canm baktım ama bulamadım akannehirvalla ben biraz bu tür şeylere yabancıyım ilk defa bi foruma katılıyorum.bu ticker dediğin nasıl yapılıyo bilmiyorum .yardımcı olursan yaparım.
iyi haberlerle gelirsin canım inşallahbir saat sonra doktora gidicem. arkadaşlar dua edin lütfen
ben 30 oldum ilk hamileliğim benimde aramızda tam 31 yaş olacak bebişimle çok büyük bir fark ya...
selam kızlar yemekten geldim ya iyice huysuzlaştım midem hiç bişi kabul etmiyo sanki acaip bulanıyo yabenneyaptımki
zencefili duydum birinden iyi gelir dediler duyan var mı:uhm:
bu arada tes sonucu bekleyen ve teste giden arkadaşlarr Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gelin inş..
imarkanın ismini de versene canımKızlar bakın arkadaşa medikalci bi arkadaşı ne anlatmış.Zıbınların alttan çıt çıtlıları var ya.Onlar nikel karışımından yapılıyomuş.Bebek için hiç iyi değilmiş.Kız iyi markalar artık düğmeli yapıyolar demiş.Ben 2 tane almıştım çıtçıtlı.Bi de kadının biri sağ göğsünü emiyomuş bebek solu emmiyomuş.Sonra araştırıyolar herşeyi bakıyolar ki kadının sol kolunda bilezik varmış.Ondan emmiyomuş çocuk.Metallerden çok etkileniyolar demek ki
benimde bu bebekle aramda 30 olucak ilk bebeğimle aramda 17 yaş var yani oğlum 5. sınıfa gidiyor kızımda 4 de.bana çok yardım ediyolar.zaten bunuda onlar çok istedi biz bakarız dediler.nası bakacaklarsadelikafadulden.ama yardımları olucaktır.hiç sorun değil yaş küçük olunca arkadaş gibi oluyosun .büyük olunca anne gibi oluyosun.artık sen hangisini yeğlersen
teşekkürler...hihoyyythihoyyythihoyyythayırlı uğurlu olsun bebıslerınız...
imarkanın ismini de versene canım
erkenden anne olmuşsun ne güzel aslında ben 17 deyken daha üniversite sınavlarına giriyodum...-tatlicadiarzu-
Söylediklerin doğru canım, benimde hep kendime verdiğim telkinler bunlar. Fakat bunları düşünemiyorum her zaman. Sağlıklı düşünmediğimin de farkındayım. Ama elimden bişey gelmiyor. Bu psikolojiden kurtulmanın bir yolu olmalı. Belki de 3 ay geçtikten sonra düzelirim. Yarın doktorla da konuşacağım inşallah...
evet canımmKızlar bişey soracağım...
Ben bugün 9+4 günlük hamileyim. İnternette 10.gebelik haftasında 9+0,9+6. günler yazıyor.
11.gebelik haftasında da 10+0,10+6. günler yazıyor. Ben şimdi 10. gebelik haftasında mı oluyorum şimdi.
beyhude sana ticker yapmaya çalışacam başlık ne olsun
seni çok iyi anlıyorum, ben bir ayın üstünde tüm belirtileri yaşamama rağmen kendime hamileleiği konduramadım, evde gebelik testinin pozitif çıkmasına vs vs bir sürü şeye rağmen doktor evet gebelik var dediğinde ağladım, ama aslındaa çok da seninle alakalı bir durum değil, sen bir hamileleik ve kısmetse bir annelik dönemi yaşayacaksın,o ayrı bir insan olacak, senden bağımsız, herşeyi kontrol etme isteğimiz yüzünden olmasamıydı diyoruz, oysaki olana bırakmak lazım kendimizi Allah bizim için en iyisini planlıyor, yaptığımız bir sürü plana rağmen olmayan şeyler ve hiç planlamadığıız şeylerle yaşıyoruz bir de bir söz duymuştum tam benim durumumu anlatıyor demiştim "hayat sen planlar yaparken başına gelenlermiş" hayat böyle bişey, iyi bak kendine
zencefili dişlerinle eziyosun bulantıyı hemen kesiyo fakat zencefil çok iyi toksit sökücü hamilelikte yan etkisi fazla olabilir diye düşündüğüm için ben yapmadım..
Canım en son cümlene bayıldım. "Hayat sen planlar yaparken başına gelenlermiş" Teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?