valla kızlar yeterki bebişim sağlıklı olsun ben kilo almaya razıyım sonra veririm nasıl olsa
gülegüle canımm:teytey:neyse arkadaşlar ben kaçtım
görümcem gelecek biraz çarşıya çıkacaz sıkıldım evde vallaaahiiiiiiiizemuszemus
evet canımbende ona inanıyorum evde birsürü klasik müzik cdsi var ama ben özellikle sudeysinin yani kabenin imamının sesinden dualar buldum ve klasik ney sesi...
bak bunu ilk kez duydum ama aslında kuran okumak onlara çok iyi gelicektir ya ben müzik dinletmek yerine ben kuran okurken onun dinlemesini tercih ederim
:
neyse arkadaşlar ben kaçtım
görümcem gelecek biraz çarşıya çıkacaz sıkıldım evde vallaaahiiiiiiiizemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şikayet etmeyiz cnm yaaa
evet canımbende ona inanıyorum evde birsürü klasik müzik cdsi var ama ben özellikle sudeysinin yani kabenin imamının sesinden dualar buldum ve klasik ney sesi...
bu arada kendim okuyabilmek için kuran kursuna gidiyorum hazır evdeyken bir daha fırsat bulamam çünkü
hadi kızlar ben kaçtım görüşürüz sonra minik bebişlerin güzel anneleri
doğunca görürüm seni delikafadulden
görüşürüz canım hoşçakalhadi kızlar ben kaçtım görüşürüz sonra minik bebişlerin güzel anneleri
neyse kızlar yarın olmaya bilirim kardeşcazıma gidicem kahvaltıya gün boyu orda olurum artıkın sonraki gün görüşürük artık uzuun bi geçmiş beni bekler salı günü öpt hepinizi bebişlerinize iyi bakın bulantısız ve sağlıklı haftalar diliyorum
kız hülyaaa deme :kedi: kendine iyi bak yaaaalmaz:
kızlaaaar doktorum bebişimin ense kalınlığının çok normal olduğunu söyledi 1mm miş,,,,,bir görseniz çok nazlıydı oynatmak için çok uğraştık doktorum çok inatçı seninki dedi sonra kaymaya kendine yer açmaya başladı kameraya çektik bebişimi 20 dakika uğraştı doktorum ama çok şükürki sonucu iyi oldu maşallah,,,,,haftaya bugün de laboratuvar sonucunu öğreneceğim bu arada bana elevit ve ferro sanol verdi....cinsiyeti için de önce kız galiba dedi sonra vazgeçtim oğlanda olabilir dedi geriye ne kaldıysa :))) çok mutluyum kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?