2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım...boşver hiç okuma sen en zaman gidiyorsun ikili tarama için...İnşallah herkes güzel sonuçlar alır...:Saruboceq:

Evet canım...boşver hiç okuma sen en zaman gidiyorsun ikili tarama için...İnşallah herkes güzel sonuçlar alır...:Saruboceq:

canım senin ikili test sonuçların çok güzel çıkmış ya 3lü testide yapıcaz veya yapmicaz gibi bişey dedimi doktorun:uhm:

iyiyiz canım...çok geçmiş olsun, ishal kötü birşey katı beslenmeye ve su içmeye dikkat et...2-3 günden fala sürerse de doktoruna söyle canım....

kızlar aşçımız diyoki bana senin çocuğunda aynı senin gibi nazlı olur sen çok nazlısın diyo banaaaakannehir

canım senin ikili test sonuçların çok güzel çıkmış ya 3lü testide yapıcaz veya yapmicaz gibi bişey dedimi doktorun:uhm:
evet canım.. bundan sonra 3 lü testimizi ve ayrıntılı ultrasonumuzu yapıcaz dedi...
bunların hepsini tamamlarsak %97 sağlıklı bilgiye sahip olucaz gibi birşey de demişti...

seninki yapmayacak mı yoksa?? bazı doktorlar 2 li test iyi çıkınca 3 lüye gerek yok diyormuş çünkü

kasımın ilk haftası cnm inş..
kızlar aşçımız diyoki bana senin çocuğunda aynı senin gibi nazlı olur sen çok nazlısın diyo banaaaakannehir

ölemii o nerden biliyo senin nazını yemekleri beğenmiyomusunnaniknanik
nazlı yegenimizzz hee:roflol:

ben ikili testi yapamadım çünkü bebek yerinde durmadı ensesini ölçtürtmedi doktorda bana zaten bu testin sonucu ne olursa olsun 3lü test yapıcağız o yüzden gerek yok dedi

gamzenin doktoru 2li testi güzel çıkınca 3lüye gerek yok demiş o yüzden bende merak ettim sanada sorayım dedimfisfisfis

kasımın ilk haftası cnm inş..

ölemii o nerden biliyo senin nazını yemekleri beğenmiyomusunnaniknanik
nazlı yegenimizzz hee:roflol:

son zamanlarda hep dışardan yemek söylüyorum ondan olabilirlülülülülülü
bide hep ona söylüyorum
üşüdüm,midem bulanıyo,oram ağrıyo buram ağrıyo diye ondan nazlısın sen diyo

valla canım bilmiyorum ki bizimki yapacak..internette de her gebeye yapılmalı diyor...en azından AFP mi ne ona bakılmalı diyor...

Bu arada senin de cinsiyet belli değil di mi??

valla canım bilmiyorum ki bizimki yapacak..internette de her gebeye yapılmalı diyor...en azından AFP mi ne ona bakılmalı diyor...

Bu arada senin de cinsiyet belli değil di mi??

yok canım belli değil aslında hep monitöre dönüktü vücudu yani eminim doktor görmüştür o kadarda sıkıştırdım ama söylemedi kasımda söyliyecek inşallah

mrb arkadaşlar.nasılsınız.biz çok iyiyiz allah şükür.
testleri doktorunuz kaçıncı haftada istedi.

yok canım belli değil aslında hep monitöre dönüktü vücudu yani eminim doktor görmüştür o kadarda sıkıştırdım ama söylemedi kasımda söyliyecek inşallah
bizimki de hep bacaklarını karnına doğru çekti, yan dönüktü hiç bir şey göremedik, belki doktorum görmüş anlamıştır bilerek te söylememiş olabilir...

işyerinde polikliniğimiz ve renkli ultrason var, gideyim orda öğreneyim diyorum eşim izin vermiyor, hakkımı helal etmem dedi bana, çok üzüldüm ben de neden bu kadar katı tutum içinde diye...anlıycağınız memleket meselesi haline geldi bizim evde bu...ben de bekliycem 20 kasıma kadar, 5.ayda öğrenicem..artık darıldım eşime çünkümafoldumben

hepinize günaydın vee iyi hafta sonları arkadaşlar

yaaaa üzülme canım bende c.tesi 12e kadar çalışıyom napalım
hem iyi tarafından bak bazılarıda iş iş diye kıvranıyo biz bulmuşuz bunamayalım:kedi:
veee kazandığımız paralarla bebişlere ciciler alalımmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

o kadarcıkta olsun annesi tabi nazlanacak minicik o minicik
büyüyüp kocaman olcak:hooray:

mrb arkadaşlar.nasılsınız.biz çok iyiyiz allah şükür.
testleri doktorunuz kaçıncı haftada istedi.

günaydın kızlar ben geçmişi okuyayım

günaydın tuba ve gulcann hoşgeldiniz
a.s.
neden istemiyo canım başka yerde öğrenmeni doktordan sebep mi?
kızlar ben yine çıkarttım yaaaakafamçokkarıştı

ayy canım ya hani 3.ayda geçecek diyolardı:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…