günaydın kızlar
pek giremiyorum bu ara çok yoğunum arada okuyorum yazdıklarınıızı
dün işyerime gittim son 10 gün iznim var onu alacaktım bi de ücretsiz izni konuşmak için gittim
müdürüm öğleye kadar oyalan da izni pazartesiden başlatalım dedibiz tabi kzım eşim falan gitmiştik gittim kızımı aldım büroya getirdim orda emzirdim sandalye birleştirip uyuttuk yani perişan olduk ya sinir oldum
bu arada kızım da pişik olmuştu kaka ve idrar verdik ikisinde de bol lökosit varmış idrar yolları enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz inş geçer
şimdi de ebru şallıyı gösteriyo tv aldığı 9 kiloyu iki haftada vermiş ve bebbeğini emziriyomuş eski formuna girmiş hem de sezeryan doğum( gıcık oluyorum zaten kadına
kızım da bugün pek huysuz sabah telefon sesine uyandı şimdi da pek neşesi yok uyandırılırsa böyle oluyo eşim de nöbetçi evde yalnızız yarın da misafir var hafta sonunu bekliorum gezeriz falan diye ama
malesef bu hafta da kaldık...
gunaydin kizlar
ben temmuz annesiyim oglum ucuncu ayini bitirdi
su anda emzirme ile ilguili sikinti yasiyoruz ne zaman emzirme pozisyonu alsak beni ittirip kendini kasiyor dolayisi ile emziremiyorum
acaba sizin aranizda boyle sikinti yasayan oldu mu bilgi verirseniz cok sevinirim
sevgiler
günaydın kızlar
pek giremiyorum bu ara çok yoğunum arada okuyorum yazdıklarınıızı
dün işyerime gittim son 10 gün iznim var onu alacaktım bi de ücretsiz izni konuşmak için gittim
müdürüm öğleye kadar oyalan da izni pazartesiden başlatalım dedibiz tabi kzım eşim falan gitmiştik gittim kızımı aldım büroya getirdim orda emzirdim sandalye birleştirip uyuttuk yani perişan olduk ya sinir oldum
bu arada kızım da pişik olmuştu kaka ve idrar verdik ikisinde de bol lökosit varmış idrar yolları enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz inş geçer
şimdi de ebru şallıyı gösteriyo tv aldığı 9 kiloyu iki haftada vermiş ve bebbeğini emziriyomuş eski formuna girmiş hem de sezeryan doğum( gıcık oluyorum zaten kadına
kızım da bugün pek huysuz sabah telefon sesine uyandı şimdi da pek neşesi yok uyandırılırsa böyle oluyo eşim de nöbetçi evde yalnızız yarın da misafir var hafta sonunu bekliorum gezeriz falan diye ama
malesef bu hafta da kaldık...
gunaydin kizlar
su anda emzirme ile ilguili sikinti yasiyoruz ne zaman emzirme pozisyonu alsak beni ittirip kendini kasiyor dolayisi ile emziremiyorum
acaba sizin aranizda boyle sikinti yasayan oldu mu bilgi verirseniz cok sevinirim
sevgiler
ben ilk3 ay yaşandığım sıkıntıları yazsam roman olur tamamen kabustu sabret biraz zorla sen ona doğru eğil yatır emzir pes etme ama ,ben 7-8kere mastit olsum göğsüm çatladı kanadı ucu yoktu pompayla çıkartıp öle veriyodum bebeğe 1 saat 1,30 ssatt yavaş yavaş emiyodu kafayı yiycektim nerdeyse 3,5 aylık olunca anca düzeldik ikimizde:))
geçmiş olsun canım...en kısa zamanda iyileşir inşallah kızın...ben de şuan ücretsiz izindeyim..2 ay almış gibi olucam bayram sonu başlıyorum
merhaba canım...çoğumuz böyle bir dönem geçirdik..hatta emmeyi bırakacaklar mı acaba diye sıkıntıya düştük..ama bu geçici bir süreç...yılmadan emzir..değişik pozisyonlar dene...mesela benim kızım o dönemde yatarak alıyordu memeyi...hoş hala yatarak emmeyi tercih ediyor sıpa:))ayakta pışpışlayarak falan tuttur..hiç olmuyorsa uykuya dalarken sokuşturuver ağzına:))sakın vazgeçme emzir...
kolaylık diliyorum...
gunaydin kizlar
sevgiler
geçmiş olsun canım...en kısa zamanda iyileşir inşallah kızın...ben de şuan ücretsiz izindeyim..2 ay almış gibi olucam bayram sonu başlıyorum
saol canım teşekkürler
bende 10 gün sonra alıyorum 1 yıl alcam ama 8 ay almış gibi olacak ama
kızlar ya sizinle bişey paylaşcam ama belki bazıları bana kızabilir ama
şimdi millet çocuk görmeye diye geliyo ya ve bütün hafta sonum nerdeyse bitiyo evi topla pasta börek yap falan bi de son anda kızım durmazsa bi aksilik falan çıkıyo ve ben sinir oluyorum ama millet de bi hediye getiriyo uyduruk kaydırık hiçbir işe yaramayacak şeyler ben tabi iyice sinir oluyorum yani insanı aptal yerine koyuyolar resmen ben birine götüreyim desem hayatta yapamam onları utanırım
yani böyle sinir oldum da yazayım dedim bana kızmayın nolur((
şimdi millet çocuk görmeye diye geliyo ya ve bütün hafta sonum nerdeyse bitiyo evi topla pasta börek yap falan bi de son anda kızım durmazsa bi aksilik falan çıkıyo ve ben sinir oluyorum ama millet de bi hediye getiriyo uyduruk kaydırık hiçbir işe yaramayacak şeyler ben tabi iyice sinir oluyorum yani insanı aptal yerine koyuyolar resmen ben birine götüreyim desem hayatta yapamam onları utanırım
gökçen ben de çok uykusuzum bugün..kızım 9 da uyudu...sonra 10 da emmeye kakltı..sonra 12de tekrar uyandı 1 saat uyumadı 1de tekrar uyudu...sonra 3 te kalktı yine uyumadı...yani sabahı sabah ettik...offf uykum var....
çok benziyoo 10b uçukta uyudu 11buçukta kalktı 1 de kalktı 2buçukta kalktı 4te kalktı 6da kalktı sonrasında ayağıma aldım ayağımda 1 saat daha uyudukabus ötesi ya şerife okulda napıyosun sen ya hafta içi off çalışıyo olsam hepten sıyırırdım he
alemsin canım ya..kim niye kızsın sana..hepimizin başında olan şeyler bunlar...
biz de kuzucumla uyumuşuz..birazdanda dışarı çıkarız biraz...evde tıkıldık kaldık iyice..babamız bizi sahile götürsün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?