2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun cnm üzülme hasta olucaklar düşücekler ateşlencekler..bunlar olucak güçlü olmalıyız sıkma canını geçmiş olsun pıtırcığa

günaydın kızlar

nilüfer canım çok geçmiş olsun yorumları okudum birçok kişide görülen bişeymiş o yüzden sıkma canını kendiliğinde geçebiliyormuş.

guugle canım çok geçmiş olsun bebişine.

elvan bencede başka kaşıkla dene istersen metal alerjisi olabilir.

nilüfercim ççok çokk geömiş olsıun canımmm.sağlıcakla atlatırsınız canım dermansız dert olmasınn....

günaydın herkese...ben de hastayım öksürüyorum ve de boğazım ağrıyor,burnum akıyor umarım kızıma geçmez....sabah giderken öpmedim bile kuzumu....

nilüfer geçmiş olsun...inşallah bir şey çıkmaz...

tam geçiş mevsimi..bu havalar hasta eder...bana da öğrencilerden bulaştı sanırım..umarım kızıma geçmez...

çook geçmiş olsun canım küçücükler daha ondan çok batmıştır içine öyle öyle büyüycekler önümüz kış inş.hastalıksız kazasız belasız atlatırız Allah beterinden saklasın korusun yavrularımızı

GÜNAYDIIIN. KIZLAR çok teşekkürler yorunmlarınız için. silikon kaşık kullanıyorum zaten. elma püresi yedirirken olmuyor. yoğurt yediririken oluyor. taş devrindeki fred gibi ya da top sakal bırakılcak yer kadar kırmızı oluyor ve kabarıyor. hemde yoğurt yedirdikten 1dakika içinde oluyor 1 -2sa içinde geçiyor. anlamadım ki alerji olsa tüm vücutta olmazmı? süt alerjisi olanların da sadece dudak çevresinde mi oluyor?

gunaydın canım kızım gece benı hıc uzmedı.2 kez uyandı ama emıp hemen gerı uyudu 7.30 da kalktı ama neyse bıdaha o mısafırlerı kabul etmıcem valla:))

kızlar bu arada kızmda hırıltı var ya.gece ve sabah vardı.sankı burnu tıkalı gıbı nefes almakta zorlanıyo gıbı kuzum ama huzursuzlugu yok keyfı yerınde sımdılık acaba usuttummu nasılda gıydırıyorum valla evdede kombıyı yaktık kac gun oldu sıcak yanı.nıye olurkı

selam kızlar
guugle geçmiş olsun kuzuna.

şerifecim sana da geçmiş olsun ıhlamur iç:)

öznur ne gıcık misafirmiş ya anlayışsızlar.. kızına da maşşallaahh..:)

elvan inş sütten değildirr...

elvan geçmiş olsun inşallah alerji falan değildir...benim kızımın da yanakları kırmızı kırmızı oldu..sanırım onunki de soğuktan oldu....

gökçencim teşekkürler...bugün baya kalabalık burası...

sağolun kızlar burda sizinle paylaşınca sanki rahatlıyorum
uyudu şimdi inşallah uykusu yarar oğlumun biran önce iyileşir
annem sen hasta olma ben olayım derdi hatrlıyorum meğer ne kadar yürekten söylüyormuş
allah hepimizin evlatlarını korusun

geçmiş olsun canım.aklıma bişi geldi belki ondan olabilirmi acaba kaloriferler içerdeki havayı kurutuyor oda bebişlerde boğaz kuruluğuna neden oluyormuş hırıltı ondan olabilrmi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…