günaydınlar selma,sesi
günaydın hanımlar.
teşekkürler umutluuz sana da günaydın. geçmişi anca okuyup bitirebildim. canım gözün aydın iyi geçmiş 2 li testin.
Benimde bu Çarşamba günü var 2 li test. Çok heyecanlıyım bebişimi görücem diye ama aynı zamanda çok korkuyorum kötü sonuç alırım diye. C.tesi akşamı k.validem bir akrabası geçmiş zamanda ölü doğum yapmış onu anlatıyordu çok etkilendim. çok korktum. bide bende kokuya karşı aşırı duyarlılık başladı. özellikle yemek kokuları. artık yemek pişerken mutfağa girmek işkence3 gibi geliyor. belli etmemeye çalışıyorum bu tarz şeyleri napıcam bilmiyorum. K.validem şimdiki hamilelikler abartılı yaşanıyor şımarıklık diyor. o öyle deyinde bende beni öyle zanneder diye hiçbirşey diyemiyorum valla.
Kızlar dua edin bana 2 li testim iyi geçsin...
Haniiii? nerde ? ben niye görmedim Gamzeeemafoldumbenkaydirigubbakcemile3 ben koydum bile cnmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ben koydum bile cnmkaydirigubbakcemile3
sağol şulecimmmm geri kalan resimlerimi profile ekledimmmm kaydirigubbakcemile3 çıksın hepimizin göbişleriiiiiiiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
dimlpes göbişin belli olmuş baya canım valla tam hamiş modundasınn kaydirigubbakcemile5
benim de göbiş yavaştan yavaştan büyüyo bol giyiyorum biraz da belli olmuyo:kedi:
günaydın canımmm
bende hafta sonu bol bi bluz giydim karnım belli olmuyodu ama kıyafetin bolluğundan herkes anlamıştır hamile olduğumukaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar ben artık o üstümde gördüğünüz tünik ve tayt tarzı takılıorum . nidahcımmm arkadaşım olmayanlar göremiyor ama ben seni ekledim kabul edersen görebilirsin
yakında kocaman göbişimiz olcak inş:sm_cool:
kocam da dalga geçiyo benle ağır vasıtam benim tombikim fln diye:mymeka:
yakında kocaman göbişimiz olcak inş:sm_cool:
kocam da dalga geçiyo benle ağır vasıtam benim tombikim fln diye:mymeka:
aaaaaaaaaaaaaa tubatubaaaaaaaa gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş yuppiopuyorumnanaktanzemuszemus
Günaydın kızlar.Yoğunum bugün.Çok katılamam belki.
Gamze o ne güzel bi göbüş öyle.Benimki de çıktı 2 haftadır falan.Herkes daha çok erken gazdır o diyo hakkını yiyo benim bebişimin.Yarın 2li teste gidicez.Annem de gelicek.İnşallah iyi geçer
merhaba fıstıklar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?