2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
pek giremiyorum bu ara çok yoğunum arada okuyorum yazdıklarınıızı
dün işyerime gittim son 10 gün iznim var onu alacaktım bi de ücretsiz izni konuşmak için gittim
müdürüm öğleye kadar oyalan da izni pazartesiden başlatalım dedibiz tabi kzım eşim falan gitmiştik gittim kızımı aldım büroya getirdim orda emzirdim sandalye birleştirip uyuttuk yani perişan olduk ya sinir oldum

bu arada kızım da pişik olmuştu kaka ve idrar verdik ikisinde de bol lökosit varmış idrar yolları enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz inş geçer

şimdi de ebru şallıyı gösteriyo tv aldığı 9 kiloyu iki haftada vermiş ve bebbeğini emziriyomuş eski formuna girmiş hem de sezeryan doğum ( gıcık oluyorum zaten kadına

kızım da bugün pek huysuz sabah telefon sesine uyandı şimdi da pek neşesi yok uyandırılırsa böyle oluyo eşim de nöbetçi evde yalnızız yarın da misafir var hafta sonunu bekliorum gezeriz falan diye ama
malesef bu hafta da kaldık...

gunaydin kizlar

ben temmuz annesiyim oglum ucuncu ayini bitirdi

su anda emzirme ile ilguili sikinti yasiyoruz ne zaman emzirme pozisyonu alsak beni ittirip kendini kasiyor dolayisi ile emziremiyorum

acaba sizin aranizda boyle sikinti yasayan oldu mu bilgi verirseniz cok sevinirim

sevgiler

al bendende okadar ne gıcık kadın ya aç geziyo kuşkadar yiyo sonrada hava atıyo bünye meselesi napalım ben aldım 21 kilo ilk2 haftada 13 kilo verdim göbek aynen duruy ama,kuzucuğunada geçmiş olsun kız bebekler maalesef hemen kapıyo

ben ilk3 ay yaşandığım sıkıntıları yazsam roman olur tamamen kabustu sabret biraz zorla sen ona doğru eğil yatır emzir pes etme ama ,ben 7-8kere mastit olsum göğsüm çatladı kanadı ucu yoktu pompayla çıkartıp öle veriyodum bebeğe 1 saat 1,30 ssatt yavaş yavaş emiyodu kafayı yiycektim nerdeyse 3,5 aylık olunca anca düzeldik ikimizde:))

geçmiş olsun canım...en kısa zamanda iyileşir inşallah kızın...ben de şuan ücretsiz izindeyim..2 ay almış gibi olucam bayram sonu başlıyorum

merhaba canım...çoğumuz böyle bir dönem geçirdik..hatta emmeyi bırakacaklar mı acaba diye sıkıntıya düştük..ama bu geçici bir süreç...yılmadan emzir..değişik pozisyonlar dene...mesela benim kızım o dönemde yatarak alıyordu memeyi...hoş hala yatarak emmeyi tercih ediyor sıpa:))ayakta pışpışlayarak falan tuttur..hiç olmuyorsa uykuya dalarken sokuşturuver ağzına:))sakın vazgeçme emzir...
kolaylık diliyorum...

enin durumunda benden betermis canim neyseki duzelmissiniz

bizim ilk baslarda meme ucu yuzunden sikintimiz oldu ama sonra duzeldii son bir haftadir boyle bu cocuk

canim ne kadar surdu bu peki memeyi redetmesi kilo alimi yavasladi bebeginonun icin cok uzuluyorum

3. aydan 4e geçişte çoğumuz yaşamıştık ben yanına yatarak emzirdim ama sürekli emzirme o şekilde alışkanlık yapıyo çünlü çok hoşuna gidiyo hemen sakinleşiyo hala bile

kızlar ya sizinle bişey paylaşcam ama belki bazıları bana kızabilir ama
şimdi millet çocuk görmeye diye geliyo ya ve bütün hafta sonum nerdeyse bitiyo evi topla pasta börek yap falan bi de son anda kızım durmazsa bi aksilik falan çıkıyo ve ben sinir oluyorum ama millet de bi hediye getiriyo uyduruk kaydırık hiçbir işe yaramayacak şeyler ben tabi iyice sinir oluyorum yani insanı aptal yerine koyuyolar resmen ben birine götüreyim desem hayatta yapamam onları utanırım

yani böyle sinir oldum da yazayım dedim bana kızmayın nolur((

haklısın canım ya bende ole dusunuyorum valla.

ya vala aynen bi ara bizde de yoğunluk vardı yeter dedim ne gelsinler ne de bişey getirsinler tam çocuğun uyku saati oluyo kalkmıyolar da oturuolar 2 saat.bizim bitti görmeler çok şükür:) yalnız ya altın yada kıyafet geliyodu fena değildi gelenler. ne gibi şey getiriyolar ki? Amaan dediğim gibi bebek küçükken misafi flan istemiyom be ne getisrinlerrr ne de gelsinlerrr ben gideyim:))

Son düzenleme:
gökçen ben de çok uykusuzum bugün..kızım 9 da uyudu...sonra 10 da emmeye kakltı..sonra 12de tekrar uyandı 1 saat uyumadı 1de tekrar uyudu...sonra 3 te kalktı yine uyumadı...yani sabahı sabah ettik...offf uykum var....

çok benziyoo 10b uçukta uyudu 11buçukta kalktı 1 de kalktı 2buçukta kalktı 4te kalktı 6da kalktı sonrasında ayağıma aldım ayağımda 1 saat daha uyudukabus ötesi ya şerife okulda napıyosun sen ya hafta içi off çalışıyo olsam hepten sıyırırdım he

ayyyyyyy allah sabır versın canım ya valla ben burda nasıl uzuldum sımdı sana.cok zor uykusuzluk
ınsallah yakn zamanda uyuumaya baslar uzun uzun.

kızı uyuttum .bugun sıkılıyorum ya offf.annem olsa kalk temızlık yap sıkılacana derdı:))

alemsin canım ya..kim niye kızsın sana..hepimizin başında olan şeyler bunlar...

biz de kuzucumla uyumuşuz..birazdanda dışarı çıkarız biraz...evde tıkıldık kaldık iyice..babamız bizi sahile götürsün:)

ya olurya millet seni düşünüp evine geliyo şunun düşündüğne bak falan gibikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

aynen banada öyle oluyo hiç kızmıyorum sana inan sadece kendi aldılarımı kullanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…