2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne oluyo bu sıpalara al bizdende o kadar aynısı 2 saat uyumamıştır üst üste kaşık mamasıda yedi yatmadan önce aç olduğunuda düşünmüyorum peki neden uyanıyoooooooodelikafadulden

ne bilim yaaaaaaaaa pofff nolcak bunun sonu bilmiyorum.
az önce 1 saat uyudu da bende kıvrıldım yanına uyudum birazdaha iyiyim şimdi.

annelik zor işmiş vesselammmmmmm:)

selam arkadaşlar çok uzun zamandır girmiyordum internet yoktu,,,nasılsınız bebişlerinizi büyüttünüzmü?
benim bebişim 2 aydır emmiyor 2 aydır sağıyorum ve 2 aydır kilo alımı yavaşladı sadece 2 ayda 600 gram almış ek gıdaya da 1 ay önce başladık çorba ve yoğurt veriyorum yakında kahvaltıyada başlıcaz bütün vaktimi alıyor benim oğlum ama herşeye değer

ne bilim yaaaaaaaaa pofff nolcak bunun sonu bilmiyorum.
az önce 1 saat uyudu da bende kıvrıldım yanına uyudum birazdaha iyiyim şimdi.

annelik zor işmiş vesselammmmmmm:)

ya benim ne kadar uykumda olsa uyamıyorum gündüzleri sağa sola dönüp duruyom kafam iice sersem gibi oluyo gribim de geçmedi ben yine anneme mi gitsem acaba eyvahedigeldismile

kızlar bildiğiniz etkili bi böcek ilacı var mı ? detan denedim sıktım tekrar çıktılar. mutfakta görüyorum bide ya sarı kahverengi mi desem kalorifer böceği galba ıyyyyyyyyyy

ya benim ne kadar uykumda olsa uyamıyorum gündüzleri sağa sola dönüp duruyom kafam iice sersem gibi oluyo gribim de geçmedi ben yine anneme mi gitsem acaba eyvahedigeldismile

aynen bende guzduz hıc uyuyamam ne kadar uykusuz olsamda.yatıncada tam dalacakken kzım uyanır olede tam sersem oluyorum hıc yatmıyorum daha ıyı

kızlar bildiğiniz etkili bi böcek ilacı var mı ? detan denedim sıktım tekrar çıktılar. mutfakta görüyorum bide ya sarı kahverengi mi desem kalorifer böceği galba ıyyyyyyyyyy

özellikle gece çıkıyolarsa kalorifer böceği bizim evdede çıkmıştı ve kurtulmak çok zor detan raid falan işe yaramıyo zirai ilaç satan yerler varya ordan al adını tam bilmiyorum ama lila kutulu bi ilaç ancak onla kurtulduk çok kötü bişey ya Allah kolaylık versin bi de hepatit e falan neden oluyomuş hemen ilaçlayın Allah korusun

slm kızlar konu zayıflama bakıyorumda,bendede öyle...
bu arada ibrahim saraçoğu maydanoz kürü önermişti,sağlıklı bir şekilde zayıflamak için.eşimde emzirirken kür mür uygulayamassın diyor...
acaba hiç bu kürü deneyen oldumu.ya ben nasıl zayıflayacağım,mesala kek yaptım eşim bir dilimle yetiniyor ben üç dilimle ancak kesiliyorum.kesin şu tatlı işi için bir şey yapmam lazım.

aynen bende öyleyim ya sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum ve asla çok tok olmuyorum ve 80 kiloyum
ve hala açım

kızlar birde bir şey soracağım,komşunuz size komşuluk nedeniyle yemek veya işte tatlı gibi şeyler yapıp gönderse ama bunlar gerçekten hiç yenilmeyecek şekildeyse,kimseyede veremiyecekseniz,kimse almaz birde.gönderen kadında çok yaşlı ise.ne yapardınız,arkadaşımın başına geldi,atmak çözümmü ne yapılabilir.

aynen bende öyleyim ya sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum ve asla çok tok olmuyorum ve 80 kiloyum
ve hala açım

sanırım şekerimiz sık sık düşüyor,yoksa neden bu kadar abur cubur canımız çeksinki...

annem ,gençken para biriktirelim ,aman çoluk çocuk dedik yemedik şimdide hastalıktan yiyemiyoruz,herşeyi kararınca ye diyor.belkide haklı,sadece abartıya kaçmasak,ne iyi olurdu.

benim eşimde de kolesterol çıktı hiç yemiyo bu arada misafir falan da çok geliyo kalanları hep ben yiyorum
süt olsun diyodum ilk altı ay yiycem falan şimdi son 20 günüm onun telaşından heralde hiç doymuyorum

evet gece çıkıyolar özellikle.zirai ilaç bakayım netten çok sağol canım.

iğrenç şeyler ya

kızlar dün dr kontrolümüz vardı 5.ayımız bitti.oğlumun pipisinin ucu kızarıktı dr iltihaplanmış dedi az ama diyo.inş bişey olmaz geçer.8600 kilomuz boyumuzda 71 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…