eti daha büyük risk evet farklı şeylerin sularını dondurmak içinde koroplastın buz torbaları var buzdolabı poşetlerinin olduğu reyonlarda satılıyor genelde tek kullanımlık onları kullanıyorum ben
deniz iyidir derler hayra yor hayır olsun canım,kilosundan şüpheleniyorsun ya o sevdiğin arkadaşın endişenmenini gereksiz olduğunu anlatacak bişeyler getirir öğretir sana belki yüereğine su serper kızınla ilgili o gelmiştir rüyana da a.s.
canımm zamanla alışacaksın inan güvendiğin bir insandaysa kuşkulanmana gerek yok sen kendini yi hissetki sütünde azalmasın bebişler herşeyi anlıyolar canım moraliniyüksek tut mecbur çalısacağız bende eşime istifa etsem keike dediğimde ilerde ne yapacağız onu düşün ilerisi için onların geleceği için yani mecburuz canımmofff kızlar ya.3 gün önce işe başladım.ne zormuş bebeşimi evde bırakıp işe gitmek. aklım hep onda.yedimi,kaka yaptımı,sıkıldımı.ev işleri ne olacak derdi. yemek derdi.kişisel bakım,yarın ne giyecemm derdi. valla 5 ay ne çabuk geçmiş. çocuk ve kariyer bir arada kolay olmayacak. allahtan çağanıma annem bakıyoo gözüm arkada değil. bu arada dünde 5 ay kontrolümüz vardı. 8700 olmuş oğluşum. ek gıdaya beslenme uzmanımız kesinlikle izin vermedi. 6 aya kadar sadece anne sütü diyoo. dedim tatlara yavaş yavaş alışsa. oda insanlar bir ömür boyu o yiyeekleri yiyo.hayatının 6 ayıda hiç bir zaman sahip olamayacağı anne sütüyle beslenme olsun dedi.bakalımmm artıkk. guclubacismile
canım benim duygulandırdın beiii olumunekankayizsmilegecmis olsun canim hergun binbir huy degistriyor bu kuzular.benimde esim sabah geldi ve yatti kiz gece defalarca uyandi salladim emzirdim ..uyku mu o da neeee ? ben cok oldu unutali yarasa gibiyim kas biyik almis basini gitmis kendimden nefret eder hale geldim ahh bi de burda kuafor falan uzak ev desen savas alani gibi Allahimin izni ile annecigim gelecek yakinda 2 aya yakin yanimda olacak coook ozledim cookk ahh bu gurbetttt bak simdi ben sabahtan basladim duygu seline bugun boyle gececej sanirim gurbethasret turkuleri dinleye dinleye vatan deyince icim garip oluyor hemn goylerim doluyorr :2::sinifsinif:turkbayragi
canım düzenini bozma kuzucuğunun ilerde zorluğunu sen çkekersin zaten fazla emzirdiğin için kusmuş yavrucakk giderken emzir çık canım eğer kalkmıyosa ben öyle yapıyodum emizriyodumm ki kalkıyodur kesin senin yavrunda gerisini sğa bırakherkese günaydınlar opuyorumnanaktan
işe başladım diye kızımı saat kurup gece kaldırmaya başlamıştım bir öğun fazladan yesin de aradaki eksikliği bi nebze kapatalım diye yine bu gece 3.30 da kalktım emzirdim bıraktı bi daha deneyim dedim ağzına alır almaz bir kustu üstü başı benim üstüm battaniye her yer battı üstünü eğiştireyim derken uyandıda
nasıl pişman oldum kuzum karnı boşalınca acıktı elini emiyor memeyide istemiyor küstü öle aç aç yalandı mecvur uyudu benimde üzüntüden uykum kaçtı sabahladım sabah 7de emzirdim ama hala içim rahat değil bu sıra uyanır umarım sağdığım sütleri içer kuzum geçen ay kilo alamamıştı bu ayda alamassa ne yaparım bilmiyorum bir türlü yediremiyorum azıcık zzzorlasam kusuyor umarım işine yarar birazı kalıyordur...:gitme:
geçmiş olsun canım bende nezleyimmHepinize günaydın eşim dün gececiydi annemlere bıraktı bızı iş çıkısı ama benım oglan burnumdan getırdı uyumadı memeyı bırakıp pusete koyunca agladı saat 12 de tekrar eve gecmek zorunda kaldık salıncakta uyudu ama ben uykusuzum basımda agrıyo hafıf kırıklık var ıns hasta olmambilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım ateşlenirse dikkat et canımmuyumuyo durmuyo çığlık atıyo öksürüyo napcam ben kızlar
benimki 5 saatt 6 saat emmediği oluyo canımm o acıkınca kalkıyo zaten merak etmeeesra içimi rahatlattın ya ben gece saat kurup kalkıyom ya uykuda emziriyom ben acıkınca uyanmazsa ne kadar aç kalmaması lazım bi bilgin varmı önce gece 3 saate bir kalkıyodum 1 haftadır 4 saate bir emziriyom
ben ufoyuda yakıyorum ılınıyo canım sonra kapatıyorum ufoyu idare eder şimdi evim güneş alıyo amaallahım bu kombiyle nasıl ısınıyosunuz kızlar..içime sokacam şimdi peteğii
maşallahhbu arda teyzoşlar oğlum dünden beri desteksiz oturuyo..yani sağa sola devriliyo bi süre sonra ama öne eğilmiyo artıkınn
akannehirakannehirselam kızlar
ben artık pestil olmuş vaziyetteyim bu çocuu başka bi doktora götürcem. niye uyumuyo bulsunlar bi çaree...
ya gece yıkadım pakladım yağladım masajlar yaptımm 10da yattı 12buçukta kalktı sonra 1de sonra 2de sonra 3te sonra 4te sonra lutfetti de 6da sonra 7de kalktı. hahha psikopata bağladım resmen :))))
deniz güzeldir canım hayra yor hayır olsun canımmerhaba kızlarrrr....
gece rüya gördüm çok etkilendim yaa .uyuyamadım uzun süre .anlatayımda yorumlayın =))))
deniz kenarındayız tüm ailee..kızımı uyutup yatırıyoruz.eğleniyoruz sohbet ediyoruz derken deniz kabarıyor birden üzerimize geliyor herkes kaçışıyor ben yakalanıyorum ama kurtuluyorum sonra kızımı arıyoruz yookkkk!!!! nasıl ağlıyorum yokk.annem buralardadır falan diyo.sonra çok sevdiğim biri oda oradaymış onu görüyorum bak burda diyor ben kurtardım nçok sevibniyorum alıyorum bebişimi.........
aayy çok etkilendim ama sanki gerçekten yaşadımmmm
koysaydın azcık tuz canım sendeçorba hazır ama sanırım yemicek kuzu 1 kaşık deneyeyimdedim yüzünü şekilden şekel soktu..havuç yoktu bide tatsız tuzsuz tavuk kokulu:bbo:akannehirakannehir
Erhaba arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var.yavaş yavaş meyve suyu ve yoğurda başlamıştım ve geçenlerde sağdığım sütü bir kez biberonla verdim o gündür gündüzleri beni emmek istemiyor.geceleri emiyor.5 aya kadar yalnızca anne sütü verdim.ama 3 4 gündür biberonla 3 ya da 4 kez mama takviyesi yapmak zorunda kaldım.masaya oturduğumuz anda kaşığa atlıyor ama emmek istemiyor.gerçekten çok vicdan azabı çekiyorum keşke ek gıdaya başlamasaydım ya da biberonla bir kez de olsa anne sütü vermeseydim diye.bir kez biberonla verilince bırakır mı çocuk anneyi emmeyi yaa...bana yardımcı olur musunuz ben yine yalnızca beni emmesini istiyorum.daha çok erken bırakması için ...
Erhaba arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var.yavaş yavaş meyve suyu ve yoğurda başlamıştım ve geçenlerde sağdığım sütü bir kez biberonla verdim o gündür gündüzleri beni emmek istemiyor.geceleri emiyor.5 aya kadar yalnızca anne sütü verdim.ama 3 4 gündür biberonla 3 ya da 4 kez mama takviyesi yapmak zorunda kaldım.masaya oturduğumuz anda kaşığa atlıyor ama emmek istemiyor.gerçekten çok vicdan azabı çekiyorum keşke ek gıdaya başlamasaydım ya da biberonla bir kez de olsa anne sütü vermeseydim diye.bir kez biberonla verilince bırakır mı çocuk anneyi emmeyi yaa...bana yardımcı olur musunuz ben yine yalnızca beni emmesini istiyorum.daha çok erken bırakması için ...
erken değil canım..artık destekle oturtabilirsin.ben bayadır oturtuyorum.doktorum söylemişti.Oğluşum bu ayın 13 ünde 5 aylık oluyor yatmayı pek sevmiyor destekle oturtsam mı acaba ? Oturtmak için erken mi ?
egeyi yürütece koydum,karşıdan çağırdım bi baktım geliyo ayyyyçok mutlu oldum sormayın:teytey:
sevindim canım hasta olmasında edepsizlikleri unutuluyooallahım dünya varmış 11 den beri uyuyo kuzucum
mutfak banyoyu temizledim tozları aldım balkonu yıkadım evi toparladım bi posta çamaşır yıkadım astım şimdi güneşlikleri yıkıyorum
kuzucum uyanınca evi süpürürüm akşama tülleri yıkarım yemeğimde var
uyudu sonunda tuğbacım ateşi falan yok huysuzluğundanmış, o kadar bağırdı ağladı bitkin düştü yavrum hala uyuyo
ant canm nasıl tavuk suyuna çorba çekti
aa benim karnım aç
senin oğluşunun ayacıklarını yerim benn maşallah canımmegeyi yürütece koydum,karşıdan çağırdım bi baktım geliyo ayyyyçok mutlu oldum sormayın:teytey:
erken değil canım..artık destekle oturtabilirsin.ben bayadır oturtuyorum.doktorum söylemişti
tuba maaşallahh egeyeee........ yakında yürür senin kuzu pek hevesliiii.....maaşallaahhhhhhhhhh
yok şeyma her uyandığında emmiyo 3 saatte bi emiyo uyanıyo hafif mızırdanıyo hiç dokunmasam ağlıyo baya hemen alır biraz sallarsam tekrar uykuya geçiyo..bu kuzu niye bukadar çok uyanıyo canımyaa her uyandığında emiyomu..belki emzik diye kullanıyodur seni gece uyandında emzirmeyip emzik verdin mi hiç benim oğlanda sabah 5 te uyanıyo kunuşu kendi kendine emziğini takıyorum uyuyo sonra
arzucum gündüz de çok uyumyo aslında...canım yazık sana yaa ben bıle sıkayet edıyom dogru durust uyumuyo dıye ama emır ın yanınd auykucu bızımkı .gunduz cok mu uyuyo bızım oglan gunduz cok uyumaya basladıgından berı gece uykuları hem azaldı hem de derınlıgı kayboldu
vala ya kociştn gizli alıp denesemmii..maşallah eymen e...
offf kıyamam sana yaa...bence de başka doktora götür bakalım..ama şu gece çayını bi deneseydiniz yaw
..
vala nevin çorabı vardı bu sefer biraz soğuk diye çıkarmadım olabilir mi ondan acaba. bu gece çıkarayım çorabı. nasıl bi biberon aldın? muhallebi pirinç unuyla oluyo dimi. onu da deneyeyim ya. chicco var bende ama yavaş akışlı o olmaz heralde.gökçenn yazık sana ya ya nyle uyutuyon çorap falan varmı ayağında benimki çorapla uyumuyo mesela yada ayaklı pijamayla ,akşam muhallebi yapıp versene biberonla kaşıkla çok yemiyolarad biberonla nekadar yediklerinin farkında olmuyolar bazen ben sadece muhallebisi için ayrı biberon aldım yesinde tok tutsun gece uyanıp ağlamasın diye:))
egeyi yürütece koydum,karşıdan çağırdım bi baktım geliyo ayyyyçok mutlu oldum sormayın:teytey:
Ne güzeeeeeel eşimde kaç gündür alalım dıyo bende erken diyodum valla oğlusum sayemde pısırık bişey olacak :)))
al ama çok koyma 5 dakka falan koy,of bi rahat vermiyo kağıtlları yırtıp ağzına sokuyo elinden alınca ağlıyo
al ama çok koyma 5 dakka falan koy,of bi rahat vermiyo kağıtlları yırtıp ağzına sokuyo elinden alınca ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?