dr okadar önemli değil dedi ama ben korkuyorum.sünnet konusunada eşimle bi karar veremedik.suyla yıka ıslak bendil kullanma diyor dr
bizim de pipi ucumuz kızarık pztesi götürcem doktora
canım delta biol sc diye bir zirai ilaç var..bi ara hamam böceği sıkıntımız vardı apartmanda onunla çözdük..bi bak internetten..çok süper bi zehir...6 ay etkili ayrıca...evet gece çıkıyolar özellikle.zirai ilaç bakayım netten çok sağol canım.
iğrenç şeyler ya
geçmiş olsun canım..maşallah oğluşuna...kızlar dün dr kontrolümüz vardı 5.ayımız bitti.oğlumun pipisinin ucu kızarıktı dr iltihaplanmış dedi az ama diyo.inş bişey olmaz geçer.8600 kilomuz boyumuzda 71 cm
ıyı akşamlar kimsecıkler yok haftasonu sinek avlıyo buralar:)
benımde canım çok sıkıldı evden yoruldum kaçgundur misafır ağırlıyoruz, evden kaçmak istıyorum özzellikle sinemaya gıtmek istıyorum yaaaaaaaa
siteye giremiyorum bazen, cozemedim gitti baglanti hatasi veriyor.
girmisken yazayim, benim oglan sutlu pirincliyi artik yemiyo tukuruyor sanki iskembe vermisim
bugün çook güzeldi...kızımla her günümüz böyle olsun istiyorum...gece iyi uyudu..gündüxz iyi uyudu..çok güzel yedi..gezdik eğlendik....vee kendi başına uyudu...hep istiyorum bugünden hepp....
milupanın sütlü muzlusu hiç güzel değil aklınızda bulunsun duruyo öylece bi paket sütlü pirinçliden benim oğlanda sıkıldı bu akşam zorla oyunlarla yedirdim
off dün sabah netten mama sandalyesi sipariş ettim h.burada dan..bu sa. oldu hala tedarikte diyo..bu nasıl iş stok yoksa niye koyuyolarki..mail da attım cvp verende yok..başka sitelerden de yapmıştım hiç böyle olmamıştı anında dönmüşlerdi..daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı..hepmi böyleler yoksa banamı denk geldiklava: klava:
benimle hiç muhatap olmuyosunuz bugün..:dilcikar: küstüm
benimle hiç muhatap olmuyosunuz bugün..:dilcikar: küstüm
sen de bu ara benimle muhattab olmuyosun dikkatimden kaçtı sanma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?