Hepinize günaydın eşim dün gececiydi annemlere bıraktı bızı iş çıkısı ama benım oglan burnumdan getırdı uyumadı memeyı bırakıp pusete koyunca agladı saat 12 de tekrar eve gecmek zorunda kaldık salıncakta uyudu ama ben uykusuzum basımda agrıyo hafıf kırıklık var ıns hasta olmambilmiyorumkismile
herkese günaydınlar opuyorumnanaktan
işe başladım diye kızımı saat kurup gece kaldırmaya başlamıştım bir öğun fazladan yesin de aradaki eksikliği bi nebze kapatalım diye yine bu gece 3.30 da kalktım emzirdim bıraktı bi daha deneyim dedim ağzına alır almaz bir kustu üstü başı benim üstüm battaniye her yer battı üstünü eğiştireyim derken uyandıda
nasıl pişman oldum kuzum karnı boşalınca acıktı elini emiyor memeyide istemiyor küstü öle aç aç yalandı mecvur uyudu benimde üzüntüden uykum kaçtı sabahladım sabah 7de emzirdim ama hala içim rahat değil bu sıra uyanır umarım sağdığım sütleri içer kuzum geçen ay kilo alamamıştı bu ayda alamassa ne yaparım bilmiyorum bir türlü yediremiyorum azıcık zzzorlasam kusuyor umarım işine yarar birazı kalıyordur...:gitme:
geçmiş olsun işte bir günleri diğerine uymuyor ama kendine dikkat et sonra bebeişin hiç iyi olamazHepinize günaydın eşim dün gececiydi annemlere bıraktı bızı iş çıkısı ama benım oglan burnumdan getırdı uyumadı memeyı bırakıp pusete koyunca agladı saat 12 de tekrar eve gecmek zorunda kaldık salıncakta uyudu ama ben uykusuzum basımda agrıyo hafıf kırıklık var ıns hasta olmambilmiyorumkismile
off off bende yakında işe başlayacağım...Allah yardımcın olsun canım...
günaydın herkeze canım bebeişler zaten açıkınca uyanıyor bebişler bence kaldırıp emzirme daha sonra alışır uyku düzeni bozulur uykuda onmlar için yiyecek kadar önemli bir besinherkese günaydınlar opuyorumnanaktan
işe başladım diye kızımı saat kurup gece kaldırmaya başlamıştım bir öğun fazladan yesin de aradaki eksikliği bi nebze kapatalım diye yine bu gece 3.30 da kalktım emzirdim bıraktı bi daha deneyim dedim ağzına alır almaz bir kustu üstü başı benim üstüm battaniye her yer battı üstünü eğiştireyim derken uyandıda
nasıl pişman oldum kuzum karnı boşalınca acıktı elini emiyor memeyide istemiyor küstü öle aç aç yalandı mecvur uyudu benimde üzüntüden uykum kaçtı sabahladım sabah 7de emzirdim ama hala içim rahat değil bu sıra uyanır umarım sağdığım sütleri içer kuzum geçen ay kilo alamamıştı bu ayda alamassa ne yaparım bilmiyorum bir türlü yediremiyorum azıcık zzzorlasam kusuyor umarım işine yarar birazı kalıyordur...:gitme:
sinemcim huysuzlanıyor mu yoksa oyun mu istiyor öksürük diş çıkartıcağı zamanda oluyormuş hafif diş etlerine bak bi ateşlimi belki dişleriniz geliyorduruyumuyo durmuyo çığlık atıyo öksürüyo napcam ben kızlar
kuzey akşamlar 12 de yatıyor biraz daha erkene çekebilsem şöle 10 gibi yatsa gece 5,30 6 gibi uyanıyor emziriyorum yatıyor .tekrar işe gidincce zor oluyor uykusuzluk bende başta diyordum aç kalıyor diye amöa dr.umuz uyandırma o açıkınca uyanıcak nasıl olsa gecenin farkına varsın uykuda çok önemli onlar için demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?