2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
endlight, aşkın bahar tomurcuğu, boncuk32, huuulya+, selma2429
kızlarrr
benim profilime msn adreslerini yazarmısınız ekliyim sizi hemen msn adresine

kızlar iyi akşamlar bugün kötü birşey oldu bir markete girmiştik orda bayıldım ve aynı zamanda kustum bu normal birşey mi acaba,,,,,tansiyonum anlık düşmüş olabilir dediler çünkü 5 dk sonra ölçtürdüm normal çıkmıştı....

kızlar bu msn olayı bazılarımızı zorladı site bakımdaydı o yüzden girilmiyodu ana artık girilebilir herkes msn yi beceremiyo çoğuna da msj gelmedi heralde böle ayrı gayrı olduk heralde ya hepimizi oraya alın yada herkes buraya gelsin ayran içip ayrı düşmeyelim

günaydın annişleeerrrrrrrrr
sabahların sultanı geri döndü hahahahhahaaa..
dün bebişimizle olan randevumuz çok güzel geçti, zıp zıp zıplıyordu eşşek sıpası.. hatta bize selam bile çaktı, turşst ömer selamı.. ense kalınlığı ölçümü normal çıktı, bebeğimizde bir sorun yok dedi doktorumuz ama o meşum testi emr-i vakiyle yaptırmak zorunda kaldım. bakalım onun sonucu ne çıkacak? herkeş msn de toplanıomuş valla bensiz bişiler yapıosanız oyarım hmmmmm ona göreeeeee hahahahhahaa.. öptüm hepsinizi.. mutlu bir gün dilerim haaa bu arada cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!
:enbuyukkk:

günaydın herkese kızlara.s.
sitemiz düzelmiş sanırım bu duruma çok sevindim:enbuyukkk:

tıff gözün aydın şekerkaydirigubbakcemile2
cinsiyetle ilgili bişey söylemedimi doktorun:uhm:

arkadşlar günaydın dün öğleden sonra giremedim hastanedeydim serum yedim akşam eve geldim ve hemen yatmışım şimdi uyandım sizlere haber vereyim dedim

çok kasık ağrım vardı birde enfeksiyon kapmışım bol bol su içmem lazım bakalım pazartesi doktorum ne diyecek

hülya seninde ktulu olsun canım
sezencim sanada çok çok geçmiş olsun
ben çok kötüyüm biraz önce kustum
şu andada hala midem dönüyo hala öğürtüm var
ayyyyyyyy sizinde midenizi bulandırdımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…