2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaayyy canımm sağoll inşallahhh öyledir..teşekkür ederimm.sen de su serptinn:içelim:

Erhaba arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var.yavaş yavaş meyve suyu ve yoğurda başlamıştım ve geçenlerde sağdığım sütü bir kez biberonla verdim o gündür gündüzleri beni emmek istemiyor.geceleri emiyor.5 aya kadar yalnızca anne sütü verdim.ama 3 4 gündür biberonla 3 ya da 4 kez mama takviyesi yapmak zorunda kaldım.masaya oturduğumuz anda kaşığa atlıyor ama emmek istemiyor.gerçekten çok vicdan azabı çekiyorum keşke ek gıdaya başlamasaydım ya da biberonla bir kez de olsa anne sütü vermeseydim diye.bir kez biberonla verilince bırakır mı çocuk anneyi emmeyi yaa...bana yardımcı olur musunuz ben yine yalnızca beni emmesini istiyorum.daha çok erken bırakması için ...

canımm zamanla alışacaksın inan güvendiğin bir insandaysa kuşkulanmana gerek yok sen kendini yi hissetki sütünde azalmasın bebişler herşeyi anlıyolar canım moraliniyüksek tut mecbur çalısacağız bende eşime istifa etsem keike dediğimde ilerde ne yapacağız onu düşün ilerisi için onların geleceği için yani mecburuz canımm
canım benim duygulandırdın beiii olumunekankayizsmile
canım düzenini bozma kuzucuğunun ilerde zorluğunu sen çkekersin zaten fazla emzirdiğin için kusmuş yavrucakk giderken emzir çık canım eğer kalkmıyosa ben öyle yapıyodum emizriyodumm ki kalkıyodur kesin senin yavrunda gerisini sğa bırak
geçmiş olsun canım bende nezleyimm
uyumuyo durmuyo çığlık atıyo öksürüyo napcam ben kızlar
geçmiş olsun canım ateşlenirse dikkat et canımm
esra içimi rahatlattın ya ben gece saat kurup kalkıyom ya uykuda emziriyom ben acıkınca uyanmazsa ne kadar aç kalmaması lazım bi bilgin varmı önce gece 3 saate bir kalkıyodum 1 haftadır 4 saate bir emziriyom
benimki 5 saatt 6 saat emmediği oluyo canımm o acıkınca kalkıyo zaten merak etmee
allahım bu kombiyle nasıl ısınıyosunuz kızlar..içime sokacam şimdi peteğii
ben ufoyuda yakıyorum ılınıyo canım sonra kapatıyorum ufoyu idare eder şimdi evim güneş alıyo ama
bu arda teyzoşlar oğlum dünden beri desteksiz oturuyo..yani sağa sola devriliyo bi süre sonra ama öne eğilmiyo artıkınn
maşallahh
akannehirakannehir
deniz güzeldir canım hayra yor hayır olsun canım
çorba hazır ama sanırım yemicek kuzu 1 kaşık deneyeyimdedim yüzünü şekilden şekel soktu..havuç yoktu bide tatsız tuzsuz tavuk kokulu:bbo:akannehirakannehir
koysaydın azcık tuz canım sende

canım bırakacagı varsa bırakıyor hıc kendını suclu hıssetme.benım kızımda 5 aylık ve 1 aydır gunduzlerı emmıyo gecelrı uyku arası emıyo.ben hıc bıberonda vermemıstım kendı kendıne bıraktı nasıl zorladım mama vermedım basta ac bıraktım 8-10 saat ac kaldı yınede emmedı.ne ek gıda ne bıberon hıcbıseyde vermemıstım.2 ay ac kaldı kılo almadı bıberonda tutmuyodu ac ac duruyodu bayramda bıberonu tuttu bende sımdı bazen sagıyorum bazen mama verıyorum gecelerıde emıyo gozu kapalı:))napım ac kalmasında maa yesın dıyorum sımdı cunku ben cok cektım kuzumun aclıgından

allahım dünya varmış 11 den beri uyuyo kuzucum
mutfak banyoyu temizledim tozları aldım balkonu yıkadım evi toparladım bi posta çamaşır yıkadım astım şimdi güneşlikleri yıkıyorum
kuzucum uyanınca evi süpürürüm akşama tülleri yıkarım yemeğimde var
uyudu sonunda tuğbacım ateşi falan yok huysuzluğundanmış, o kadar bağırdı ağladı bitkin düştü yavrum hala uyuyo
ant canm nasıl tavuk suyuna çorba çekti
aa benim karnım aç

Oğluşum bu ayın 13 ünde 5 aylık oluyor yatmayı pek sevmiyor destekle oturtsam mı acaba ? Oturtmak için erken mi ?

canim, memeyi birakmasinin biberonla hicbir ilgisi yok, biberon almayan bebekler de tik diye birakabiliyorlar.
ben 20 gunlukten beri sonrasinda calisacagim icin kendi sutumu biberonla verdim gunde 1 ogun.
hala memeye cok duskun masallah
hic kendini uzme birakacagi varsa birakiyor tabi, sen yine emzirmeye zorla. sakin, uyaricinin az oldugu bir ortamda dene, konsantre olsun

Oğluşum bu ayın 13 ünde 5 aylık oluyor yatmayı pek sevmiyor destekle oturtsam mı acaba ? Oturtmak için erken mi ?
erken değil canım..artık destekle oturtabilirsin.ben bayadır oturtuyorum.doktorum söylemişti.
egeyi yürütece koydum,karşıdan çağırdım bi baktım geliyo ayyyyçok mutlu oldum sormayın:teytey:

çok tatlılar yaaa..yerim onları ben..benimkide masa örtüsünü falan çekiştiriyor yürüteçte:))

sevindim canım hasta olmasında edepsizlikleri unutuluyoo
egeyi yürütece koydum,karşıdan çağırdım bi baktım geliyo ayyyyçok mutlu oldum sormayın:teytey:
senin oğluşunun ayacıklarını yerim benn maşallah canımma.s.

tuba maaşallahh egeyeee........ yakında yürür senin kuzu pek hevesliiii.....maaşallaahhhhhhhhhh

yok şeyma her uyandığında emmiyo 3 saatte bi emiyo uyanıyo hafif mızırdanıyo hiç dokunmasam ağlıyo baya hemen alır biraz sallarsam tekrar uykuya geçiyo..
emzik hiç almıyo gündüzleri gece denemedim açıkçası bi deneyeyim..

arzucum gündüz de çok uyumyo aslında...
maşallah eymen e...

offf kıyamam sana yaa...bence de başka doktora götür bakalım..ama şu gece çayını bi deneseydiniz yaw
..
vala ya kociştn gizli alıp denesemmii..
vala nevin çorabı vardı bu sefer biraz soğuk diye çıkarmadım olabilir mi ondan acaba. bu gece çıkarayım çorabı. nasıl bi biberon aldın? muhallebi pirinç unuyla oluyo dimi. onu da deneyeyim ya. chicco var bende ama yavaş akışlı o olmaz heralde.

annem çıldırmış gibi temizlik yapıyo :)) ev çok pis çekmeceler dağınık diye söyleniyoo.. poff ben uyku derdindeyim banane evden vala boşverdimmm

bende kzıma kasık maması yedırdım kasıkla yemeyı sevmıyodu 2 gundur sıorunsuz yıyo cok sukur.kasıkla yemıcek dıye korkuyodum alısması lazım nereye kadar bıberon dımı:) yıne 40 dk uyudu uyandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…