2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar oglum neden gece sık uyanıyo aglıyo dıyodum nedenını az once ogrendım ablamı aradım oğlunun dişi çıkmış dedi gercı ben gec cıkarsın ıstıyodum ya hayırlısı şimdi anladım kuzucugumu.
dünde bir arkadas diş cıkarken öksürük olabılır demıstı bende aa benımkıde öksürüyo yoksa diş mi demiştim dememe kalmamış meğer:roflol:

selm arkadaslar... valla canim ben aldim dunyada para verdim tuluma turkiyede..ama hic kullanamadim cok kalin kuzum hareket edemedi yani cok rahat degil oyle elimde kaldi,yinede sen bilirsin..vereliniortak

canım kullanmıyorum am aben dealıp almamakta kararsızım benım oglum genelde emerek uyuyor emerken gıydırsem terler uyuduktan sonra da gıydıremem uyanır sanırım almıycam

selam yeniden şeyma maşallah oğluna

tuğba ne aman taşınıyosunuz ve niye taşınıyounuz ben kaçırmışım orayı??

öznur uyku tulumu bende bakınıyorum bayramda köye gitcez orası sobalı ve çok soğuk 1 ay içinde almam lazım.. civilime bakıcam bi ara burda.

canım benim kızımda kolları açık yatıyoo iki elinide yanlara açıp öyle yatıyo fermuarlı battaniyeyle yatırdık içine koydum gece çıkardı sabah bacakları falan çok sıcak o yüzdende gögsüne bez koyuyorum ben burda kızlar uyku tulumu al dediler dışarı çıkma imkanım yok sua ara netten bakım dedim onlarında eli açıkta hem soğukta elleride üşüyo kızımınn eldiven taktım yine soğuk eşimin teyzesi verdiydi şapkalı eldivenli oda memklekette kayınvalidem gelirken getirecek ama dediğin gibi o da mont gibi benim kız gece emerek uyur onunla emzirirsende çocuk terlerr inş yeni evim çok soğuk olmazz bakıcaz bir çaresinee

arzu diş çıkmadan önce minik beyaz bişey görünüyomuydu_? yoksa bizimkinin de mi derdi diş:) önceden gazdı,şimdi diş bakalım ilerde neler olcek:)

selam kızlar kızım bugün 5. ayını doldurdu hihoyyyt bizde kontrole gittik kuzum 9 kilo olmuş (biraz çokmu almış ne sırnaşık şey ) herşeyimiz normal çok şükür ama boy ölçmediler yine. neyse kendim ölçerim artık.

bende geçen hafta doktora gitmiştim elde uyuşukluk için mr istemişti bugün sonuçlarımı göstermeye gittim boynumda düzleşme varmış fizik tedavi verdi ona başlıycaz sürekli boynumda şal tutcakmışım emzirdiğim için kas spazmıda olmuş dikat etcekmişim nasıl olcaksa masalla :))

arzu diş çıkmadan önce minik beyaz bişey görünüyomuydu_? yoksa bizimkinin de mi derdi diş:) önceden gazdı,şimdi diş bakalım ilerde neler olcek:)

valla canım ablam gecen hafta demıstı zaten diş yerleri belli olmus yakında cıkar haberın olsun dıye bend ebaktım sankı altta dısler tırtıklı tırtıklı bellıydı tabı bıraz beyazlıkda vardı ama dha cok diş şekli vardı yani

oyy maşallah oğluna gözün aydın
camım dolmuşla gidip geliyorum bu eve çok zor oluyoo 4 dolmuş mesaiyede kalmam lazım ozaman 6 dolmuş ediyo şimdi bulduğumuz ev işyerine çok yakın canım pazartesi taşınca zinşallahh
kızlar nar suyunu sorduydum gözden kaçtıydı kızımın azğı mor olduydu dilide ama nar beyazdxı içi çokmu verdi eşimm 3 tatlı kaşığı vermiş

gecmıs olsun canım bende de var düzleşme ayrıca belde fıtık banada verdı ama ben gıdemedım fizik tedavıy ebebek yenı dogmustu sımdıde calısyorum ama gıtmek lazım kotuyum yanı

Masal'a da maşallah ne guzel tombiş işte bence cok deıl bızde yarın dolduruyoruz 5 ayımızı yarın gıtcez doktora

saol tugbacım darısı Öyküye inşallah saglıkla

kızlar uyku tulumu bende düşünüyorum kullanabilcekmiyiz bilmiyorum ama ayın 15inde BİMe uyku tulumu geliyomuş 11.5 lira ondan alıcam iyimi kötümü bilmem ama baktım kullanıyorum iyi bişey alırım sizde alın bimden isterseniz çok uygun bence

dün akşam bende 1 çay kaşığı kadar verdim bişey olmamıştı ama bişey olmaz tatlım ya ağzını bboyamıştır nar:)

canim gozun adin ne guzel darisi basimiza ilk hangi didi cikti:Saruboceq:

maşallah masala tosuncukk:)) geçmiş olsun canım bu arada.
bime gelcekse bekliyim bende. bimin sitesinden mi baktın ?

sağol canım bende nasıl gidicem fiziğe bakalım masalı kayınvaldeme bırakmam gerek git gel bide üşütmeyelim kızı bakalım ayarlayabilirsem gidicem gerçiihmal etmemek gerek
dişinizde hayırlı olsun canım maşallah

hayırlı olsun inciniz canımmm

maşallah masala tosuncukk:)) geçmiş olsun canım bu arada.
bime gelcekse bekliyim bende. bimin sitesinden mi baktın ?

sağol canım. bimin camında gelecek ürünleri gösteren ilanlar yapıştırıyolar ya orda gördüm canım sitesine bakmadım

geçmiş olsun canım..ve masal hanımada koossskocaman bi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…