ben 8,5 ta gidip 11,5 ta geliyorum 1,5ta gidip öğlen 3,5ta geliyorum 3 saat süt iznim devlet memuruyum canımmbırakmak çok zor oluyor kızımı çalışan arkadaşlar süt izninizi nasıl kullanıyorsunuz?ben öğle arası ile birleştirdim sabah uyurken gidiyorum 11 buçuk gibi geliyorum uyanıyor emziriyorum oynuyoruz birbuçukta gitmeden tekrar emzirip ayrılıyoruz 5 de tekrar kapıda karşılıyorlar annemle biraz arabasında gezdiriyorum oyalıyorum ama kızıyor hep yanında istiyor nasıl alışacak bilmiyorum. boshayallersmile
oda amire kalmış canım amirin verii inşallahhSeras hoşgeldin canım... mesaim 5 te bitiyor eve gidip gelmek zor o yüzden 3 - 3,5 gibi çıkıyorum işten.. bir de normal mesaine gelip haftada 1 gün tüm gün izinli olma durumu varmış, ben dilekçe yazıp gelecek haftadan itibaren cumaları kullanmayı düşünüyorum , inşallah olur..
herkese merhaba :)
selam kızlarrrr nasılsınız. havalar ne kadar soğudu yaa kat kat giyiniyoruz masal örgü yelekler patikler giymeye başladı artık :) tabi artık hergün banyoda yapamıyoruz
pazartesi kızım ne güzel uyumuştu ankaranın havasından demiştik:)) amaa birgün sürdü sefamız.. bu kız neden 10 dakika uyuyo gündüzleri ya. memede uyuyo bırakınca uyanıyo ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor off hiç bir iş yapamıyorum ütüler dağ olmuş durumda delikafadulden
selam kızlar;
epeydir giremedim haftasonu ufak bir tatil kaçamağı yaptık ama hepimiz hasta olduk tatil burnumuzdan geldi kuzucum feci grip oldu ne tarafına tutsam ağlıyordu,ateşlendi doktora götürdük soğuk algınlığı için ilaç verdi şükürler olsun bugün daha iyi ama onunla uğraşmaktan kendime hiç bakmadım ben hala çok kötüyümmafoldumben
cuma günü kıvanç'ı 5. ay kontrolüne götürmüştüm kan tahlili yaptılar kuzucum çok ağladı elinin üstünden aldılar kanını mafoldumben tahlil sonucunda kuzucuğumun kan değerleri düşük çıktı kan ilacına başladık önümüzdeki ay tekrar kan tahlili yaptıracağız mafoldumben
biraz geçmişe bakınayım
geçmiş olsun canım ikinizadeselam kızlar;
epeydir giremedim haftasonu ufak bir tatil kaçamağı yaptık ama hepimiz hasta olduk tatil burnumuzdan geldi kuzucum feci grip oldu ne tarafına tutsam ağlıyordu,ateşlendi doktora götürdük soğuk algınlığı için ilaç verdi şükürler olsun bugün daha iyi ama onunla uğraşmaktan kendime hiç bakmadım ben hala çok kötüyümmafoldumben
cuma günü kıvanç'ı 5. ay kontrolüne götürmüştüm kan tahlili yaptılar kuzucum çok ağladı elinin üstünden aldılar kanını mafoldumben tahlil sonucunda kuzucuğumun kan değerleri düşük çıktı kan ilacına başladık önümüzdeki ay tekrar kan tahlili yaptıracağız mafoldumben
biraz geçmişe bakınayım
bende giydiriyrum özlemcim iki pijama üst birde yekek çorap ayrıyeten soğuk buradaa hasta etmeyelim kızları napallımmselam kızlarrrr nasılsınız. havalar ne kadar soğudu yaa kat kat giyiniyoruz masal örgü yelekler patikler giymeye başladı artık :) tabi artık hergün banyoda yapamıyoruz
pazartesi kızım ne güzel uyumuştu ankaranın havasından demiştik:)) amaa birgün sürdü sefamız.. bu kız neden 10 dakika uyuyo gündüzleri ya. memede uyuyo bırakınca uyanıyo ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor off hiç bir iş yapamıyorum ütüler dağ olmuş durumda delikafadulden
kızlarr mis gibi türk kahvesi yaptım gelin sizede yapayımmopuyorumnanaktan
ohh afiyet olsun canım. kahve keyfi yapmayalı ne kadar uzun zaman oldu
herkese merhaba kabus gibi bir gece ve uykususzluk bizim ki gece 2 de bir kalkti sabah 4.30 kadar mahvolduk uykusuzuktan yikilmak uzereyim ustelik esimbugun ve yarin yok offffffffffffffffff offfffffffffffff:sinifsinif:
ne zaman bu uykular düzene gircek yaa.. kolay gelsin canım benim eşim yanımdada ne farkediyo herşeye özlem koştursun
gelim canım biniyom dolmuşaakızlarr mis gibi türk kahvesi yaptım gelin sizede yapayımmopuyorumnanaktan
bizimkide kalktı sabah 7ye çeyrek kala kalktık kucağımda uyuyo yatırınca uyuanıyo birdaha aldım oturma odasında yanıma ama yokk 9 dan sonra uyuduk birlikte ama pşpışlıyarak kalıp emzirerek bişi anlamadımm az önce uyuttum tekrar bir derdi var ama kulaklarımı ağrıyo ne yaaherkese merhaba kabus gibi bir gece ve uykususzluk bizim ki gece 2 de bir kalkti sabah 4.30 kadar mahvolduk uykusuzuktan yikilmak uzereyim ustelik esimbugun ve yarin yok offffffffffffffffff offfffffffffffff:sinifsinif:
allah kolaylık versin canım yoğur onu dicem ama hala yorulmadıysaa uyur inş canımmslm kızlar ben oğlan sabah beri deli ediyo uymuyo eşek yaa
ayyyy ben alırım canım valla benim de canım çekti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?