2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off ters bu çocuk ters..sabah kombi yaktığım odada sıcak sıcak yatsın dedi yatırdım 20 dk sonra uyandı 2 sa. sonra tekrar uyudu 2.5 sa. oldu uyanmadı..markete gitcektim akşam dahada serin oluyo dışarısı evim yüsekte benim..akşama kalmayayım dedim ama efendinin uyanası yok dürtüp uyandırcam şimdi oh olcak

ay ne guzel uyumus ıste ya bırak bızde uyusun dıye bakıyoruz bugun bızımkı 45 dk dan fazla uyumadı gercı gunduzlerı hep oyle.esıne soyle lısteyı yazdır o alsın gelırken kuzuyuda usutme bu sogukta

slm kızlar, çok canım sıkkın... bugün Sarpın 5.ay kontrolü vardı, dr kalbinde üfürüm olduğunu ve pediatrik kardiyolojiye gitmemiz gerektiğini söyledi... ( bu doktora ilk kez gittik, drumuz hastaneden ayrılmış, o da 2 aylıkken falan söylemişti ama bunun kadar ciddi konuşmamıştı ) bodrumda ped.kardiyolog yokmuş izmire gidin bir an önce dedi.... ekg falan çekilecekmiş...

Son düzenleme:

benim yiğenimde de vardı. bazı bebeklerde oluyormuş ama sonra 2yaşına kadar kendiliğinden kapanıyomuş. bizimkinin kapandı. korkma senin oğlanın da kapanır. ama doktoru ihmal etme tabi

offfffffgidin biran önce umarım ciddi bi durum yoktur geçmiş olsun cnm

canım Alllah şifa versin yavruna kendiliğinden de geçebiliyormuş kötü düşünme kalbini ferah tut

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
umarım geçici bi durumdur

geçmiş olsun.nasıl anladı peki?

ay ne guzel uyumus ıste ya bırak bızde uyusun dıye bakıyoruz bugun bızımkı 45 dk dan fazla uyumadı gercı gunduzlerı hep oyle.esıne soyle lısteyı yazdır o alsın gelırken kuzuyuda usutme bu sogukta

gittim gelldm bşle canım..kendime özel alıcam şeylerde vardı..ped vs..benim adam hayatta almaz onları

geçmiş olsun canım..şimdiden üzüntü yapma her bebekte doğuştan olduğunu ve <zamanla kapandığını duymuştum..benim yeğenimde de vardı..üstelik top oynuyodu şimdi 16 yaşında bişeyciği yok çok şükür...ama tabi en kısa zamanda dr.a götürün için rahat etsin

ay kızlar sıkılıyorum yaaaa offff cok yalnızım ben(
eee anım bizi saymıyomusunn :1hug:
canım uyusun bırakk yarın gidersin gezmek içinnn kociş bugün alsıacilse
ay caım geçmiş olsn allah acil şifa versinn
elvannnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
sulemmm nasılsınnn canım kokla kuzunuu
slm hanımlar :)))))))
hoşgeldin canımm

geçmiş olsun canım.atlatır Sarp üzmez seni annesi...

bende olmadım daha..ablamda 10.ayında olmuş belki benimde öyle olcaktır

Çok geçmiş olsun canım...arkadaşımın bebeğinin de kalbiyle ilgili bir sorunu vardı.9 eylül hastanesinde takip ediliyorlar..bir de özel çocuk kardiyoloğuna gittiler..istersen ismini yerini öğrenebilirim..en iyisi oymuş izmir de...muayene ücreti şaka gibi ama 300 tl imiş...sıkma canını..yeterki tedavisi olan sıkıntılar olsun hastalıklarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…