2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbulduk,

2 haftadır düşük tehlikesinden dolayı yatıyorum,aranızda yaşayanlar varmı,geçen hafta günde 6 tane progestan içtim,2 gündür doktorum 3 e düşürdü.
Yarın kontrolün var ,inşallah tehlike geçmiştir....

hepinize merhaba annişler nasılsınız... opuyorumnanaktan
bilgisayarımda problem var çok sık kullanamıyorum uzak kaldım burdan herkes iyidir umarım
bizde bebişimle iyiyiz sadece karın ağrısı oluyo ara sıra. bulantılar geçti gibi ama hiç olmadık zamanda birden bulanıyo geçiyo, heralde böyle böle bitcek :)))
pazartesi doktorumuza gidicez bebişimi görcem inşallah iyi haberlerle dönerim kızlar:))

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun..... turkbayragi

site yine yavaş ya kk fıtık etti benikaydirigubbakcemile

selna ben yaşamadım Allah a şükür ama yaşayan ark.lar vardı çok geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim,

Gerçekten zor bir dönem hamilelik ,ama sonucunu düşününce insan herşeye katlanabilir,
Hayırlısı bakalım,yarın öğreneceğim bebişimin durumunu...

Merhaba;

Seninde Cumhuriyet bayramın kutlu olsun,
Benimde mide bulantılarım geçmedi halen,bulantı ilacıda alıyorum günde 1 tane ama ,hala bulanıyor,karın ağrısından ziyade sol kasığımda bir ağrı var,doktorum rahim kasılmalarından dedi,Ilık duş tavsiye etti,gerçekten de hafifletiyor,,,turkbayragi

ne güzell cnm ya benim bulantılar halen devamm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş cnm

niriye hayatımmmm
özel msjına bak canımm

slm kızlar msn olayı olmadı benim ekledim ama bi yanlışlık var herhalde
tuba ekleyip titreşim gönderdinmi ne gibi hata verio

ne güzell cnm ya benim bulantılar halen devamm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş cnm

özel msjına bak canımm

tuba ekleyip titreşim gönderdinmi ne gibi hata verio

canım titreşim yollayamıyorum çünkü kabul edilmedi sanırım üstüne tıklayınca direk mail olarak açıyo

biranönce bulantılarınızın geçmesini diliyorum hepinizin. inşallah hemencik geçer çünkü ben okadar çok çektimki şimdi arada bir gelen bulantılar hiç etkilemiyo beni hepimiz anlıyoruz birbirimizi aynı şeyleri yaşadığımız için. bende bulantı ilacı kullandım ama pek faydası olmuyo bulanınca hiç bişey geçirmiyo valla. yeni yeni yemek yemeye başladım çoğu tadı bile unutmuşum :) darısı size inşallah çabucak geçsin.

selnacım hayırlı olsun bebişin hoşgeldin bu arada.
nidahcım hayırlı haberle gelirim inşallah :)

msn listende görünüyo ama üzerine tıklayınca mail olarak açılıyo? adreesi doğru yazdınmı acaba 2010 mayıs annesi fln yazmıyomu nick yerinde

tuba bende de olmadı, ekledim am sürekli çevrimdışı görünüyo msj yazamıyorum o yüzden mafoldumben

ben msn olayı ne onu bile bilmiyorum
anladığım kadarıyla herkesler oraya geçmiş burası böyle sessizmi kalcak artık neoluyo çözemedim

ben bu msn olayını hiç anlamdım dünde söledim bırakın msn yi burdan iyi işte herkes oraya gelemiyo ya hepimizi oraya alın yada herkes buraya gelsin . her zaman burda olanlar şimdi yok nerdeler ayrı gayrı olmayalım

ya bu yazdığım gider inş kk deli etti beni kızlar çıkayım sonra giriyim bişiler de yicemm hiç bişe açılmıyoo hadi görüşürüz

ya bu yazdığım gider inş kk deli etti beni kızlar çıkayım sonra giriyim bişiler de yicemm hiç bişe açılmıyoo hadi görüşürüz

evet arkadalar msn olayı sıkıcı oldu biraz herşeyi burda paylaşıyoruz
eğer birbirimize özel söyleyeceklerimiz varsa zaten özelden atıyoyoruzz
msn olunca burası sessizleşiyooo

kızlar bugün tatil genelde işyerinden giriyo ya herkes, msn e bende girmiyorum ama ordada kimse yokmuş bugün, pazarlarıda böyle oluyor, akşamlar da aynı, mesai saatlerinde kaynatıyo herkes :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…