2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz kombiyi yakmaya başladık özellikle sabah ve akşamları soğuk oluyor
dün gece kıvançta çok üşüdü üstüne kalın battaniye örtmüş olmama rağmen. koynuma aldım sabaha kadar koynumda sıcak sıcak yatırdım kuzumu.[/QUOTE]

ben cesaret edemiyorum koynuma almaya bitarafına yatarım ardanın diye bilmiyorumkismile

[/QUOTE]ben cesaret edemiyorum koynuma almaya bitarafına yatarım ardanın diye bilmiyorumkismile[/QUOTE]
bende cesaret edemiyordum ama 2 ay babamız şehir dışında olunca bende hep kıvancı koynuma aldım alıştık şimdi zemuszemus

akşama misafr gelecek oğlumda tutturdu ayağımda uyuyoo püfff yane bırakıyorum kalkıyoo ne yapcam ben yawwwww

kızlar sizinde saçlarınız hala dökülüyormu.. pazar günü kuaföre gittim böyle bi dökülme görmedim dedi adamın tuttuğu saç elinde kaldı valla acilen bişeyler yapman lazım dedi. neyapabilirim öneriniz varmı kızlar

çaresi varsa bende istiyorum
o kadar çok dökülüyo ki kocamınkileri geçti :))

çaresi varsa bende istiyorum
o kadar çok dökülüyo ki kocamınkileri geçti :))

evin heryerinde saçlarım var sinir oluyrum kızımın üzerinden bile saçlarımı toplıyorum artık dökülmesin böyle giderse kel kalıcam zaten yanlarda açıklık başladı

canım aynen benımkıde ole ya.bıttı resmen sac kalmadı.ama 6 aya kadar dokulurmus 6 aydan sonra bıtermıs.beklıyorum bakalım 1 ay daha beklıyelım.bende hafta kuafore gıdıcem valla 5 aydır kuafore gıtmıyorum( hem boyatıp hem kestırıcem

saol canımiyiyi bendeolumunekankayizsmile
olmazmı tuğbacım gellll yakın sayılırız hem..olumunekankayizsmile
heh şimdi olduu
kızlar masalın elleri ve kulakları buz gibi üşüyormu acaba
aynen canım ellerşiyle yüzü canım bugün odamda yattım onn beşiğin üzerinede pike örttüm daha iyiy di sanki
bizde sabah uyuttum öğlye doğru öyleydi az oynadım açıldı canım
ben küçükken dsyanamaıp veriyodum 1 tatlı vreya çay kaşığı şimdi vermiyorum canım ama zorlanıyo şiu ara 1 gün durup yapabiliyoo
bizde olmuyo canım bende park tatkta yatırıyorum sonuçta naylonun üstünemi yatırıyosun senn benimki emerken çok terliyo
oğluşum yine döndüüüalkisalkisalkis:sm_cool::asigim:
maşallahhh
kızlar kanal d de emel acarın kıyafetini gördünüz mü yaa berbattı
gördüm canımaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

evin heryerinde saçlarım var sinir oluyrum kızımın üzerinden bile saçlarımı toplıyorum artık dökülmesin böyle giderse kel kalıcam zaten yanlarda açıklık başladı

benımde benımde yanlarım hem bembeyaz hem sac yok gorsen 10 yas yaslandım sankı.bıde aynen ev hep sac dolu topla topla bıtmıyo hergun supuremıyorumda.sacımda hep toplu yanı dokulmesın dıye ellemıyorum bıle hıc

saçlarımda çok dökülüyo özlem yazmayı unuttmuşum

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin. İyiki bakmışlar biz götürdüğümüzde test felan yapmadılar. Kan ilacınıda 4. ay bitiminde vermişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…