öncelikle hoşgeldin ama bunu gökçenin yanında söyleme zira kendisi saatli bomba gibi şu sıra
kutlarım bebişini canım, artık gerisi gelir merak etme,cesaretlendirmek lazım bebişleri,bizimkini halının başına bir bırakıyorum döne döne perdenin yanında,perdeyi filan asılır diye korkuyorum,bundan sonra çok dikkatli olmak gerekiyor.oğlum bugün tam olarak döndüüüüüü:)))
saçlarımda çok dökülüyo özlem yazmayı unuttmuşum
selam kızlarrrr nasılsınız. havalar ne kadar soğudu yaa kat kat giyiniyoruz masal örgü yelekler patikler giymeye başladı artık :) tabi artık hergün banyoda yapamıyoruz
şuanda hiçbiryer burası kadar soguk olamaz heraldekaydirigubbakcemile3 ufo yakıyoruz altımızda battaniye üstümüzde yorgan ve ecrini kesinlikle kilotlu çorapsız yatırmıyorum..
ne tatlı oluyorlar değilmi yün yelek patiklerleopuyorumnanaktan
pazartesi kızım ne güzel uyumuştu ankaranın havasından demiştik:)) amaa birgün sürdü sefamız.. bu kız neden 10 dakika uyuyo gündüzleri ya. memede uyuyo bırakınca uyanıyo ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor off hiç bir iş yapamıyorum ütüler dağ olmuş durumda delikafadulden
kızlar masalın elleri ve kulakları buz gibi üşüyormu acaba
akşama misafr gelecek oğlumda tutturdu ayağımda uyuyoo püfff yane bırakıyorum kalkıyoo ne yapcam ben yawwwww
oğlum bugün tam olarak döndüüüüüü:)))
merabalar ben yeni geldim bende 2010 Mayis Annesiyim ...
ya arkadaslar ben hic bir isimi teistiremiyorum .. her yarim saatte bir satte acikiyor uyuyor ve 10 -15 dk sonra geri uyaniyor .. sizlerin bi deüzeni varmi?
kutlarım bebişini canım, artık gerisi gelir merak etme,cesaretlendirmek lazım bebişleri,bizimkini halının başına bir bırakıyorum döne döne perdenin yanında,perdeyi filan asılır diye korkuyorum,bundan sonra çok dikkatli olmak gerekiyor.
nerminn online gördüm seni ??:) rezene verdim demiştin bi kere ne marka rezene bu yoksa aktardanmı aldın?
canım gördünmü,biraz sabır gerekiyor yakında sen bize yürüyor bebişim bile dersin,hadi maşaallah.
yemegımızı yedık kızımın karnınıda doyurdum.sımdı esım asyayı uyutmaya gıttı bende dızı ızlıyorum:)
oğlum 2 gündür uykusunda ağlıyo çok fena..yanına gidiyorum kucağıma alıyorum ole sakinleşiyo..bi yerimi ağrıyo acaba ya da korkuyo olabilir mi..
cnm hiç ağlamadıgı gibi farklı böyle içli içli degilmi? ecrindede oluyor ara sıra..rüya görüyorlarmış..annem öyle dedi yani..yanında oldugunu hissedince geri yatıyor:)
bizimki de uykusunda bazen kahkaha atıyor :))
nermin msjını aldım yani bu sefer rezen işe yaramadımı?? heveslenmiştim valla:)
öznur kocana yine maşallah diyorum bak uyutuyomuş da kuzuyuu. bizimki az önce yoruldum yaa diye söyleniyodu biraz baktı da. gıcıkkkk
şeyma gözün aydın kaldırdı sonunda totosunu ediz eymen paşa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?