2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar şimdi Carrefourdan geldim.Aklınızda bulunsun.Kışın falan iyi olur.Bi çok meyvenin kurusu vardı

ben 30 oldum ilk hamileliğim benimde aramızda tam 31 yaş olacak bebişimle çok büyük bir fark ya...

benimde bu bebekle aramda 30 olucak ilk bebeğimle aramda 17 yaş var yani oğlum 5. sınıfa gidiyor kızımda 4 de.bana çok yardım ediyolar.zaten bunuda onlar çok istedi biz bakarız dediler.nası bakacaklarsadelikafadulden.ama yardımları olucaktır.hiç sorun değil yaş küçük olunca arkadaş gibi oluyosun .büyük olunca anne gibi oluyosun.artık sen hangisini yeğlersen

zencefili dişlerinle eziyosun bulantıyı hemen kesiyo fakat zencefil çok iyi toksit sökücü hamilelikte yan etkisi fazla olabilir diye düşündüğüm için ben yapmadım..

imarkanın ismini de versene canım

hayırlı uğurlu olsun bebıslerınız...

erkenden anne olmuşsun ne güzel aslında ben 17 deyken daha üniversite sınavlarına giriyodum...-tatlicadiarzu-

seni çok iyi anlıyorum, ben bir ayın üstünde tüm belirtileri yaşamama rağmen kendime hamileleiği konduramadım, evde gebelik testinin pozitif çıkmasına vs vs bir sürü şeye rağmen doktor evet gebelik var dediğinde ağladım, ama aslındaa çok da seninle alakalı bir durum değil, sen bir hamileleik ve kısmetse bir annelik dönemi yaşayacaksın,o ayrı bir insan olacak, senden bağımsız, herşeyi kontrol etme isteğimiz yüzünden olmasamıydı diyoruz, oysaki olana bırakmak lazım kendimizi Allah bizim için en iyisini planlıyor, yaptığımız bir sürü plana rağmen olmayan şeyler ve hiç planlamadığıız şeylerle yaşıyoruz bir de bir söz duymuştum tam benim durumumu anlatıyor demiştim "hayat sen planlar yaparken başına gelenlermiş" hayat böyle bişey, iyi bak kendine

Kızlar bişey soracağım...
Ben bugün 9+4 günlük hamileyim. ınternette 10.gebelik haftasında 9+0,9+6. günler yazıyor.
11.gebelik haftasında da 10+0,10+6. günler yazıyor. Ben şimdi 10. gebelik haftasında mı oluyorum şimdi.

beyhude sana ticker yapmaya çalışacam başlık ne olsun

evet canımm

Canım en son cümlene bayıldım. "Hayat sen planlar yaparken başına gelenlermiş" Teşekkür ederim...

zencefili dişlerinle eziyosun bulantıyı hemen kesiyo fakat zencefil çok iyi toksit sökücü hamilelikte yan etkisi fazla olabilir diye düşündüğüm için ben yapmadım..

Öyle mi.. aktara sorayım ben bi onuCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…