2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok dr sormadim .. ama geceleri masallah cokiyi uyuyor saat en gec 23.00 yatiyor sabah saat 08.00 e kadar bazende 08.30 kadar... ama bütün günde emmek istiyor ..

öncelikle hoşgeldin ama bunu gökçenin yanında söyleme zira kendisi saatli bomba gibi şu sıra

öncelikle hoşgeldin ama bunu gökçenin yanında söyleme zira kendisi saatli bomba gibi şu sıra

hahha müge arkadaş tüm gece uyuyo yazıncz dumura uğradım zaten :)) ssss isim neydi gökcen ben bu arada:) gece hiç emmeden uyuyosa acıkması normal ozaman..maşallah diyeyim de.
aah ah..

butun gece nasıl uyuyolar ya gercı bızımkıde 1 gun oyle yapmıstı cok sasırmıstım.9 dan sabah 6 ya kadar uyumustu.ama duzenımız artık 2 kez uyanmak.her gece boyle.9 gıbı yatıyo 1-2 gıbı uyanıyo bırde 4-5 gıbı sonrada 7-8 arası kalkıyoruz
gunduzde 2 saatte bı uyuyo yarımsar saat oda.mamasınıda 2.5 saatte bır ıcıyo

oğlum bugün tam olarak döndüüüüüü:)))
kutlarım bebişini canım, artık gerisi gelir merak etme,cesaretlendirmek lazım bebişleri,bizimkini halının başına bir bırakıyorum döne döne perdenin yanında,perdeyi filan asılır diye korkuyorum,bundan sonra çok dikkatli olmak gerekiyor.

nerminn online gördüm seni ??:) rezene verdim demiştin bi kere ne marka rezene bu yoksa aktardanmı aldın?

bizde öyleyiz cnm..afedersin wc ye zor giriyorum sürekli yanında olmamı istiyor..sempatiksalakcinni anlık uyuyor

kızlar masalın elleri ve kulakları buz gibi üşüyormu acaba

ecoşta hep öyleCADIARZU

akşama misafr gelecek oğlumda tutturdu ayağımda uyuyoo püfff yane bırakıyorum kalkıyoo ne yapcam ben yawwwww

bugün bendede misafir vardı iki bayan ark çaylarını bile kendileri koydular valla..misafir agırlamak zor iş bu aralar

oğlum bugün tam olarak döndüüüüüü:)))

gözünaydınhihoyyyt

merabalar ben yeni geldim bende 2010 Mayis Annesiyim ...

hoşgeldin cnm

ya arkadaslar ben hic bir isimi teistiremiyorum .. her yarim saatte bir satte acikiyor uyuyor ve 10 -15 dk sonra geri uyaniyor .. sizlerin bi deüzeni varmi?

gündüz neredeyse hiç uyumuyor meme sevdalısı bizimkidedelikafadulden

evt cnm bizim mutfak kapısı yok boncuk asmıştık komsumun kızı 10 aylık baktım asılıyorakannehir
boynuna fln dolanır allak korusun hemen cıkardık ecoşa oyuncak olurdu valla

yukarda öyle bi alıntı yapmışımki yazdıklarımın bi kısmını özlem sölemiş gibi görünyo:))
afedersin cnm:)

yemegımızı yedık kızımın karnınıda doyurdum.sımdı esım asyayı uyutmaya gıttı bende dızı ızlıyorum:)

yemegımızı yedık kızımın karnınıda doyurdum.sımdı esım asyayı uyutmaya gıttı bende dızı ızlıyorum:)

ohh ne güzel..opuyorumnanaktan:)afyt olsun
benm kızda uyudu ama arada uyanıyor pış pış yapıyorum yatıyor..yaprak var bugün kociş izin verirse izlicem

oğlum 2 gündür uykusunda ağlıyo çok fena..yanına gidiyorum kucağıma alıyorum ole sakinleşiyo..bi yerimi ağrıyo acaba ya da korkuyo olabilir mi..

oğlum 2 gündür uykusunda ağlıyo çok fena..yanına gidiyorum kucağıma alıyorum ole sakinleşiyo..bi yerimi ağrıyo acaba ya da korkuyo olabilir mi..

cnm hiç ağlamadıgı gibi farklı böyle içli içli degilmi? ecrindede oluyor ara sıra..rüya görüyorlarmış..annem öyle dedi yani..yanında oldugunu hissedince geri yatıyor:)

bizimki de uykusunda bazen kahkaha atıyor :))

nermin msjını aldım yani bu sefer rezen işe yaramadımı?? heveslenmiştim valla:)

öznur kocana yine maşallah diyorum bak uyutuyomuş da kuzuyuu. bizimki az önce yoruldum yaa diye söyleniyodu biraz baktı da. gıcıkkkk

şeyma gözün aydın kaldırdı sonunda totosunu ediz eymen paşa:)

cnm hiç ağlamadıgı gibi farklı böyle içli içli degilmi? ecrindede oluyor ara sıra..rüya görüyorlarmış..annem öyle dedi yani..yanında oldugunu hissedince geri yatıyor:)

evet canım aynen..sadece aşı olduğunda ve birinden yada sesten korktuğunda böle ağlıyo zaten

döndü dönmesine canımda 1 kereden fazla dönmüyo bu çocuk niyekiiibilmiyorumkismile:uhm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…