kızlar oğlumun öksürüğü arttı gece acile götrdük
soğukalgınlığıymış hırıltıa var
o kadar üzgünüm ki oğlum emeklemeyi öğrenemeden öksürmeyi öğrendi :çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun cnm üzülme hasta olucaklar düşücekler ateşlencekler..bunlar olucak güçlü olmalıyız sıkma canını geçmiş olsun pıtırcığa
öyle ama içim parçalanıyo allah kimsenin bebeğine göstermesin
kızlar oğlumun öksürüğü arttı gece acile götrdük
soğukalgınlığıymış hırıltıa var
o kadar üzgünüm ki oğlum emeklemeyi öğrenemeden öksürmeyi öğrendi :çok üzgünüm:
Elvancım neyle verdin yoğurt ve muhallebiyi? Metal kaşıkla verdiysen o da alerji yapmış olabilir. Bir arkadaşımın kızının oluyordu anlattığın gibi, metaldenmiş. Süt alerjisi olsa vücudunda da olmaz mı kızarıklık? İnşallah sütten değildir.
günaydın kızlar...bu gece ne olduysa benim kız yine çok uyandı..
öncelikle slace paylaşımın için çok teşekkürler canım..ben çok beğendim..
BENİM KIZIMIN İNEK SÜTÜ ALLERJİSİ VAR.ve ben 1 aylıktan beri inek sütü ve ürünlerinden yoksun diyet uyguluyorum.çok zor oluyor..ben süt ve süt ürünleri alınca kızımın genelde yüzü bazen vücudu kızarıklıklarla doluyor...atopik dermatitimiz de var...şeyma nın dediği gibi birde başka kaşıkla dene metal allerjisi değilse kesin inek sütü allerjisidir. geçici bir durummuş..inşallah çabucak atlatırız.sıradan mamaları bile kullanamayacağız sanırım
doğru yerdesin canım..aramıza hoşgeldin...
canım geçmiş olsun bildiğim kadarıyla zaten tüm bebeklerin kalbi delik oluyor zamanla kapanıyor delik kimi bebek bunu anne karnı dışında tamamlıyor siz de tamamlarsınız sen ilgili bi anne olarak iyi bakıyorsun sarp beye ananesi de öyle iyi beslenme iyi bakımla hemen toparlar kapatır aradaki farkı, diğer doktor ona güvenmiştir b da sağlama almak istemiştir bir de çocuk kardyoloğunun gözetiminde olun demiştir
canım süt alerjisi olsa tüm vücuda yayılır bildiğim kadarıyla belki kaşıkla ağzının kenarlarından topalamaya çalılşıyorsan hasas cildi ona tepki veriyordur ya da siliyorsan çok fazla o yüzden kızarıyordur ben bazen toprak'ın yüzünden bişeler almaya çalışıyoru m parmağımın izi çıkıyor hemen ardından göya da dikkat ediyorum onun gibi bi hassasiyettir belki alerji değildir umarım
ve bütün annelere günaydııınnnn
biz dün akşam bi yerimiz ağrıyormuş gibi daha uykuya dalmadan 3-4 kere ağlayarak sancıyla gibi uyandık ne oldu acaba dedim,ama sonradan uyyabildik umarım bu akşam da öyle olmaz
gunaydın arkadaslarr.elvancım bende kızıma bı kac kere acaba sutummu yetmıyor dıyerekten mama tattırmıstım,agzının etrafı kıpkırmızı olmustu.ama bı sure sonra hemen gectı.bazı bebeklerın cıldı hassas olabılıyormus ondan galıba.yegenım 10 yasında bebekken onunda hep agzının etrafı alerjı gıbı olurdu yedıklerı degınce.ama sut urunlerını tuketıyor gayet guzel..
günaydın kızlar
nilüfer canım çok geçmiş olsun yorumları okudum birçok kişide görülen bişeymiş o yüzden sıkma canını kendiliğinde geçebiliyormuş.
guugle canım çok geçmiş olsun bebişine.
elvan bencede başka kaşıkla dene istersen metal alerjisi olabilir.
günaydın herkese...ben de hastayım öksürüyorum ve de boğazım ağrıyor,burnum akıyor umarım kızıma geçmez....sabah giderken öpmedim bile kuzumu....
ayy bu düşüncesiz insanları parçalamak geliyo içimden. bugün bende kayınvaldemleri ağırladım hemde sabah 10dan akşam 10a kadar ölüyorum yorgunluktan
inşallah kuzular çok uyanmazda bolca uyuruz canım.
şerifecim dikkat et kendine inşallah geçmez bebişine
kızlar bu arada kızmda hırıltı var ya.gece ve sabah vardı.sankı burnu tıkalı gıbı nefes almakta zorlanıyo gıbı kuzum ama huzursuzlugu yok keyfı yerınde sımdılık acaba usuttummu nasılda gıydırıyorum valla evdede kombıyı yaktık kac gun oldu sıcak yanı.nıye olurkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?