık 4 günolcak fitil koymadan yapmıo zeytinyğıda verdim masajd ayaptımolmuo ıkınıo kanter içinde kalıo ama yok ağlıyor önceden gümnde 2 kez yapardı bez dolar tasardı olmuo olmuo delircem[/QUOTE
sadece anne sütü alan bebeklerin 2-3 gün yapmaması normal diye okumuştum
daha fazla yapmazsa bi dr götür bence için rahat etsn
fitile de alıçmasın bence daha kötü
birde oğluşlarını sünnet yaptıran varmı ? durum nasıl tavsiye ediyomusun?
kızlar tüm yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazamıyoyorum biraz yoğun burası mafoldumben
emiri yıkadımmm kokladımmm yaladım yuttummm:) şimdi uyutuyorummm:) saçları hemen kurumuyo ya bere takınca da sinirleniyo kestirmek de istemiyorum..
yasemin sünnet işini bende araştırıyorum bugün eşim sormuş ürolog özelde 395 tl demiş.fazla geldi bana ama bakalım daha uygun varmı.yaptırcaz biz de inş.
ecrn canım patlıcan salatası çekti şimdi he:)
öznur benim kociş de geç gelcek gel bi kahve içelim
geçmiş olsun korkma elini sokmuştur gözüne annesi yada bir şey batmıştırmoralim cok bozukk kizimin gozu kanlanmisss mafoldumben sabaha duzelmezsse doktora goturucem
tugbaa kociş evi topluyo sen gezmelerdee:))
müge çok pahalıya yaptırmışsınızz 1100 müü eheh altın değerinde hakketenn:))
oğlumm 30 dk uyudu banyodan sonra okadarr durmuyo ya şu babası gelse de azcık dinlensem[/QUOTE
yok kız burda kızlar demiş ya kahve yaptım gelin diye onlaradiyorum evdeyim yane
ya yaklasık 4 günolcak fitil koymadan yapmıo zeytinyğıda verdim masajd ayaptımolmuo ıkınıo kanter içinde kalıo ama yok ağlıyor önceden gümnde 2 kez yapardı bez dolar tasardı olmuo olmuo delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?