saolsun benimde eşim yardım ediyo yemeğe ne güzel bak oğlun yardım ediyo sana masallah9+6 ama zor dayanıyorum.yemek açlık bastırınca yiyorum.o zamanda daha kötü oluyorum hep uyumak istiyorum.mutfağa girmek bile istemiyorum.şu anda çocuklar okuldan geldi onlara yemek hazırlayamıyorum oğlum kendi yumurta kırıyor kendine .iyice alıştı .neyse az kaldı 12. haftada biticekmiş biraz daha sabır.seninki kaç haftalık.
annesi canın çekmiştir bir kereden bişey olaz senin kocişte benimki gibi heralde doğal olsun der her zamanKızlar ya ben öğlen fast food yedim.Vicdan azabı çekiyorum mafoldumben Normalde çok sevmem aslında.İlk defa yedim bebişle.Kociş duymasın akannehir Yemem bidaha
9+6 ama zor dayanıyorum.yemek açlık bastırınca yiyorum.o zamanda daha kötü oluyorum hep uyumak istiyorum.mutfağa girmek bile istemiyorum.şu anda çocuklar okuldan geldi onlara yemek hazırlayamıyorum oğlum kendi yumurta kırıyor kendine .iyice alıştı .neyse az kaldı 12. haftada biticekmiş biraz daha sabır.seninki kaç haftalık.
saolsun benimde eşim yardım ediyo yemeğe ne güzel bak oğlun yardım ediyo sana masallah
benimki 11+2 sende ticker yapsana takip ederiz bebişini
bir saat sonra doktora gidicem. arkadaşlar dua edin lütfen
bir saat sonra doktora gidicem. arkadaşlar dua edin lütfen
Kızlar ya ben öğlen fast food yedim.Vicdan azabı çekiyorum mafoldumben Normalde çok sevmem aslında.İlk defa yedim bebişle.Kociş duymasın akannehir Yemem bidaha
görkem üzülme tatlım ya y ene olucak bi seferden canın çekip gözün kalacağına ye daha iyi bişey olmaz:1ninca:
allah yardımcın olsun.iyi sonuçlarla gelirsin inşlah
Nuremcim, ben 26 yaşındayım.1,5 yıllık evliyim.Bizim bebiş bize süpriz yaptı.Çok da iyi etmiş.Baştan ben de çok panikledim.Bi de ben ufal da cebime gir derler ama kendimi hala çocuk görüyorum.Evlenmeden önce de ben nasıl evli bi kadın olucam diye korkuyodum. Evlendik, ilk 8 ay falan evli gibi hissetmedik kendimizi.atilde falanız da eve dönücekmişiz gibi.Sonra baktım ki hayatımda bişey değişmemiş.Biz yine sevgili gibiyiz.Öyle korkulacak bişey yokmuş zemuszemus Bebişte de aynı paniği yaşadım.Yapabilir miyim, ben anne mi olucam diye.C.tesi günü liseden bi arkadaşı gördüm.Çok bakımlı, havalı, hızlı da bi kızdı.Baktım elinde 1.5 yaşlarında falan belki daha küçük bi çocuk ve karnı da kocaman.Şükret Görkem dedim.Sen hala erken miydi, hazır mıyım diye düşünürken millet hangi ara 2.yi yapmış.Hayatı kendimize zorlaştırıyoruz yani.Kolaylaştırmak da yine bizim elimizde.Bebişlerimizi sevelim, mutlu hamişler olalım.Hadi hep birlikte göbüşlerimizi sevelim.Yaşasın 2010 Mayıs anneleri :lepi:
Kızlar ya ben öğlen fast food yedim.Vicdan azabı çekiyorum mafoldumben Normalde çok sevmem aslında.İlk defa yedim bebişle.Kociş duymasın akannehir Yemem bidaha
Nuremcim, ben 26 yaşındayım.1,5 yıllık evliyim.Bizim bebiş bize süpriz yaptı.Çok da iyi etmiş.Baştan ben de çok panikledim.Bi de ben ufal da cebime gir derler ama kendimi hala çocuk görüyorum.Evlenmeden önce de ben nasıl evli bi kadın olucam diye korkuyodum. Evlendik, ilk 8 ay falan evli gibi hissetmedik kendimizi.atilde falanız da eve dönücekmişiz gibi.Sonra baktım ki hayatımda bişey değişmemiş.Biz yine sevgili gibiyiz.Öyle korkulacak bişey yokmuş zemuszemus Bebişte de aynı paniği yaşadım.Yapabilir miyim, ben anne mi olucam diye.C.tesi günü liseden bi arkadaşı gördüm.Çok bakımlı, havalı, hızlı da bi kızdı.Baktım elinde 1.5 yaşlarında falan belki daha küçük bi çocuk ve karnı da kocaman.Şükret Görkem dedim.Sen hala erken miydi, hazır mıyım diye düşünürken millet hangi ara 2.yi yapmış.Hayatı kendimize zorlaştırıyoruz yani.Kolaylaştırmak da yine bizim elimizde.Bebişlerimizi sevelim, mutlu hamişler olalım.Hadi hep birlikte göbüşlerimizi sevelim.Yaşasın 2010 Mayıs anneleri :lepi:
annesi canın çekmiştir bir kereden bişey olaz senin kocişte benimki gibi heralde doğal olsun der her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?