dün gece kıvançta çok üşüdü üstüne kalın battaniye örtmüş olmama rağmen. koynuma aldım sabaha kadar koynumda sıcak sıcak yatırdım kuzumu.[/QUOTE]biz kombiyi yakmaya başladık özellikle sabah ve akşamları soğuk oluyor
ben daha bi şii yemedim siz kahvelere geçmişsinizzz
Bende neskafe yapıp içtim napim
Bende neskafe yapıp içtim napim
kızlar sizinde saçlarınız hala dökülüyormu.. pazar günü kuaföre gittim böyle bi dökülme görmedim dedi adamın tuttuğu saç elinde kaldı valla acilen bişeyler yapman lazım dedi. neyapabilirim öneriniz varmı kızlar
çaresi varsa bende istiyorum
o kadar çok dökülüyo ki kocamınkileri geçti :))
akşama misafr gelecek oğlumda tutturdu ayağımda uyuyoo püfff yane bırakıyorum kalkıyoo ne yapcam ben yawwwww
kızlar sizinde saçlarınız hala dökülüyormu.. pazar günü kuaföre gittim böyle bi dökülme görmedim dedi adamın tuttuğu saç elinde kaldı valla acilen bişeyler yapman lazım dedi. neyapabilirim öneriniz varmı kızlar
saol canımiyiyi bendeolumunekankayizsmilesorma anacım ya bi tatile gittim hemde öle uzun diil sadece 3 günlük, döndüm daha da toparlanamadım. oğlan zombi oldu uykular bitti canımı çıkartıo gece gündüz. bide sipora başladım bugün doğru düzgün vallah girip okuyamadım da ne var ne yok burlarda. sen nasılsın canımcım yaa bende özledim kızzopuyorumnanaktan
heh şimdi olduuolmazmı tuğbacım gellll yakın sayılırız hem..olumunekankayizsmile
aynen canım ellerşiyle yüzü canım bugün odamda yattım onn beşiğin üzerinede pike örttüm daha iyiy di sankikızlar masalın elleri ve kulakları buz gibi üşüyormu acaba
bizde sabah uyuttum öğlye doğru öyleydi az oynadım açıldı canımselam kızlar ancak gırebıldım.kızım 7.30 da kalktı 10 da gerı uyuduk 12 de kalktık az oncede bı daha uyudu.nesı var bılmıyorum devamlı uyku halınde cok yorulmus gıbı besıgıne koyuyorum 5 dk da uyuyo hemen .gozlerı kapanıyo.hıc bole deıldı.bıde aglıyo uyurken.aglayıp dalıyo hemen. gundur boyle.
ben küçükken dsyanamaıp veriyodum 1 tatlı vreya çay kaşığı şimdi vermiyorum canım ama zorlanıyo şiu ara 1 gün durup yapabiliyoobu arada kızlar kaka yapmayan bebeklere zeytınyagı ıcırenler ne kadar verıyolar bugun ılk dafa bende verdım 2 cay kasıgı .hergunmu verıyosunuz yoksa uzun sure kaka yapmayıncamı.bıde verınce hemen yapıyolarmı ne kadar sure sonra etkı edıyo.
bizde olmuyo canım bende park tatkta yatırıyorum sonuçta naylonun üstünemi yatırıyosun senn benimki emerken çok terliyoben bıktım valla kızlar çok terliyo geceleri üzerinde soğyacak diye ödüm kopuyo
bazen ter olmuyo vücudu buz gibi oluyo ne yapacağımı şaşırıyorum
kesin bu park yatağından. gömülüyo oğlucazım içine terliyo
maşallahhhoğluşum yine döndüüüalkisalkisalkis:sm_cool::asigim:
gördüm canımaklinialirimsmilesempatiksalakcinnikızlar kanal d de emel acarın kıyafetini gördünüz mü yaa berbattı
evin heryerinde saçlarım var sinir oluyrum kızımın üzerinden bile saçlarımı toplıyorum artık dökülmesin böyle giderse kel kalıcam zaten yanlarda açıklık başladı
selam kızlar;
epeydir giremedim haftasonu ufak bir tatil kaçamağı yaptık ama hepimiz hasta olduk tatil burnumuzdan geldi kuzucum feci grip oldu ne tarafına tutsam ağlıyordu,ateşlendi doktora götürdük soğuk algınlığı için ilaç verdi şükürler olsun bugün daha iyi ama onunla uğraşmaktan kendime hiç bakmadım ben hala çok kötüyümmafoldumben
cuma günü kıvanç'ı 5. ay kontrolüne götürmüştüm kan tahlili yaptılar kuzucum çok ağladı elinin üstünden aldılar kanını mafoldumben tahlil sonucunda kuzucuğumun kan değerleri düşük çıktı kan ilacına başladık önümüzdeki ay tekrar kan tahlili yaptıracağız mafoldumben
biraz geçmişe bakınayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?