canım sakın stres yapma benimde oluyo ama kızım yine emiyo eskisi gibi dolmuyo hiçkızlaaaaaar dünden beri sütüm çok azaldı dolmadı bi türlü içmediğim şey kalmadı malt, humana,rezene sütüm kesilmiyodur inşallah napcam been
canım geçmiş olsun allah beterinden korusun biende çok korkuyorum düşecek diye sabah yanıma alıdm yastığımn sütüne koyup babayı uyandırmaya geldim baktımki yana düşmüş geçenedede demiştim artık bundan sonrası zor diyeeiyi akşamlar kızlar nasılsınız,bugün sabah hiç iyi başlamadı günümüz,nazar değdi galiba oğluşuma,sabah uyandı 6 buçukta,eşime lavobaya gideceğimi bebeğe bakmasını söyledim,eşimde yarı uyanıktı,lavobodan sonra bu uyumayacak,en iyisi kahvaltı hazırlayayım dedim,demez olaydım ,birden bebeğim bağrışmaları,meğersem babası uyumuş kalmış,bebeğimde peşimden gelmek için hızla yuvarlanmış yataktan düşmüş,şükür görünüşte birşey yok,hemen süt içidim,zor sakinleşti,kızlar,eşler ne kadar baksada siz siz olun gözünüzün önünden ayırmayın bebişleri,birde emekleme yuvarlanma dönemi ne kadar zormuş kızlar,bir dakika odada bırakılmıyor,lavaboya bile gitsek hemen döne döne kapının yanında,ay nasıl atlatacağız bu dönemi.
2010 mayıs anneleri yaz çıkıyo canımmSLM.bende de aynı sorun ar.bugün sütüm çok az anlamadım ya.okulda sağamıyorum bekliyorum evi mecburen.4 te geliyorum eve buna rağmen az çıktı sütüm.rezeneyi deneyeyim bende şimdi evde şuan o var.üzümde yedim.inşallah kesilmez ya.ben daha ek hiç bişey vermedim.sadece elma suyu o da 2 kaşık falan alıyo çok almıyo.tedirgin oldum akşamdan beri.napıcak yarın diye.uyuyayım belki etkisi olur.iyi geceler.bu arada burası bana gerçekten yardımcı oluyo ve seviyorum buraya takılmayı.facebookta da var demiştiniz grup başlık nedir bende girmek isterim...
gemiş olsun inş alerji değildir canımmya galiba benim oğlanda inek sütü alerjisi var. 15gün önce yoğurt yapıp vermiştim. dudak çevresi kıpkırmızı olmuştu. bugün 3kaşık verdim yine. dodak çevresi hem kızardı hem kabardı. birkerede muhallebi tattırmıştım ozamanda dudak çevresi kızarmıştı. varmı sizde de böyle bir durum. of doktora da daha yeni gitmiştik. bir sonraki randevu 30ekimde tam 6aylıkken yani. süt ürünleri hiç yediremicekmiyim şimdi ben. çok üzgünümmm
canım geçmişolsunbende kızım hastalanınca çok üzülmüştüm ama ilaçverince ilk akşam eski nesesine kavuşmuştu mevlam vaşka dert vermesinnkızlar oğlumun öksürüğü arttı gece acile götrdük
soğukalgınlığıymış hırıltıa var
o kadar üzgünüm ki oğlum emeklemeyi öğrenemeden öksürmeyi öğrendi :çok üzgünüm:
günaydınngünaydıınn herkese
bende hasayım şerife burnum boğazım fena biede taşıncazz kızım hastalanmasında napımmgünaydın herkese...ben de hastayım öksürüyorum ve de boğazım ağrıyor,burnum akıyor umarım kızıma geçmez....sabah giderken öpmedim bile kuzumu....
canım gögsüne bez koyuyorum ben hep birde fizyosol diye burun spreyi vermşşti doktor hırıltı yüzünden nefes alamayıp emmeside azalabilşir canımmkızlar bu arada kızmda hırıltı var ya.gece ve sabah vardı.sankı burnu tıkalı gıbı nefes almakta zorlanıyo gıbı kuzum ama huzursuzlugu yok keyfı yerınde sımdılık acaba usuttummu nasılda gıydırıyorum valla evdede kombıyı yaktık kac gun oldu sıcak yanı.nıye olurkı
geçmiş olsun canım.aklıma bişi geldi belki ondan olabilirmi acaba kaloriferler içerdeki havayı kurutuyor oda bebişlerde boğaz kuruluğuna neden oluyormuş hırıltı ondan olabilrmi :uhm:
kızlar bu arada kızmda hırıltı var ya.gece ve sabah vardı.sankı burnu tıkalı gıbı nefes almakta zorlanıyo gıbı kuzum ama huzursuzlugu yok keyfı yerınde sımdılık acaba usuttummu nasılda gıydırıyorum valla evdede kombıyı yaktık kac gun oldu sıcak yanı.nıye olurkı
elvan geçmiş olsun inşallah alerji falan değildir...benim kızımın da yanakları kırmızı kırmızı oldu..sanırım onunki de soğuktan oldu....
Kızlar ya son yılların en soğuk kışı geliyomuş 4 gün sonra izmir bile 5dereceye düşcekmiş hemde ekimdeee yandık bizi bulduuu
gunaydın kızlarr..gerçi günü ikinci yarısı başlıcak nerdeyse..11 e kadar uyuyakalmışım tabi arada kalkmıştım..benim akıllı oğlumda ağlamamış..saati görünce öyle kalktımki yataktan oğluş aç kalmıştır diye..
kahvaltısını yaptı şimdide kendini öksürtüp gülüyoŞeniz:asigim:
kızlar oğlumun öksürüğü arttı gece acile götrdük
soğukalgınlığıymış hırıltıa var
o kadar üzgünüm ki oğlum emeklemeyi öğrenemeden öksürmeyi öğrendi :çok üzgünüm:
yyyaaa evet bizi buldu bu kışşş minicik daha kuzularr
ama evde kalacak arkadaşların yerinde olmayı isterdim çünkü biz her sabah çıkıcaz o ayazda evden işimden dolayı minik de benimle geliyorrrr..................
canım nerdesin ya özledim çok öpüyorum kızınıda senide iyisinzdir umarımselamlar hanımlar
canım nerdesin ya özledim çok öpüyorum kızınıda senide iyisinzdir umarım
kızlarbazenkendimi görünmez hissediyorum benim yazdıklarımada yorum yapın bee kğserim haakaydirigubbakcemile2:hulya:
slece paylaşımın güğzeldi canımm
canım nerdesin ya özledim çok öpüyorum kızınıda senide iyisinzdir umarım
kızlarbazenkendimi görünmez hissediyorum benim yazdıklarımada yorum yapın bee kğserim haakaydirigubbakcemile2:hulya:
slece paylaşımın güğzeldi canımm
evet canım denk gelemedik epeydirrkızım ve bende sizi çolk öpüyorum canım
buralardayım aslında
ama denk gelemiyoruz
ne bilim kız dünde bişeyler sorduydum bugünde cevap veren olmadıydı herkes yoğun tabe gözden kaçıyo guclubacismilecanım nıye gorunmez olasın ılahı:))bazen bende ole hıssedıyorum ama ole deıl emın ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?