2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolsun benimde eşim yardım ediyo yemeğe ne güzel bak oğlun yardım ediyo sana masallah
benimki 11+2 sende ticker yapsana takip ederiz bebişini

Kızlar ya ben öğlen fast food yedim.Vicdan azabı çekiyorum mafoldumben Normalde çok sevmem aslında.İlk defa yedim bebişle.Kociş duymasın akannehir Yemem bidaha
annesi canın çekmiştir bir kereden bişey olaz senin kocişte benimki gibi heralde doğal olsun der her zaman

Canım bizim bebişler yakın birbirine. Ben seni 12-13 haftalık varsındır sanmıştım. Demek ki senin 3.hamileliğin olduğundan alışıksın:) Ayy keşke bende senin gibi pozitif olsam...:çok üzgünüm:

saolsun benimde eşim yardım ediyo yemeğe ne güzel bak oğlun yardım ediyo sana masallah
benimki 11+2 sende ticker yapsana takip ederiz bebişini

valla ben biraz bu tür şeylere yabancıyım ilk defa bi foruma katılıyorum.bu ticker dediğin nasıl yapılıyo bilmiyorum .yardımcı olursan yaparım.

Kızlar ya ben öğlen fast food yedim.Vicdan azabı çekiyorum mafoldumben Normalde çok sevmem aslında.İlk defa yedim bebişle.Kociş duymasın akannehir Yemem bidaha

görkem üzülme tatlım ya y ene olucak bi seferden canın çekip gözün kalacağına ye daha iyi bişey olmaz:1ninca:

Nuremcim, ben 26 yaşındayım.1,5 yıllık evliyim.Bizim bebiş bize süpriz yaptı.Çok da iyi etmiş.Baştan ben de çok panikledim.Bi de ben ufal da cebime gir derler ama kendimi hala çocuk görüyorum.Evlenmeden önce de ben nasıl evli bi kadın olucam diye korkuyodum. Evlendik, ilk 8 ay falan evli gibi hissetmedik kendimizi.atilde falanız da eve dönücekmişiz gibi.Sonra baktım ki hayatımda bişey değişmemiş.Biz yine sevgili gibiyiz.Öyle korkulacak bişey yokmuş zemuszemus Bebişte de aynı paniği yaşadım.Yapabilir miyim, ben anne mi olucam diye.C.tesi günü liseden bi arkadaşı gördüm.Çok bakımlı, havalı, hızlı da bi kızdı.Baktım elinde 1.5 yaşlarında falan belki daha küçük bi çocuk ve karnı da kocaman.Şükret Görkem dedim.Sen hala erken miydi, hazır mıyım diye düşünürken millet hangi ara 2.yi yapmış.Hayatı kendimize zorlaştırıyoruz yani.Kolaylaştırmak da yine bizim elimizde.Bebişlerimizi sevelim, mutlu hamişler olalım.Hadi hep birlikte göbüşlerimizi sevelim.Yaşasın 2010 Mayıs anneleri :lepi:

Canım çok güzel yazmışsın teşekkür ederim.... Şükürler olsun ve yaşasın 2010 Mayıs anneleri...:lepi:

Amanın fast food yasak mı kiiii:bbo: ben her hafta burger'dan yiyorum canımsırnaşık şey

Sen yine iyisin şeker...Ben 29 yaşındayım,2.çocuğu artık 39 da yaparım, çocukta beni ananem diye tanıştırır arkadaşlarıyla:roflol::roflol:

Bak çok duygulandım ağladım valla şimdi. Kimse görmeden sildim gözyaşlarımı hemen:))) Annelik işte:)

annesi canın çekmiştir bir kereden bişey olaz senin kocişte benimki gibi heralde doğal olsun der her zaman

Çok değil aslında ama geçenlerde arkadaşlar vardı.Kızartma yapmıştım.Bana ye azıcık.Çok yemezsin dedi.Ben de tabağa 5 6 tane hemen koydum.Kızartma, cips fetusa zararlıdır yazıyo, bana değil heralde direk çocuğa zararlı dedim gözümün içine bi bakışı var.Nolursun yeme der gibi.Çok komikti.kaydirigubbakcemile3

ben 30 oldum ilk hamileliğim benimde aramızda tam 31 yaş olacak bebişimle çok büyük bir fark ya...

selam kızlar yemekten geldim ya iyice huysuzlaştım midem hiç bişi kabul etmiyo sanki acaip bulanıyo yabenneyaptımki

zencefili duydum birinden iyi gelir dediler duyan var mı:uhm:

bu arada tes sonucu bekleyen ve teste giden arkadaşlarr Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gelin inş..

Kızlar bakın arkadaşa medikalci bi arkadaşı ne anlatmış.Zıbınların alttan çıt çıtlıları var ya.Onlar nikel karışımından yapılıyomuş.Bebek için hiç iyi değilmiş.Kız iyi markalar artık düğmeli yapıyolar demiş.Ben 2 tane almıştım çıtçıtlı.Bi de kadının biri sağ göğsünü emiyomuş bebek solu emmiyomuş.Sonra araştırıyolar herşeyi bakıyolar ki kadının sol kolunda bilezik varmış.Ondan emmiyomuş çocuk.Metallerden çok etkileniyolar demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…