bizimki de hep bacaklarını karnına doğru çekti, yan dönüktü hiç bir şey göremedik, belki doktorum görmüş anlamıştır bilerek te söylememiş olabilir...
işyerinde polikliniğimiz ve renkli ultrason var, gideyim orda öğreneyim diyorum eşim izin vermiyor, hakkımı helal etmem dedi bana, çok üzüldüm ben de neden bu kadar katı tutum içinde diye...anlıycağınız memleket meselesi haline geldi bizim evde bu...ben de bekliycem 20 kasıma kadar, 5.ayda öğrenicem..artık darıldım eşime çünkümafoldumben
neden istemiyo canım başka yerde öğrenmeni doktordan sebep mi?
yaaaa üzülme canım bende c.tesi 12e kadar çalışıyom napalım
hem iyi tarafından bak bazılarıda iş iş diye kıvranıyo biz bulmuşuz bunamayalım:kedi:
veee kazandığımız paralarla bebişlere ciciler alalımmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
QUOTE]
ya evet o açıdan bakınca haklısın da tatlımm ben çook tembelleştim sabahları fln kalkamıyorum kolay kolay mafoldumben
Günaydın kızlar
günaydın canım
canım zaten ikimiz birlikte giriyoruz doktorun yanına...olsun yaa bende kasımda öğrenicem
ama eşinin katı tavrını anlamadım neden öğrenmeni istemiyor
belkide bu haberi birlikte duymak istiyordur seninlekaydirigubbakcemile5
kızlar galiba bende galiba 7 kasımı beklemeden gidecem başka bi dra
ama oda söylemezse die korkuyorum bi tarafımda saçmalama bekle diyooo
ay inş geçer artık canım ya akannehirvalla nidacığım ya geçicekti güyaaa
benim aksine arttı
sabah safra çıkarttığım yetmiyo üstüne yediğimide çıkartıyorum artık
yok kızım bunlar kandırıyolar bizim benim hazımsızlık ve mide yanmalarım fena arttı
canım zaten ikimiz birlikte giriyoruz doktorun yanına...
eşim çok halim selim bir insandır normalde..hislerini de açık açık gösteremez...sanırım o heyecanı yaşamak istiyor bana da belli edemiyor...
ama acayip inatlaştıı..kzılar ben çıkıyorum birşeyler yiyip geleyim...
öptüm hepinizi
kaydirigubbakcemile3bekle kız ne olucak
benimde eşim doktora bi pasta alıp gidelim aaa sizin doğum gününüz değilmi dicekmişiz hadi gelmişken bide cinsiyetine bakalım dicekmişizz:kedi:
bende onu ikna ediyorum bak az kaldı kasımda öğrenicez ne gereği var falan diye
benımkıde öğrenmek istiyoda başka dra gitme fikrimden bahsetmedim zaten dr konusunda seçici
ama beklerim herhalde benımde annem çok kızar ben size hamileyken 7-8 ayda anca öğrenirdin cinsiyetinizi bu ne sabırsızlık die kızıyoooo
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmkızlar çok heycanlıyım yarın öğleden sonra ikili tarama testim var dua edin bana
benim haberim bile yok yarın alınacağından iyi kisöyledin canmm haberleri izlerken uyuyakalıyorumcumartesi dahil mesaim 7de başlıyor, artık buna da ağlamak üzereyim, güneş bile uyanmadan uyanıyorum, Allahtan saatler geri alınıyormuş yarın
aynen canım benimde su iömem lazım ama uykumun bölünmesine sinir oluyorumben geceleyinnn kaç kere tuvalete kalkıyorum yaaa sinir oluyorum oda uykumu bölüyo :1ninca:
maşallah bebişine canımaynen bana da canım..13.haftaya girdim diye de günde 2 gr kalsiyum alman lazım o da 2 litre süte denk geliyor dedi...eşim de başka birşeyden kalsiyum almıyormuşum gibi bana 2 lt süt içirmeye çalışıyor o günden beri..düşün yani günde ne kadar çok wc ziyareti yapıyorumakannehir
canım ense kalınlığını doktor ultrasondan ölçüyor..ikili test için de kan alıyor..21. ve 18. kromozom için test yapılıyor ve ne kadar risk altındasın onu söylüyorlar..herkesin riski çıkıyor, önemli olan risk oranının ne kadar az olduğu...şükür:Saruboceq: benim ikisi de 10000 de 1 çıktı..
ayyyyyyy senin yazını okuyunca bi an aklıma şey geldi
acaba bizim çocuklarımızda büyüyüpte benim annem bana hamileyken şöyleymiş böyleşmiş
o zaman şöyle doğum varmış falan diye anlatıcaklarmı:uhm:
http://www.ciseren.com/
kızlar bu adrese baktınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?