2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey diildir ....sen kalbini ferah tut allahım korur kuzularımızı allah kimseden ayrı dert vermesin inşallah üzülme annesi bebişin hasta bile olsa tıpta herşey var ben doğuma giderken kalbini duyamıyoduk beyazıtın ama iki dakkada çıkardılar karnımdan kurt gibi bu doktorlar dua edelim şehirlerde yaşıyoruz köylerdekiler naapsın... sen üzülme bebişin de üzülmesin geçmiş olsun diyelim ki hemen geçsin gitsin...

sıkmayın canınızı bizede aynını söylediler gittik kardiyoloğa kalbinde 3 yerde sorun çıktı
ama kilo alımı gayet iyi
2. konrolde iyiye gittiğini hatta bir deliğin neredeyse ksapandığını söyledi
her 3 çocuktan birinde oluyormuş üfürüm
off ne günlerdi ne ağlamıştık babasıyla günlerce

Kızlaaaaaaaaaaaaar ya ben giremiyorum.Hepinizi acayip özledim.Şuan da arkadaştayım.Bi selam verip çıkıyım dedim.

rabbim acil şifalar versin geçici bi durumdur inşallah bizler artık anne olduk daha güçl olmalıyız biz güçlü olacağız ki yavrularımızı güzel güzel büyütcez hastalığını şimdilik dşünme bebeklik zamanları hzıla geçiyo bugünler geri gelmeyecek sıpalar büyüyo tadını çıkar büyüynce kötü bi anı olarak kalır allah geçici hastalıklar versin

ben devlet hastahanesinde doğum yaptım özel oda da istemedim koğuş arkadaşlarım olsun diye ii ki de öyle istemişim çünkü egemen doğduğunda biraz problemliydi ben oğlumu ancak 4. gün kucağıma alabilmiştim yüzünü fotoğraftan görmüştüm çok zor günlerdi şimdi bile gözlerimdoldu hep dua ettim dua ettim dua ettim emmesini bilmiyodu hep serumla beslendi eve geldik küçücük ayaklarında hep iğne izleri vardı ama çok şükür geldi geçti şimdi dularımız sarp için allahın izniyle senin sıpanın da bieyi kalmayacak tek senin başında deil herkes sorunlar atlatıyo sen moralini bozma önemli olan bu

aksama mısafır gelıyo strese gırdım bak sımdı(
bebekle ne zormus mısafır ısı ya offf

kızlaaaaaar dünden beri sütüm çok azaldı dolmadı bi türlü içmediğim şey kalmadı malt, humana,rezene sütüm kesilmiyodur inşallah napcam been

iyi akşamlar kızlar nasılsınız,bugün sabah hiç iyi başlamadı günümüz,nazar değdi galiba oğluşuma,sabah uyandı 6 buçukta,eşime lavobaya gideceğimi bebeğe bakmasını söyledim,eşimde yarı uyanıktı,lavobodan sonra bu uyumayacak,en iyisi kahvaltı hazırlayayım dedim,demez olaydım ,birden bebeğim bağrışmaları,meğersem babası uyumuş kalmış,bebeğimde peşimden gelmek için hızla yuvarlanmış yataktan düşmüş,şükür görünüşte birşey yok,hemen süt içidim,zor sakinleşti,kızlar,eşler ne kadar baksada siz siz olun gözünüzün önünden ayırmayın bebişleri,birde emekleme yuvarlanma dönemi ne kadar zormuş kızlar,bir dakika odada bırakılmıyor,lavaboya bile gitsek hemen döne döne kapının yanında,ay nasıl atlatacağız bu dönemi.

geçmiş olsun,nazar dedin aklıma geldi,inanırmısınız bilmem ama benim ki 3 gün boyunca hep ağladı artık sinirimden ben de ağlıyodum geçen pazar kurşun döktürdüm maşallah eski haline döndü yoksa kafayı yiycektim,hayatımda ilk kez yaptım böyle bişeyi son çareydi benim için

kızlaaaaaar dünden beri sütüm çok azaldı dolmadı bi türlü içmediğim şey kalmadı malt, humana,rezene sütüm kesilmiyodur inşallah napcam been

canım öncelikle sakinleş,sevdiğin birşeyle uğraş,meyve suyu gibi birşeyler iç bu arada,eğer yorgunsan dinlen.birde sütüm gitmedi ,bebeğim zaten alıyordur yeteri kadar diye düşün emin ol fazla bekletmeden gelecektir.

canım sürekli okuyorum,nazar değmesin diye ,maşaallah diyorum ama yinede değiyor nedense.
biz sürekli dua edelim herzaman ,allahımız bebişleri korusun.

canım geçmiş olsun,bebeğin inşallah çabuk iyileşir,aslında aylık rutin kontrollerde bebeklerin kalbinde üfürüm varmı,karaciğer, dalak ,böbrekte büyüme varmı,herhangi bir idrar yolu enfeksiyon varmı,kalça çıkıklığı varmı,kulak enfeksiyonu varmı,herhangi bir solunum yolu rahatsızlığı varmı bakılması gerekiyormuş,ama bizim doktorlar yapmıyor nedense,erken tanı önemli ,biz söyleyince çok bildik oluyorsun kızıyorlar,hatta hasta değilse birşey yok niye geldin oluyor,bizim doktor diyorki ,en sevmediğim hasta ,hasta olmayan hasta.

geçmiş olsun canım...

pekmezli su yap ılık gece uyumadan önce iç bi bardak canım bide beyaz üzüm yada karpuz bolca ye faydasını görürsün bide dereotu ye sabah iyi geliyo ama pekmezli su çok iyi geliyo ...

oy kuzuum geçmiş olsun canım üzülme sabileri allah koruyo bişey olmaz evelallah kafa üstü düşmesin yeterki...canım bide yere yatak yaptık biz kalınca bi yorganın üstüne battanniye koydum yerde yatırıyorum napiim korkuyorum bişey olur diye iyi oluyo en azından odadan bi süre çıkabiliyorum...

Son düzenleme:

Sutunu sag. Benim sagdikca artdi. Her Kayra'ya emdirdikten sonra arkasindan da sagdim. Sanirim soguk alginligindan dolayi istahi kesildi, az emince de benim sutum azalmisti.

canım içinemi doğdu,tamda alnının üstüne düşmüş,kırmızılık vardı alnında ,oradan anladım,doktorada götürmemiştik,birşey olmaz inşaallah,gündüzleri bende halının üzerine battaniye koyuyorum,ama benimki durmuyor orada hemen yuvarlanıyor,gece beşiğine bırakıyorum,süt içme bahanesiyle aslında bizimle yatmak için aramıza geliyor,tabi ben kalkınca bir tarafta engel kalmıyor,önce ayak ucuna yuvarlanmış oradanda hooop aşağıya,eşim nasıl gitti oraya diye şaşırmış kalmış,tabi uykulu uykulu hiç bir şey anlamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…