ayy şulee herkes hamileliğin ayrı bir güzellik kattığını söylüyor. acaba hep hamilemi dolaşsak yawmafoldumbenzemuszemus
ayyyyyyy sevsinlerrrr
benim göbeğimede sanki hamilelikten değilde kendi göbeğim gibi bakıyolar bende diyebilicem herkesiiin çıkmış benimkide normal diyeee
sende öyle söyle tatlım
gaz değil o bebekkkk:dilcikar: yakıştırdıkları şeye bakkkk
Yakaladım seni.Tuba nerelerdesin.Cinsiyet öğrendin mi.Ben çin takvimi için seni izliycektim.Bizim seninle Sat ve yaş aynı.İyisin di mi.Bi problem yok
merhaba fıstıklar günaydın
ayy şulee herkes hamileliğin ayrı bir güzellik kattığını söylüyor. acaba hep hamilemi dolaşsak yawmafoldumbenzemuszemus
günaydınnnnnnnnnnn tubaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan özlettin kendniiiiiiii birdaha gitmeeeeeee
hoşgelmişsin tuba yoktun epeydirr..
dimples çok yakışmış sana da hamilelik vala canım :1hug: bu arada anadolu hisarı mihrabat fln bayılırım oralaraaa beykozu çok severim tam hafta sonu kaçamak yapacak yerlerden. havası temiz deniz yeşikkik ne ararsan vardelikafadulden
canım hoşgeldiiiinnn...merak ettik valla seniii...bir daha bozulursa başka yerden haber ver tamam mı canımiyiyim canım bilgisayar tamirdeydi ondan gremedim, cinsiyet öğrenemedim daha canım ya
Aynen Şule ya gaz dediler bebişime.Ama resmen şekilli bi göbek.Hamile göbeği.Hatta biraz sivri benim.erkek gibi geliyo karnımın şeklinden
iyiyim canım bilgisayar tamirdeydi ondan gremedim, cinsiyet öğrenemedim daha canım ya
kızlar bulantısı geçenler var mı yaa önceden bulanıp da artık geçti diyenler? ne zaman bitecek bu bulantılar:1no2:
kızlar bulantısı geçenler var mı yaa önceden bulanıp da artık geçti diyenler? ne zaman bitecek bu bulantılar:1no2:
canım hoşgeldiiiinnn...merak ettik valla seniii...bir daha bozulursa başka yerden haber ver tamam mı canımklava:...yani herkes için geçerli bu....burda iyi kötü hergün birbirimizi görüyoruz birkaç gün gelmeyince insan merak ediyor...mesela Beray nerelerde 2 gündür yokkkk:umursamaz:
ben tubayı cumartesiden haşlamıştım
tamam üstüne gitmeyelim daha fazlaaa
bu arada tekrar hoşgeldin a.s.
benim değişiyo bir bakıyoum iyiyim bir bakıyoum bulanıo dün mesela akşama kadar bişey yiyemedim iştahsızlaşıyorum bu sabah iyiydi bkalım ne zaman geçecekkızlar bulantısı geçenler var mı yaa önceden bulanıp da artık geçti diyenler? ne zaman bitecek bu bulantılar:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?