2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde olmuyo canım bende park tatkta yatırıyorum sonuçta naylonun üstünemi yatırıyosun senn benimki emerken çok terliyo

park yatağına ayrı yatak aldık sünger vardı ondan almadım kötüdür diye visko aldım
karyolasnda rahat yatıyo park yatağında terliyo

iyi geceler kızlar...
hani şu tadı iyi olan bir demir damlasından bahsediyordunuz ya, adı neydi onun ??

Bizim doktor santafer verdi tadı çok güzel damlalıklı ben kaşığa damlatıp birden veriyorum diğer türlü rengi koyu olduğu için zor oluyor illaki damlatıyorum bilmiyorumkismile

saol canım sen kahvenın yanında sıgara felan ıcmıyosun demı genelde oyle olurda bıde msjları gerıden takıp edıyom kusura bakmayın

yok canım içmiyorum..küçükkene içdiydim 1.5 sene kadar:tomato:

benim canım kek çekti kaHVENİN yanına ama maleseefff kilo kilo kilo guclubacismile

benimde rejimimde vazgeçemediğim 2 şey kahve ve yanına küçücükte olsa tatlı bişey..:kedi:sanırımbu yüzden kilo veremiyorum:bbo:

yarın görüşürüz kızalr kedınıze ve bebıslere ıyı bakınopuyorumnanaktan

ben de uyuttum kızımı şimdi...bi ıhlamur yaptım kendime...hasta olucam gibi...şimdiden gardımı alayım..ne güzel kalabalığız bugün...işler beni beklesin:)))

bende uyuttum yıne aksama kadar kac kere uyutuyorum ya yarım saat uyuyo uykuyu alamayıncada 1 saat sonra yıne mızırdanıyo offff.benım evde fena durumda pıs.ısler beklıyo haftasonu esım evde onla bırlıkte yaparım.saolsun gecen gun tuvalet banyo bı guzel temızlemıs camasır suyuyla:)

kucağımda emirr ağzında baş parmağım ısırıp duruyoo:) bi yandan da sizi takipteyimm

ohh ne güzel..benim eşimin yapması için 40 kere söylemem gerekir...bi de çoğu zaman yapmaması yapmasından daha hayırlı oluyor:))'haftasonu birlikte yapalım 'diyorum 'bi haftasonumuz var onuda temizlik yaparakj mı harcayalım 'diyor.'.ben yaparım' diyorum kızıyorum' sen de bırak' diyor bi de..faydasından çok zararı var yanikaydirigubbakcemile

aman kızlar benımkıde ole devamlı yapan bı tıp deıl ama gecen bakmıs ben yapamıyorum kızda durmuyodu acıdı heralde bı guzel ovalamıs yerlerı fayansları falan tertemız olmustu.gercı banyo ısını ıyı yapıyo.arada ututyo yapacagı.

bizimkinin tek yaptığı iş arada bulaşık makinasını boşaltmak dolaplar karışıyo ama napalım :)))

kızlar tadı iyi olan demir damlasının ismi santafer.kesinlikle tavsiye ederim.deniz şeftali püresini çok severek yiyordu daha sonra ferro sanol damlatarak verdim.kesinlikle ağzına almadı püreyi merak edip damlanın tadına baktım iğrenç ötesi bi şey paslnamış demir ....santafer veriyorum severek püreyi yiyor.

ya arkadaslar ben hic bir isimi teistiremiyorum .. her yarim saatte bir satte acikiyor uyuyor ve 10 -15 dk sonra geri uyaniyor .. sizlerin bi deüzeni varmi?

merabalar ben yeni geldim bende 2010 Mayis Annesiyim ...

hoşgeldin:)

gündüz okadar sık acıkkması normal değil sanki,dr a sordunuzmu hiç?sadece anne sütü mü alıyo?
bizimki gündüzleri 2-3 saatte bir uyuyo. bazen 30dk bazen 1 saat uyuyo. gece hiç sorma çok dertliyim bu konuda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…