2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar selma,sesi

günaydın hanımlar.

teşekkürler umutluuz sana da günaydın. geçmişi anca okuyup bitirebildim. canım gözün aydın iyi geçmiş 2 li testin.
Benimde bu Çarşamba günü var 2 li test. Çok heyecanlıyım bebişimi görücem diye ama aynı zamanda çok korkuyorum kötü sonuç alırım diye. C.tesi akşamı k.validem bir akrabası geçmiş zamanda ölü doğum yapmış onu anlatıyordu çok etkilendim. çok korktum. bide bende kokuya karşı aşırı duyarlılık başladı. özellikle yemek kokuları. artık yemek pişerken mutfağa girmek işkence3 gibi geliyor. belli etmemeye çalışıyorum bu tarz şeyleri napıcam bilmiyorum. K.validem şimdiki hamilelikler abartılı yaşanıyor şımarıklık diyor. o öyle deyinde bende beni öyle zanneder diye hiçbirşey diyemiyorum valla.
Kızlar dua edin bana 2 li testim iyi geçsin...

Canım Allah yardımcın olsun kaç haftalıksın? Bir de merak ettim kayınvalidenle birlikte mi yaşıyorsun??

kaydirigubbakcemile3 ben koydum bile cnmkaydirigubbakcemile3

gamze ne güzel canım maşallah her hafta sonun böyle geçsin
karnın çıkmış ama baayğı belli oluyo hamile olduğun
oleyy beeesüprizzzzz bende üzülüyodum benimki erken mi çıtkı diye

ayyy Gamzecim şimdi gördüm...harikaaaaaopuyorumnanaktan
senin karnın benimkinden kocaman valla.....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

dimlpes göbişin belli olmuş baya canım valla tam hamiş modundasınn kaydirigubbakcemile5
benim de göbiş yavaştan yavaştan büyüyo bol giyiyorum biraz da belli olmuyo:kedi:

günaydın canımmm

bende hafta sonu bol bi bluz giydim karnım belli olmuyodu ama kıyafetin bolluğundan herkes anlamıştır hamile olduğumukaydirigubbakcemile3

günaydın canımmm

bende hafta sonu bol bi bluz giydim karnım belli olmuyodu ama kıyafetin bolluğundan herkes anlamıştır hamile olduğumukaydirigubbakcemile3

yakında kocaman göbişimiz olcak inş:sm_cool:

kocam da dalga geçiyo benle ağır vasıtam benim tombikim fln diye:mymeka:

sağolun kızlar ben artık o üstümde gördüğünüz tünik ve tayt tarzı takılıorum . nidahcımmm arkadaşım olmayanlar göremiyor ama ben seni ekledim kabul edersen görebilirsin

ay evet tatlım gördüm şimdi bakıyorum :kedi::1hug:

benimde yüzüm biraz tombuldur yani yapısı öyle hatta sadece yüzden resmimi görenler hep kilolu zannederlermiş beni şimdide yüzüm sanki daha çok şişmeye başladı
eşime diyorum yüzüm çok şişti daha şimdiden ne olucak böyle çirkinleştim ben diyorum
oda
böyle daha tatlı oluyosun şimarma diye söylemiyorum ama kilo sana çok yakıştı eski halinden daha tatlısın diyooooo:asigim:

Günaydın kızlar.Yoğunum bugün.Çok katılamam belki.
Gamze o ne güzel bi göbüş öyle. Benimki de çıktı 2 haftadır falan.Herkes daha çok erken gazdır o diyo hakkını yiyo benim bebişimin.Yarın 2li teste gidicez.Annem de gelicek.İnşallah iyi geçer

benimki tayta giymeme izin vermiyoooodelikafadulden
bende streç kotumu giyiyorum düğmesini ve fermuarını açıp
üstü bol altı bol tam topaç gibi gözüküyo olmuyo
o yüzden üst bol alt dar en güzeli:lepi:

ayyyyyyy sevsinlerrrr
benim göbeğimede sanki hamilelikten değilde kendi göbeğim gibi bakıyolar bende diyebilicem herkesiiin çıkmış benimkide normal diyeee
sende öyle söyle tatlım
gaz değil o bebekkkk:dilcikar: yakıştırdıkları şeye bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…