selam kızlar bişi sorucam bebişleri nasıl yatırıyosunuz .yastık koyuyomusunuz başına? yastıkla yatırınca benimki çok terliyor.
3hafta oldu,ilk 2hafta iyiydi ama bu hafta saat başı uyandı,canımızdan bezdikgece kaç kere uyanıyo
iyi canıbaşaka yere çektim bende sıhhatler olsun bende kestirmek istiyom kociş böyle istiyoayyy çok hoşsun cnm ya:jeyyar: ,ben sevmiyorum kurutmayı ıslak ıslak hasta oluyorum ,kestirdim geldim çook güzel oldu valla iyiki kestirmişim,paçoz gibi yoluk yoluk geziyodum :dance:
yok canım yatarken koymuyorumm 1 yıl yastıksız demişlerdi doğumda canımmselam kızlar bişi sorucam bebişleri nasıl yatırıyosunuz .yastık koyuyomusunuz başına? yastıkla yatırınca benimki çok terliyor.
benimki geçen yapamaıdıydı canım bişi vermedim karnına masaj yap eğer o günde yapmasaydo zeytin yağı içircektim ilaçtan daha iyiydir canım doğal hemde çokta verme ek gıdaya başlamasın su içir ozamandakızlar merhaba kızımdan vakşt buldukca yazıyorum yoksa hep okumakla yazıyorum benim kız hala dönemiyor birde 1 haftadır kakasını fitil koymasam yapamıyor korktum fitil tembelleşircek diye dünden beri fitiöl koymuyorum kayısı suyu veriyorum bir çay kasığı zeytin yağ veriyorum olmuo olmuo yediklerimede dikkat ediyorum ek gıda olarak verdiklerm öncede yapmadı değişen bişeyde yokama neyapcağım sasırdım korkuyorum sizce ne olabilirnyada siz neyapıyorsunuz yazarsanız sevinirim
iyi canıbaşaka yere çektim bende sıhhatler olsun bende kestirmek istiyom kociş böyle istiyo
yok canım yatarken koymuyorumm 1 yıl yastıksız demişlerdi doğumda canımm
benimki geçen yapamaıdıydı canım bişi vermedim karnına masaj yap eğer o günde yapmasaydo zeytin yağı içircektim ilaçtan daha iyiydir canım doğal hemde çokta verme ek gıdaya başlamasın su içir ozamanda
kızlar öğle arası ev tuttu iş yerime yakın bulduk sonunda biraz küçük ama bu evden iyi en zından yalıtımlıymış müstakil bir ev içime sindi
belki sıçrıyordur Devrim canım..benim kızımda bir ara öyle yaptı..sıçradı sanırım..şimdi geçti şükür..3hafta oldu,ilk 2hafta iyiydi ama bu hafta saat başı uyandı,canımızdan bezdik
hayırlı olsun canım...iyi canıbaşaka yere çektim bende sıhhatler olsun bende kestirmek istiyom kociş böyle istiyo
benimki geçen yapamaıdıydı canım bişi vermedim karnına masaj yap eğer o günde yapmasaydo zeytin yağı içircektim ilaçtan daha iyiydir canım doğal hemde çokta verme ek gıdaya başlamasın su içir ozamanda
kızlar öğle arası ev tuttu iş yerime yakın bulduk sonunda biraz küçük ama bu evden iyi en zından yalıtımlıymış müstakil bir ev içime sindi
iyi canıbaşaka yere çektim bende sıhhatler olsun bende kestirmek istiyom kociş böyle istiyo
kızlar merhaba kızımdan vakşt buldukca yazıyorum yoksa hep okumakla yazıyorum benim kız hala dönemiyor birde 1 haftadır kakasını fitil koymasam yapamıyor korktum fitil tembelleşircek diye dünden beri fitiöl koymuyorum kayısı suyu veriyorum bir çay kasığı zeytin yağ veriyorum olmuo olmuo yediklerimede dikkat ediyorum ek gıda olarak verdiklerm öncede yapmadı değişen bişeyde yokama neyapcağım sasırdım korkuyorum sizce ne olabilirnyada siz neyapıyorsunuz yazarsanız sevinirim
deli oldum ayağımda uyutuyodum yatağa kyunca 10 dk sonra kalkıyodu.benimde öyle uykum vardıkii ayağımdayken bende uyudum arkama bi yastık koydum başım düşmüş sağa yamuk yumuk uyumuşum tutuldum resmen ya:)))) ayaklarım da uyuştu. ama yamuk da olsa uyudum y buna da şükür:))
tugbacım eviniz hayırlı olsun canım
en fazla ne kadar kaka yapmadı
bizimkide her sabah uyandığında sancıyla uyanır kakasını yapar sonra gözünü açardı
gün içindede 1 kere yapardı
ama geçenlerde 1 gün yapmadı 2. gün sabah poposuna dereceyi soktum korka korka yarım saat sonra yaptı
şimdi her gün,gün içinde yapıo ama ıkına ıkına
mahfoluyo ıkınmaktan sizdede öylemi
ya yaklasık 4 günolcak fitil koymadan yapmıo zeytinyğıda verdim masajd ayaptımolmuo ıkınıo kanter içinde kalıo ama yok ağlıyor önceden gümnde 2 kez yapardı bez dolar tasardı olmuo olmuo delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?