2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf kızlar ya.3 gün önce işe başladım.ne zormuş bebeşimi evde bırakıp işe gitmek. aklım hep onda.yedimi,kaka yaptımı,sıkıldımı.ev işleri ne olacak derdi. yemek derdi.kişisel bakım,yarın ne giyecemm derdi. valla 5 ay ne çabuk geçmiş. çocuk ve kariyer bir arada kolay olmayacak. allahtan çağanıma annem bakıyoo gözüm arkada değil. bu arada dünde 5 ay kontrolümüz vardı. 8700 olmuş oğluşum. ek gıdaya beslenme uzmanımız kesinlikle izin vermedi. 6 aya kadar sadece anne sütü diyoo. dedim tatlara yavaş yavaş alışsa. oda insanlar bir ömür boyu o yiyeekleri yiyo.hayatının 6 ayıda hiç bir zaman sahip olamayacağı anne sütüyle beslenme olsun dedi.bakalımmm artıkk. guclubacismile

sabah erkenden kalktık yine..hava soğuk yağmur yağıyo kış ne çabuk geldi ya..
kızım çok iyi uyumadı bugün 3. gün kakasını yapamadı ondan heralde
kayınvaldem kahvaltıya geliyo kalkıyımda hazırlık yapıyım bari... :)

Hepinize günaydın eşim dün gececiydi annemlere bıraktı bızı iş çıkısı ama benım oglan burnumdan getırdı uyumadı memeyı bırakıp pusete koyunca agladı saat 12 de tekrar eve gecmek zorunda kaldık salıncakta uyudu ama ben uykusuzum basımda agrıyo hafıf kırıklık var ıns hasta olmambilmiyorumkismile

günaydın kızlar....Doğa dünde bugünde kakasını yaptı...belki böyle böyle düzene giriyordur bağırsakları...yalnız 3 gündür biraz daha sık su verdim..faydası oldu mu bilmem...

Yelda canım sen işe başlamıştın değil mi?kim bakıyor Can a?bir de yavaş yavaş sebzelere başlamıştın sanırım..nasıl oldu kuzucuğun tepkisi?

gecmis olsun canim hergun binbir huy degistriyor bu kuzular.benimde esim sabah geldi ve yatti kiz gece defalarca uyandi salladim emzirdim ..uyku mu o da neeee ? ben cok oldu unutali yarasa gibiyim kas biyik almis basini gitmis kendimden nefret eder hale geldim ahh bi de burda kuafor falan uzak ev desen savas alani gibi Allahimin izni ile annecigim gelecek yakinda 2 aya yakin yanimda olacak coook ozledim cookk ahh bu gurbetttt bak simdi ben sabahtan basladim duygu seline bugun boyle gececej sanirim gurbethasret turkuleri dinleye dinleye vatan deyince icim garip oluyor hemn goylerim doluyorr :2::sinifsinif:turkbayragi

herkese günaydınlar opuyorumnanaktan
işe başladım diye kızımı saat kurup gece kaldırmaya başlamıştım bir öğun fazladan yesin de aradaki eksikliği bi nebze kapatalım diye yine bu gece 3.30 da kalktım emzirdim bıraktı bi daha deneyim dedim ağzına alır almaz bir kustu üstü başı benim üstüm battaniye her yer battı üstünü eğiştireyim derken uyandıda
nasıl pişman oldum kuzum karnı boşalınca acıktı elini emiyor memeyide istemiyor küstü öle aç aç yalandı mecvur uyudu benimde üzüntüden uykum kaçtı sabahladım sabah 7de emzirdim ama hala içim rahat değil bu sıra uyanır umarım sağdığım sütleri içer kuzum geçen ay kilo alamamıştı bu ayda alamassa ne yaparım bilmiyorum bir türlü yediremiyorum azıcık zzzorlasam kusuyor umarım işine yarar birazı kalıyordur...:gitme:

off off bende yakında işe başlayacağım...Allah yardımcın olsun canım...

geçmiş olsun işte bir günleri diğerine uymuyor ama kendine dikkat et sonra bebeişin hiç iyi olamaz
off off bende yakında işe başlayacağım...Allah yardımcın olsun canım...

sağol canım işte rahatım annem bakıyor diye huzurluyum ama yinede memeden eboshayallersmilemmek var kaşıkla yemek var sabah anlamıyor da öğleden sonra annemlere çektiriyor akşamda bana ha bire göğsümü ısırıyor önceden ağzına almak istemezdi memeyi şimdi bırakmak istemiyor alışacağız hayırlısıyla :sinifsinif:

günaydın herkeze canım bebeişler zaten açıkınca uyanıyor bebişler bence kaldırıp emzirme daha sonra alışır uyku düzeni bozulur uykuda onmlar için yiyecek kadar önemli bir besin

kuzey akşamlar 12 de yatıyor biraz daha erkene çekebilsem şöle 10 gibi yatsa gece 5,30 6 gibi uyanıyor emziriyorum yatıyor .tekrar işe gidincce zor oluyor uykusuzluk bende başta diyordum aç kalıyor diye amöa dr.umuz uyandırma o açıkınca uyanıcak nasıl olsa gecenin farkına varsın uykuda çok önemli onlar için demişti

esra içimi rahatlattın ya ben gece saat kurup kalkıyom ya uykuda emziriyom ben acıkınca uyanmazsa ne kadar aç kalmaması lazım bi bilgin varmı önce gece 3 saate bir kalkıyodum 1 haftadır 4 saate bir emziriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…