2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlarr..gerçi günü ikinci yarısı başlıcak nerdeyse..11 e kadar uyuyakalmışım tabi arada kalkmıştım..benim akıllı oğlumda ağlamamış..saati görünce öyle kalktımki yataktan oğluş aç kalmıştır diye..
kahvaltısını yaptı şimdide kendini öksürtüp gülüyoŞeniz:asigim:

kızlaaaaaar dünden beri sütüm çok azaldı dolmadı bi türlü içmediğim şey kalmadı malt, humana,rezene sütüm kesilmiyodur inşallah napcam been
canım sakın stres yapma benimde oluyo ama kızım yine emiyo eskisi gibi dolmuyo hiç
canım geçmiş olsun allah beterinden korusun biende çok korkuyorum düşecek diye sabah yanıma alıdm yastığımn sütüne koyup babayı uyandırmaya geldim baktımki yana düşmüş geçenedede demiştim artık bundan sonrası zor diyee
2010 mayıs anneleri yaz çıkıyo canımm
gemiş olsun inş alerji değildir canımm
canım geçmişolsunbende kızım hastalanınca çok üzülmüştüm ama ilaçverince ilk akşam eski nesesine kavuşmuştu mevlam vaşka dert vermesinn
günaydıınn herkese
günaydınn
günaydın herkese...ben de hastayım öksürüyorum ve de boğazım ağrıyor,burnum akıyor umarım kızıma geçmez....sabah giderken öpmedim bile kuzumu....
bende hasayım şerife burnum boğazım fena biede taşıncazz kızım hastalanmasında napımm
canım gögsüne bez koyuyorum ben hep birde fizyosol diye burun spreyi vermşşti doktor hırıltı yüzünden nefes alamayıp emmeside azalabilşir canımm
kızlar dün babası öyküye nar suyu içirdi fazlamı içirdi nedir kızımın ağzı dili mor oldu varmı içiren başka ya 3 tatlı kaşığı vermiş kızım uyandıı geçmişi okurkn arada takip ederim cevaplarıı

geçmiş olsun canım.aklıma bişi geldi belki ondan olabilirmi acaba kaloriferler içerdeki havayı kurutuyor oda bebişlerde boğaz kuruluğuna neden oluyormuş hırıltı ondan olabilrmi :uhm:

bılmıyorumkı canım olabılır belkı ama sımdı yok gıbı gece ve sabah uyandıgında vardı.

elvan geçmiş olsun inşallah alerji falan değildir...benim kızımın da yanakları kırmızı kırmızı oldu..sanırım onunki de soğuktan oldu....

Kızlar ya son yılların en soğuk kışı geliyomuş 4 gün sonra izmir bile 5dereceye düşcekmiş hemde ekimdeee yandık bizi bulduuu

Selam arkadaslar
Nilüfercim cok gecmıs olsun canım Sarp'a acil şifalar diliyorum kıyamam ben ona:Saruboceq:

ay evet ya 1000 yılın kısı olcakmıs yandık valla.eve hapısıs offf ya bunalıma gırcem zaten tek basıma hergun evde yalnııızzzz(

maaşallahh

yyyaaa evet bizi buldu bu kışşş minicik daha kuzularr

ama evde kalacak arkadaşların yerinde olmayı isterdim çünkü biz her sabah çıkıcaz o ayazda evden işimden dolayı minik de benimle geliyorrrr..................

gecmıs olsun canım bızde bu gece sık sık aglayarak uyandık nıye uyumuyo bu cocuk ya su bebeklerın dilini çözse artık su teknolojı dıyorumklava:

aynen bizde öyle malesef:gitme:

geçen sene domuz gribi vardı korkuyoduk bişey olcak diye bu yılda enn soğuk kış bizda ha kışa girmeden hastalandımm napcaz inş hasta etmeyiz kuzucuklarıı

kızım 3 saattır uyumuyodu mızırdanıp duruyodu cok sukur uyudu sımdı keske 1-2 saat uyusa yarım saat sonra uyanır kesın

selamlar hanımlar
canım nerdesin ya özledim çok öpüyorum kızınıda senide iyisinzdir umarım
kızlarbazenkendimi görünmez hissediyorum benim yazdıklarımada yorum yapın bee kğserim haakaydirigubbakcemile2:hulya:
slece paylaşımın güğzeldi canımm

kızım ve bende sizi çolk öpüyorum canım
buralardayım aslında
ama denk gelemiyoruz

canım nıye gorunmez olasın ılahı:))bazen bende ole hıssedıyorum ama ole deıl emın ol

kızım ve bende sizi çolk öpüyorum canım
buralardayım aslında
ama denk gelemiyoruz
evet canım denk gelemedik epeydirr
canım nıye gorunmez olasın ılahı:))bazen bende ole hıssedıyorum ama ole deıl emın ol
ne bilim kız dünde bişeyler sorduydum bugünde cevap veren olmadıydı herkes yoğun tabe gözden kaçıyo guclubacismile

kızlar uyku tulumu kullanan varmı ben almayı dusunuyorum hep ustunu acıyo kızım
ama nısan annelerınden okudum kullanıslı deıl terletıyo falan yazmıslar
bıde ben uzun kollu dusunuyorum kollarıda usuyo cunku hep acıkta yatıyo kollar
uzun kollu olunca kollarını rahat oynatamıyolarmıs nısan annelerı ole demısler
benım kızım kolları rahat olması gerek parmagını emerek uyuyo cunku agzına yetısmesı gerek eelrının:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…