2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok güzel dua etmişsin aminnnn diyorum bende tüm kalbimle

Sitede sorunmu var yine yoksa kimse bişeymi yazmıyo buarada msn olayını anlamadım ben hala

ya bu msn nasıl bişeydir sabha beri kaç kere sordum kimse cevap vermiyo acayip bi msn adresi zaten eklenmiyoda ya bana yanlış verdiler yada başka bi tuhaflık var ama anlamadım

ya bu msn nasıl bişeydir sabha beri kaç kere sordum kimse cevap vermiyo acayip bi msn adresi zaten eklenmiyoda ya bana yanlış verdiler yada başka bi tuhaflık var ama anlamadım

ya selmacım bende bişey anlamadım bana verdiği bi msn adresi vardı onu ekledim gamzenin kendi msn i sanırım hani öyle virüs falan gibi bişey değildi ama olmadı yinede anlamadım bende

ya selmacım bende bişey anlamadım bana verdiği bi msn adresi vardı onu ekledim gamzenin kendi msn i sanırım hani öyle virüs falan gibi bişey değildi ama olmadı yinede anlamadım bende

ya ben dün yoktum akşam girdim tuğba özel mesaj atmış başını hatırlamıyomda @virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs....... böyle bişey di

ya ben dün yoktum akşam girdim tuğba özel mesaj atmış başını hatırlamıyomda @virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs....... böyle bişey di

valla bana gamze mesaj atmış d....@hotmail.com yazıyodu ekledim ben msn e ama karşı taraf onaylaması gerekmiyomu ya karıştı iyice ya bilen biri bizide eklesin

kızlar özel msjlarınız mı kapalı atamıyorum msj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…