2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy şulee herkes hamileliğin ayrı bir güzellik kattığını söylüyor. acaba hep hamilemi dolaşsak yawmafoldumbenzemuszemus

ne güzel olurdu valla:lepi:
bende dün eski arkadaşlarımı gördüm onlar çok beğendi çok yakışmış hamilelik diye
henüz bi onlardan bide eşimden duydum ben hamileliğin yakıştığınıCADIARZU

Aynen Şule ya gaz dediler bebişime.Ama resmen şekilli bi göbek.Hamile göbeği.Hatta biraz sivri benim.erkek gibi geliyo karnımın şeklinden

merhaba fıstıklar günaydın

hoşgelmişsin tuba yoktun epeydirr..
ayy şulee herkes hamileliğin ayrı bir güzellik kattığını söylüyor. acaba hep hamilemi dolaşsak yawmafoldumbenzemuszemus

dimples çok yakışmış sana da hamilelik vala canım :1hug: bu arada anadolu hisarı mihrabat fln bayılırım oralaraaa beykozu çok severim tam hafta sonu kaçamak yapacak yerlerden. havası temiz deniz yeşikkik ne ararsan vardelikafadulden

Gamze bana da herkes sende bi değişiklik bi güzellik var diyo.E biz çirkin miydik ki kafamçokkarıştı Oluyomuş ama kimisinde yüz falan lekeleniyomuş kimisi güzelleşiyomuş.Biz şanslı olanlardanız :lepi:

h.b canım öyle oldu giremedim

iyiyim canım bilgisayar tamirdeydi ondan gremedim, cinsiyet öğrenemedim daha canım ya
canım hoşgeldiiiinnn...merak ettik valla seniii...bir daha bozulursa başka yerden haber ver tamam mı canımklava:...yani herkes için geçerli bu....burda iyi kötü hergün birbirimizi görüyoruz birkaç gün gelmeyince insan merak ediyor...mesela Beray nerelerde 2 gündür yokkkk:umursamaz:

Aynen Şule ya gaz dediler bebişime.Ama resmen şekilli bi göbek.Hamile göbeği.Hatta biraz sivri benim.erkek gibi geliyo karnımın şeklinden

valla benimde hamile göbeği karnı gibi yani normal göbek değil
hadi bakalım inş yarın çok güzel geçer senin için
belki cinsiyetinide öğrenirsinnnkaydirigubbakcemile2

kızlar bulantısı geçenler var mı yaa önceden bulanıp da artık geçti diyenler? ne zaman bitecek bu bulantılar:1no2:

ben tubayı cumartesiden haşlamıştım
tamam üstüne gitmeyelim daha fazlaaa
bu arada tekrar hoşgeldin a.s.

çok tatlı büyütmüşsün göbüşü, gerçi benim de var o kadar ama sabah iniyo biraz

Son düzenleme:
kızlar günaydılarr
tubacım hoşgeldinnn.. gamzecim maşallahh diim çok tatlı olmuş durucuk opuyorumnanaktan

tamam canım haber vercem sözzzzzzzzzzzŞeniz

kızlar bulantısı geçenler var mı yaa önceden bulanıp da artık geçti diyenler? ne zaman bitecek bu bulantılar:1no2:
benim değişiyo bir bakıyoum iyiyim bir bakıyoum bulanıo dün mesela akşama kadar bişey yiyemedim iştahsızlaşıyorum bu sabah iyiydi bkalım ne zaman geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…