2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar kımse yok yıne ya offf kızım uyuyo bende yemek koydum yasıl mercımek corbası ve makarna menumuz.evdede bısey kalmamıs yarın alısverıse gıdılcek.cok severıyorum bu alısverıs ısını:))

ıyı akşamlar kimsecıkler yok haftasonu sinek avlıyo buralar:)
benımde canım çok sıkıldı evden yoruldum kaçgundur misafır ağırlıyoruz, evden kaçmak istıyorum özzellikle sinemaya gıtmek istıyorum yaaaaaaaa

evet gece çıkıyolar özellikle.zirai ilaç bakayım netten çok sağol canım.

iğrenç şeyler ya
canım delta biol sc diye bir zirai ilaç var..bi ara hamam böceği sıkıntımız vardı apartmanda onunla çözdük..bi bak internetten..çok süper bi zehir...6 ay etkili ayrıca...

kızlar dün dr kontrolümüz vardı 5.ayımız bitti.oğlumun pipisinin ucu kızarıktı dr iltihaplanmış dedi az ama diyo.inş bişey olmaz geçer.8600 kilomuz boyumuzda 71 cm
geçmiş olsun canım..maşallah oğluşuna...

kordon a gittik...kahve falan içtik eşimle..ben de eşime aynı şeyi söyledim artık sinemeya gitmek istiyorum diye...ama az kaldı...aralıkta gidicem:))

sağol mehtap nette bakındım etkili bişeye benziyo ama satan yer bulamdım ya bu ilaçlar istanbulda nerde satılır bilen varsa sölesin bi zahmet:) netten satış da yok galba

siteye giremiyorum bazen, cozemedim gitti baglanti hatasi veriyor.

girmisken yazayim, benim oglan sutlu pirincliyi artik yemiyo tukuruyor sanki iskembe vermisim

siteye giremiyorum bazen, cozemedim gitti baglanti hatasi veriyor.

girmisken yazayim, benim oglan sutlu pirincliyi artik yemiyo tukuruyor sanki iskembe vermisim

sıkılmıştır canım artık...bebelacın tahıllısı güzel..bir de evde muhallebi yapabilirsin mısırunundan falan...içine pekmez koy meyve püresi koy..değişiklik yap..sen olsan yer misin hergün sütlü pirinçliaklinialirimsmile

ben mamları karıstırıyorum tahıllıyla ballıyı falan.ballı cok sekerlı tahıllıyla azaltıyorum hem cok skere alsımasın dıye hem deısıklık olsun dıye pekmezlılerıde tahıllı eklıyorum.karısık yıyo:)

milupanın sütlü muzlusu hiç güzel değil aklınızda bulunsun duruyo öylece bi paket sütlü pirinçliden benim oğlanda sıkıldı bu akşam zorla oyunlarla yedirdim

bugün çook güzeldi...kızımla her günümüz böyle olsun istiyorum...gece iyi uyudu..gündüxz iyi uyudu..çok güzel yedi..gezdik eğlendik....vee kendi başına uyudu...hep istiyorum bugünden hepp....

off dün sabah netten mama sandalyesi sipariş ettim h.burada dan..bu sa. oldu hala tedarikte diyo..bu nasıl iş stok yoksa niye koyuyolarki..mail da attım cvp verende yok..başka sitelerden de yapmıştım hiç böyle olmamıştı anında dönmüşlerdi..daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı..hepmi böyleler yoksa banamı denk geldiklava:klava:

bugün çook güzeldi...kızımla her günümüz böyle olsun istiyorum...gece iyi uyudu..gündüxz iyi uyudu..çok güzel yedi..gezdik eğlendik....vee kendi başına uyudu...hep istiyorum bugünden hepp....

ay ne mutlu canım sana hep boyle olsun ınsallah butun kuzular boyle olsun yaaakaydirigubbakcemile2

milupanın sütlü muzlusu hiç güzel değil aklınızda bulunsun duruyo öylece bi paket sütlü pirinçliden benim oğlanda sıkıldı bu akşam zorla oyunlarla yedirdim

bırbırıne karıstır canım mamalrı oyle guzel oluyo benım kızım yıyo hem deısık tadlara alıssın dıye hem sıkılmamıs oluyo lar

ben hıc netten bısey alamam canım ya cesaret edemem guvenemem ne bılım bıde herseyı gormem lazım benım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…