sağol canım bende nasıl gidicem fiziğe bakalım masalı kayınvaldeme bırakmam gerek git gel bide üşütmeyelim kızı bakalım ayarlayabilirsem gidicem gerçiihmal etmemek gerek
dişinizde hayırlı olsun canım maşallah
selam kızlar kızım bugün 5. ayını doldurdu hihoyyyt bizde kontrole gittik kuzum 9 kilo olmuş (biraz çokmu almış ne sırnaşık şey ) herşeyimiz normal çok şükür ama boy ölçmediler yine. neyse kendim ölçerim artık.
bende geçen hafta doktora gitmiştim elde uyuşukluk için mr istemişti bugün sonuçlarımı göstermeye gittim boynumda düzleşme varmış fizik tedavi verdi ona başlıycaz sürekli boynumda şal tutcakmışım emzirdiğim için kas spazmıda olmuş dikat etcekmişim nasıl olcaksa masalla :))
geçmiş olsun canım..havalar çok kötü...kızlar oğlumun öksürüğü arttı gece acile götrdük
soğukalgınlığıymış hırıltıa var
o kadar üzgünüm ki oğlum emeklemeyi öğrenemeden öksürmeyi öğrendi :çok üzgünüm:
canım ben sadece emziriyorum..ama benim yeidklerimden kızım etkileniyor emdiğinde.Doğa nın sadece yüzünde olmuştu.ben isilik sanmıştım ama değilmiş..sanırım başka bikaç şeye daha allerjisi var ama henüz çözemedim...bi doktora göster anlat durumu bence..ona göre ek besin önerileri yaparlar çünkü..ben danışmadan bişey veremiyorum.GÜNAYDIIIN. KIZLAR çok teşekkürler yorunmlarınız için. silikon kaşık kullanıyorum zaten. elma püresi yedirirken olmuyor. yoğurt yediririken oluyor. taş devrindeki fred gibi ya da top sakal bırakılcak yer kadar kırmızı oluyor ve kabarıyor. hemde yoğurt yedirdikten 1dakika içinde oluyor 1 -2sa içinde geçiyor. anlamadım ki alerji olsa tüm vücutta olmazmı? süt alerjisi olanların da sadece dudak çevresinde mi oluyor?
geçmiş olsun...biz klimayla ısınıyoruz napacaz bakalımkızlar bu arada kızmda hırıltı var ya.gece ve sabah vardı.sankı burnu tıkalı gıbı nefes almakta zorlanıyo gıbı kuzum ama huzursuzlugu yok keyfı yerınde sımdılık acaba usuttummu nasılda gıydırıyorum valla evdede kombıyı yaktık kac gun oldu sıcak yanı.nıye olurkı
evet bence mantıklı..burun spreyinden gece yatarken bi kere fıstlatıverin kızlar.rahat uyur bebişler...geçmiş olsun canım.aklıma bişi geldi belki ondan olabilirmi acaba kaloriferler içerdeki havayı kurutuyor oda bebişlerde boğaz kuruluğuna neden oluyormuş hırıltı ondan olabilrmi :uhm:
oh oh maşallah oğluna canım..bu çocuk çok akıllı bak sana söyleyeyim....gunaydın kızlarr..gerçi günü ikinci yarısı başlıcak nerdeyse..11 e kadar uyuyakalmışım tabi arada kalkmıştım..benim akıllı oğlumda ağlamamış..saati görünce öyle kalktımki yataktan oğluş aç kalmıştır diye..
kahvaltısını yaptı şimdide kendini öksürtüp gülüyoŞeniz:asigim:
hadi yaa.bittik mahvolduk...Kızlar ya son yılların en soğuk kışı geliyomuş 4 gün sonra izmir bile 5dereceye düşcekmiş hemde ekimdeee yandık bizi bulduuu
al benden de o kadar...kabus gibiydi bu gecemiz ve günümüz..önceden gülerekj uyanırdı.şimdi ağlayarak uyanıyor.hemde nasıl ağlamak.içim parçalanıyor..gecmıs olsun canım bızde bu gece sık sık aglayarak uyandık nıye uyumuyo bu cocuk ya su bebeklerın dilini çözse artık su teknolojı dıyorumklava:
maşallah..hayırlşlı olsun dişiniz...öyle pat diye mi çıkıyor bu dişler yaa...benimkinde hafif bi beyazlık var sadece..bu gece yatayım sabaha pat çıkmış olsun Allahım:))Kızlar oglum neden gece sık uyanıyo aglıyo dıyodum nedenını az once ogrendım ablamı aradım oğlunun dişi çıkmış dedigercı ben gec cıkarsın ıstıyodum ya hayırlısı şimdi anladım kuzucugumu.
dünde bir arkadas diş cıkarken öksürük olabılır demıstı bende aa benımkıde öksürüyo yoksa diş mi demiştim dememe kalmamış meğer:roflol:
maşallah Masal a..sanada geçmiş olsun cnım..selam kızlar kızım bugün 5. ayını doldurdu hihoyyyt bizde kontrole gittik kuzum 9 kilo olmuş (biraz çokmu almış ne sırnaşık şey ) herşeyimiz normal çok şükür ama boy ölçmediler yine. neyse kendim ölçerim artık.
bende geçen hafta doktora gitmiştim elde uyuşukluk için mr istemişti bugün sonuçlarımı göstermeye gittim boynumda düzleşme varmış fizik tedavi verdi ona başlıycaz sürekli boynumda şal tutcakmışım emzirdiğim için kas spazmıda olmuş dikat etcekmişim nasıl olcaksa masalla :))
kızlar uyku tulumu bende düşünüyorum kullanabilcekmiyiz bilmiyorum ama ayın 15inde BİMe uyku tulumu geliyomuş 11.5 lira ondan alıcam iyimi kötümü bilmem ama baktım kullanıyorum iyi bişey alırım sizde alın bimden isterseniz çok uygun bence
canım sıkılıyo benim yaa..kış geldi çocukla dışarıda çıkamıyorum e kapımı çalanda yok...pöööffffffffffff
selam kızlar kızım bugün 5. ayını doldurdu hihoyyyt bizde kontrole gittik kuzum 9 kilo olmuş (biraz çokmu almış ne sırnaşık şey ) herşeyimiz normal çok şükür ama boy ölçmediler yine. neyse kendim ölçerim artık.
geçmiş olsun canım..ve masal hanımada koossskocaman bi maşallah
masallah canım kızına ıyı kılo almıs bende 5. ay bıtımınde goturcem bakalım ne kadar kılo almıs emmedıgı ıcın 2 ay cok az almıstı bu ay mama ıcıyo bakalım almısmı.sende kendıne dıkkat et aman ılerlemesın
geçmiş olsun canım..havalar çok kötü...
maşallah Masal a..sanada geçmiş olsun cnım..
oy çok uzun oldu..öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
hahha benim de öyle yaa keşke birbirimize yakın oolsakk "mayıs anneleri sitesi"
annem bende 2 gündür temizlik yapıyo:) sağolsun mis gibi oldu evim.. bakalım kaç gün dayanacak:)
bu arda acaip yağmur yağıyo ist.da..
Emirim ayağımda uyuyo koyamıyom uyanıyoo.. ayaklarım uyuştu feci halde:) annelik delilik:)
kızlar, kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım. hepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi önemli bir şey değildir. dünden beri nette ne kadar site varsa bu konuda hepsine baktım valla. inşallah masum üfürük denen çeşididir... üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil baya moralim bozuldu... bakalım 9 eylülde proftan randevu alacak arkadaşım haftaya, drla görüşene kadar sürekli bunu düşünürüm ben... ya bir de eskiden bebek dra gidince anne de sevkli gibi oluyordu ya, artık öyle değilmiş, ne gıcık bir sağlık sistemimiz var, bebek kendi kendine mi gidecek dra ya Allah Allah.....
kızlar, kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım. hepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi önemli bir şey değildir. dünden beri nette ne kadar site varsa bu konuda hepsine baktım valla. inşallah masum üfürük denen çeşididir... üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil baya moralim bozuldu... bakalım 9 eylülde proftan randevu alacak arkadaşım haftaya, drla görüşene kadar sürekli bunu düşünürüm ben... ya bir de eskiden bebek dra gidince anne de sevkli gibi oluyordu ya, artık öyle değilmiş, ne gıcık bir sağlık sistemimiz var, bebek kendi kendine mi gidecek dra ya Allah Allah.....
inş. canım şimdiden üzüntü yapma kendine..(gerçi anneler olarak düşünmeden yapamıyoruz)..hıımm bu bahsettin olayı hiç bilmiyorum canım çalışanlar için sanırım:uhm:
aynen aynen aynen offffff napcaz butun bı kıs yaaa
içini ferah tut canım bebeğinin gelişimi şimdiye kadar normal gittiyse pek sorun olcağını sanmıyorum. bizimkinin kalbinde 3 yerde sorun vardı ama çok şükür kilosu boyu çok iyi. gerçi içini ferh tut diyorum ama imkansız tabi.
haklısın valla kım yapar hergun hergun aynı seylerı 24 saatını bı seye ayırır sadece.hakketen manyak lık yanı.bılerek ve ısteyerek yapıyosun hemde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?