2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarr bende sabah erken kalktım kızım hergünden biraz daha fazla kalktı gece kakasını yapamıyo zoru ondanmı bilmiyorum sabah 8 doğru anca yaptı birde kulağını kaşıyıp duruyo devam ederse doktora götürcemm ev soğudu bizim pc başka odada sık giremicem geçmişe bakayımm

Seras hoşgeldin canım... mesaim 5 te bitiyor eve gidip gelmek zor o yüzden 3 - 3,5 gibi çıkıyorum işten.. bir de normal mesaine gelip haftada 1 gün tüm gün izinli olma durumu varmış, ben dilekçe yazıp gelecek haftadan itibaren cumaları kullanmayı düşünüyorum , inşallah olur..

herkese merhaba :)

mehtappcımm gözün aydınn

ben 8,5 ta gidip 11,5 ta geliyorum 1,5ta gidip öğlen 3,5ta geliyorum 3 saat süt iznim devlet memuruyum canımm
oda amire kalmış canım amirin verii inşallahh

selam kızlar;
epeydir giremedim haftasonu ufak bir tatil kaçamağı yaptık ama hepimiz hasta olduk tatil burnumuzdan geldi kuzucum feci grip oldu ne tarafına tutsam ağlıyordu,ateşlendi doktora götürdük soğuk algınlığı için ilaç verdi şükürler olsun bugün daha iyi ama onunla uğraşmaktan kendime hiç bakmadım ben hala çok kötüyümmafoldumben
cuma günü kıvanç'ı 5. ay kontrolüne götürmüştüm kan tahlili yaptılar kuzucum çok ağladı elinin üstünden aldılar kanını mafoldumben tahlil sonucunda kuzucuğumun kan değerleri düşük çıktı kan ilacına başladık önümüzdeki ay tekrar kan tahlili yaptıracağız mafoldumben
biraz geçmişe bakınayım

Son düzenleme:
selam kızlarrrr nasılsınız. havalar ne kadar soğudu yaa kat kat giyiniyoruz masal örgü yelekler patikler giymeye başladı artık :) tabi artık hergün banyoda yapamıyoruz

pazartesi kızım ne güzel uyumuştu ankaranın havasından demiştik:)) amaa birgün sürdü sefamız.. bu kız neden 10 dakika uyuyo gündüzleri ya. memede uyuyo bırakınca uyanıyo ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor off hiç bir iş yapamıyorum ütüler dağ olmuş durumda delikafadulden

buralar henüz okadar soğumadıı ama kışlıkları çıkardım bende yavaştan.
benim sıpa da dün öyleydi bugün biraz daha iyi. hergün bi başkalar

geçmiş olsun canım..bizimde kanımız düşük çıktı..3ay sonra kontrolumuz..benim oğlanın elinden bulamadılar damarı kolundan aldılar maşallah hi ağlamadı çok şaşırmıştım..

geçmiş olsun canım ikinizade
bende giydiriyrum özlemcim iki pijama üst birde yekek çorap ayrıyeten soğuk buradaa hasta etmeyelim kızları napallımm
[

herkese merhaba kabus gibi bir gece ve uykususzluk bizim ki gece 2 de bir kalkti sabah 4.30 kadar mahvolduk uykusuzuktan yikilmak uzereyim ustelik esimbugun ve yarin yok offffffffffffffffff offfffffffffffff:sinifsinif:

herkese merhaba kabus gibi bir gece ve uykususzluk bizim ki gece 2 de bir kalkti sabah 4.30 kadar mahvolduk uykusuzuktan yikilmak uzereyim ustelik esimbugun ve yarin yok offffffffffffffffff offfffffffffffff:sinifsinif:

ne zaman bu uykular düzene gircek yaa.. kolay gelsin canım benim eşim yanımdada ne farkediyo herşeye özlem koştursun

ne zaman bu uykular düzene gircek yaa.. kolay gelsin canım benim eşim yanımdada ne farkediyo herşeye özlem koştursun

tsk ederim canim ahhhhhhhhhhhh bir bilsemm haklisin esler var da ne oluyooo erkek olmak varmis sinir oluyorummmm hele son zamanlarda hersey batiyor alsanaalsanasmile

kızlarr mis gibi türk kahvesi yaptım gelin sizede yapayımmopuyorumnanaktan
gelim canım biniyom dolmuşaa
bizimkide kalktı sabah 7ye çeyrek kala kalktık kucağımda uyuyo yatırınca uyuanıyo birdaha aldım oturma odasında yanıma ama yokk 9 dan sonra uyuduk birlikte ama pşpışlıyarak kalıp emzirerek bişi anlamadımm az önce uyuttum tekrar bir derdi var ama kulaklarımı ağrıyo ne yaa
slm kızlar ben oğlan sabah beri deli ediyo uymuyo eşek yaa
allah kolaylık versin canım yoğur onu dicem ama hala yorulmadıysaa uyur inş canımm

ilknur nerdesin kızz özledim seni görünmüyosun okulamı başladınn
şeyma küstüm sanadaaa bana kahve yokmuu :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…