2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak bunu ilk kez duydum ama aslında kuran okumak onlara çok iyi gelicektir ya ben müzik dinletmek yerine ben kuran okurken onun dinlemesini tercih ederim

:
evet canımbende ona inanıyorum evde birsürü klasik müzik cdsi var ama ben özellikle sudeysinin yani kabenin imamının sesinden dualar buldum ve klasik ney sesi...

bu arada kendim okuyabilmek için kuran kursuna gidiyorum hazır evdeyken bir daha fırsat bulamam çünkü

ne güzel cnm ya ben biliyorum annem hep gönderdi bizi vakit buldukça okuyorum hem üzereiemdeki ağırlıkta gidiyo hem ama seninde güzel bende bi araştırayım bakim

neyse kızlar yarın olmaya bilirim kardeşcazıma gidicem kahvaltıya gün boyu orda olurum artıkın sonraki gün görüşürük artık uzuun bi geçmiş beni bekler salı günü öpt hepinizi bebişlerinize iyi bakın bulantısız ve sağlıklı haftalar diliyorum

grşrz ben de kaçtım bye

dimplescim ne çabuk belli oldu cinsiyetiniz böyle...çok şaşırdım..özellikle kız çocuk hemen göstermez derler..neyse canım..hayırlı olsun..adı da çok güzelmiş..

kızlaaar ben hasta oluyorum galiba :çok üzgünüm: burnum akıyo bir de hapşırıyorum bir de bütün kemşklerim ağrıyo sanki, ühüüüüüüüü :gitme:

Ay canım çok sevindim. maşallah bebişineinş kan sonuçlarında çok güzel çıkar. Ben de bugün gidicem.Güzel şeyler duymak için dua ediyorum:Saruboceq:

bugün biraz erkenciyim.Daha kimsecikler yok ama olsun. HAYIRLI SABAHLAR HANIMLARbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…