2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar
kızımla sağlıkocagına gittik..malum burda en steril ve az sıra beklenen yer orası
kulagını tutuyorduya sürekli..biraz akıntı var dedi dr antibiyotik verdi
ecrin içeri girer girmez bir feryat kopardı:1no2:kuzum gecen hafta aşı olmuştuya o geldi aklına sanırım..biraz dışarı çıkardım sakinleştirdim öyle muayene etti dr

gecmıs olsun canım

sendemi lojmandasın cnm..bizdede o sıkıntı alan dar:1no2:

bizde 2 haft aönce lojmana tasındık tam yerlesemedık 5 yıl sonra acısını cıkaracam dedım esıme

tugba canım saol sanada gecmsı olsun bogazım cok fena benım bırde içim üşüyo resmen yaa cocuga gecermıkı acep

Kızlar yürüteç olayını doktoruna sorduk kendisi oturabildiği zaman koyabilirsiniz dedi.Bizimiknide kollarından tutunca pati pati yürüo ama daha kemik dokusu tam oluşmadığı için yapmayın dedi doktoru,kalça çıkığı olabilirmiş; karar size kalmış

Selam hanımlar nasılsınız bebişler iyidir inşallah kızlar hala regl olmadım yaa olmayanlar el kaldırsın korkuyorum geçen hafta beyazıtın rontgenini çektirdik ay odadaydım hamile felan diilimdir inşallah öyle kaza felan da olmadıki offff...

geçmiş olsun canımm
bendede ilerlemeye başladı canım üşüyorum çünkü ıhlamur yapcam kendimee inş kızıma geçmez

yok canım bende temmuzda 1 kere oldum bırdaha olmadı degılsındır hamıle korkma (sankı nerden bılıyosam) ama hormanlarımız daha kendıne gelemedı yanı onun etkısı var 1 senede anca düzen egirermiş

:lepi:ahanda el kaldırdımm

kızlar size bişi danışmak istiyorum
arda 11 de uyudu ve uyumadan önce emdi
şu saat oldu hala doğru düzgün emmedi
az önce emzirmeye çalıştım ama kafasını çeviriyor emmiyor
11 de uyumadan önce altını değiştirmiştim bezinide doğru düzgün ıslatmamış
napsam ek gıdalara başlasam mı acaba
bu arada hala öksürüyor deli olcam

öksürdüğüne göre belki hafif kırgınlıgı vardır ondan canı ıstemıyodur canım gecıcı bıseydır bence ek gıdalr ıcınde doktoruna sor ben hafıf hafof taddırıyorum yanlıs mı yapıyorum dıyorum bazen ama benımkıde herseye saldırıyor cts doktora sorcam bakalım

bende olmadım cnm

cnm ek gıdalara gecme hemen bence..6 aya kadar emebildiği kadar emsin
belki rahatsızlıgından dolayı emmiyodur..ecrinde öyle oluyor ama ben zorlada olsa memeyi veriyorum..aç olduğundn eminsem tabi

bence kilo alımına bak ona göre başlarsın zaten doktor önerir ... bak bakalım yarın da mı aynı davranıcak , baktın bikaç gün emmiyo doktoru ara yada götür hemen başlama yani yazık geri dönüşü yok biliyomusun onun için diyorum canım ne kadar ek gıda verirsen o kadar az emicek unutma :S

ohh rahatladım kızlar yaaa dedim yoksa haziran 2011 annelerine mi katılsam hahah tövbeee dua niyetine geçer felan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:lepi: bazen bende korkuyorum kafamçokkarıştı

valla ben çalıştığım için başladım ek gıdalara tam nekadarlık seninki bilmiyomda emzirebildiğinkadar emzir rahatsızlığından emmiyodur bencede ,biraz bekle tekrar emzirmeyi dene

mine benim kızımda hastayken emmiyodu canım ondandır canı istemiyodur aıkdun bak bırakırmı hiç sen dikkat et ateşine falan terletme öksürük artarsada doktora götür canıımmm

rahatsızlığındandır..belki de diş çıkarıyordur..hiç su verdin mi?kaşıkla su vermeyi dene bakalım onu kabul edecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…