2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım darısı Masal hanıma bence ıhmal etme gıt aradan cıksın ben calısmasam keısn gıderdım bak benım oglum mecburen hergun cıkıyor dısarı benle

masallah canım kızına ıyı kılo almıs bende 5. ay bıtımınde goturcem bakalım ne kadar kılo almıs emmedıgı ıcın 2 ay cok az almıstı bu ay mama ıcıyo bakalım almısmı.sende kendıne dıkkat et aman ılerlemesın

geçmiş olsun canım..havalar çok kötü...
canım ben sadece emziriyorum..ama benim yeidklerimden kızım etkileniyor emdiğinde.Doğa nın sadece yüzünde olmuştu.ben isilik sanmıştım ama değilmiş..sanırım başka bikaç şeye daha allerjisi var ama henüz çözemedim...bi doktora göster anlat durumu bence..ona göre ek besin önerileri yaparlar çünkü..ben danışmadan bişey veremiyorum.
geçmiş olsun...biz klimayla ısınıyoruz napacaz bakalım
geçmiş olsun canım.aklıma bişi geldi belki ondan olabilirmi acaba kaloriferler içerdeki havayı kurutuyor oda bebişlerde boğaz kuruluğuna neden oluyormuş hırıltı ondan olabilrmi :uhm:
evet bence mantıklı..burun spreyinden gece yatarken bi kere fıstlatıverin kızlar.rahat uyur bebişler...

oh oh maşallah oğluna canım..bu çocuk çok akıllı bak sana söyleyeyim....

Kızlar ya son yılların en soğuk kışı geliyomuş 4 gün sonra izmir bile 5dereceye düşcekmiş hemde ekimdeee yandık bizi bulduuu
hadi yaa.bittik mahvolduk...

gecmıs olsun canım bızde bu gece sık sık aglayarak uyandık nıye uyumuyo bu cocuk ya su bebeklerın dilini çözse artık su teknolojı dıyorumklava:
al benden de o kadar...kabus gibiydi bu gecemiz ve günümüz..önceden gülerekj uyanırdı.şimdi ağlayarak uyanıyor.hemde nasıl ağlamak.içim parçalanıyor..
maşallah..hayırlşlı olsun dişiniz...öyle pat diye mi çıkıyor bu dişler yaa...benimkinde hafif bi beyazlık var sadece..bu gece yatayım sabaha pat çıkmış olsun Allahım:))

maşallah Masal a..sanada geçmiş olsun cnım..

oy çok uzun oldu..öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

canım bende bakım dur bım bızım eve cok yakın bende yarın almayı dusunuyodum ordan ucuza alıp denemıs oluruz :))

canım sıkılıyo benim yaa..kış geldi çocukla dışarıda çıkamıyorum e kapımı çalanda yok...pöööffffffffffff

hahha benim de öyle yaa keşke birbirimize yakın oolsakk "mayıs anneleri sitesi"

annem bende 2 gündür temizlik yapıyo:) sağolsun mis gibi oldu evim.. bakalım kaç gün dayanacak:)

bu arda acaip yağmur yağıyo ist.da..

gecmis olsun canim sana,,kuzuna da masallaahhh

geçmiş olsun canım..ve masal hanımada koossskocaman bi maşallah

geçmiş olsun canım..havalar çok kötü...

maşallah Masal a..sanada geçmiş olsun cnım..

oy çok uzun oldu..öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan

Emirim ayağımda uyuyo koyamıyom uyanıyoo.. ayaklarım uyuştu feci halde:) annelik delilik:)

kızlar, kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım. hepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi önemli bir şey değildir. dünden beri nette ne kadar site varsa bu konuda hepsine baktım valla. inşallah masum üfürük denen çeşididir... üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil baya moralim bozuldu... bakalım 9 eylülde proftan randevu alacak arkadaşım haftaya, drla görüşene kadar sürekli bunu düşünürüm ben... ya bir de eskiden bebek dra gidince anne de sevkli gibi oluyordu ya, artık öyle değilmiş, ne gıcık bir sağlık sistemimiz var, bebek kendi kendine mi gidecek dra ya Allah Allah.....

bu sıte ısı ne guzel olurdu valla:)
bıde benım eve temızlık yapan olsa koktu valla.yarın esım evde bakalım canı ısterse bırlıkte guzel bı temızlık yapsak ıyı olcak

Emirim ayağımda uyuyo koyamıyom uyanıyoo.. ayaklarım uyuştu feci halde:) annelik delilik:)

haklısın valla kım yapar hergun hergun aynı seylerı 24 saatını bı seye ayırır sadece.hakketen manyak lık yanı.bılerek ve ısteyerek yapıyosun hemde:))

inş. canım şimdiden üzüntü yapma kendine..(gerçi anneler olarak düşünmeden yapamıyoruz)..hıımm bu bahsettin olayı hiç bilmiyorum canım çalışanlar için sanırım:uhm:

içini ferah tut canım bebeğinin gelişimi şimdiye kadar normal gittiyse pek sorun olcağını sanmıyorum. bizimkinin kalbinde 3 yerde sorun vardı ama çok şükür kilosu boyu çok iyi. gerçi içini ferh tut diyorum ama imkansız tabi.

inş. canım şimdiden üzüntü yapma kendine..(gerçi anneler olarak düşünmeden yapamıyoruz)..hıımm bu bahsettin olayı hiç bilmiyorum canım çalışanlar için sanırım:uhm:

sağol Şeymacım, evet çalışan anneler için bebek dra gidince hastanede görünüyordu anne de eskiden, artık öyle değilmiş...

Sağol Sinem, şimdiye kadarki gelişimi iyi, herhangi bir belirti de yok, zaten rutin kontolde farkedildi, bir şikayetimiz yoktu.. size de geçmiş olsun canım, Allah hepimizin bebeklerini esirgesin...

haklısın valla kım yapar hergun hergun aynı seylerı 24 saatını bı seye ayırır sadece.hakketen manyak lık yanı.bılerek ve ısteyerek yapıyosun hemde:))

gönüllü delilik:))

nilüfercim dua edelim inş ciddi bişey olmıcak kalbini ferah tut olumlu düşünmeye çalış. tabi annelik bambaşka bişey ne kadar desek de.. Allah ım korusun sarpımızı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…