kızı uyuttum .bugun sıkılıyorum ya offf.annem olsa kalk temızlık yap sıkılacana derdı:))
çok benziyoo 10b uçukta uyudu 11buçukta kalktı 1 de kalktı 2buçukta kalktı 4te kalktı 6da kalktı sonrasında ayağıma aldım ayağımda 1 saat daha uyudukabus ötesi ya şerife okulda napıyosun sen ya hafta içi off çalışıyo olsam hepten sıyırırdım he
ne bilim yaaaaaaaaa pofff nolcak bunun sonu bilmiyorum.
az önce 1 saat uyudu da bende kıvrıldım yanına uyudum birazdaha iyiyim şimdi.
annelik zor işmiş vesselammmmmmm:)
kızlar ya ben bi türlü doymuyorum şişmanım ve canım sürekli bişeyler yemek istiyo
ya benim ne kadar uykumda olsa uyamıyorum gündüzleri sağa sola dönüp duruyom kafam iice sersem gibi oluyo gribim de geçmedi ben yine anneme mi gitsem acaba eyvahedigeldismile
kızlar bildiğiniz etkili bi böcek ilacı var mı ? detan denedim sıktım tekrar çıktılar. mutfakta görüyorum bide ya sarı kahverengi mi desem kalorifer böceği galba ıyyyyyyyyyy
slm kızlar konu zayıflama bakıyorumda,bendede öyle...
bu arada ibrahim saraçoğu maydanoz kürü önermişti,sağlıklı bir şekilde zayıflamak için.eşimde emzirirken kür mür uygulayamassın diyor...
acaba hiç bu kürü deneyen oldumu.ya ben nasıl zayıflayacağım,mesala kek yaptım eşim bir dilimle yetiniyor ben üç dilimle ancak kesiliyorum.kesin şu tatlı işi için bir şey yapmam lazım.
aynen bende öyleyim ya sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum ve asla çok tok olmuyorum ve 80 kiloyum
ve hala açım
sanırım şekerimiz sık sık düşüyor,yoksa neden bu kadar abur cubur canımız çeksinki...
annem ,gençken para biriktirelim ,aman çoluk çocuk dedik yemedik şimdide hastalıktan yiyemiyoruz,herşeyi kararınca ye diyor.belkide haklı,sadece abartıya kaçmasak,ne iyi olurdu.
özellikle gece çıkıyolarsa kalorifer böceği bizim evdede çıkmıştı ve kurtulmak çok zor detan raid falan işe yaramıyo zirai ilaç satan yerler varya ordan al adını tam bilmiyorum ama lila kutulu bi ilaç ancak onla kurtulduk çok kötü bişey ya Allah kolaylık versin bi de hepatit e falan neden oluyomuş hemen ilaçlayın Allah korusun
kızlar dün dr kontrolümüz vardı 5.ayımız bitti.oğlumun pipisinin ucu kızarıktı dr iltihaplanmış dedi az ama diyo.inş bişey olmaz geçer.8600 kilomuz boyumuzda 71 cm
bizim de pipi ucumuz kızarık pztesi götürcem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?