2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off off ne kadar zor oldu bugün saatlerdir kk ya girmek mümkün değil
umarım düzelir biranönce

yeşimark canım kusura bakma
site hata verince çıkıverdim bende
evet canım d.bakırdalıyım ben ve okulöncesi öğretmenıyım gerçi şimdi rehabilitasyon merkezinde çalııyorummm
ya burası iyi ama ben her aradığımı bulabiliyorum hamile kıyafeti olarak bilmiyorum hiç gördün mü burayıı
özellikle ykm lcw ve boynerde buluyorum
hatta özel hamile giyim kiyafetleri satan yerler bile var

ya kızlar ben kendi kendime konuşuyor gibi olcam ama söylemeden rahatlamıyacam
diyarbakırda 8 aylık hamile bi kadın domuz gribi nedeniyle ölmüş ve ben anlatılamayacak derecede korktumm
allahım yardımcımız olsun inşallahhhh

herkese merhaba;

bugün katıldım aranıza ama siteyi kullanamıyorum,sanırım problem var,halen mide bulentısı yaşayan var mı ?
ayrıca kasıklarım ağrıyor,sanırım bebişim büyüyor...turkbayragi

canım bende şimdi haberlerden duydum gerçekten çok kötü bir durum haklısın insan korkmadan edemiyor bizler dikkat edelimde allahımda hepimizi korusun inşallah :Saruboceq:

selna hoşgeldin canım evet sitede bi sorun
yoksa her zaman böle diildirzemuszemus
kaç haftalıksın

ozlngkhn valla boynuma şal takıyom ağzımı burnumu tıkayıp öyle gidiyom işe
aynı zmanda eldiven takıyom tabi
bide bol bol c vitamını tüketiyorum limon yiyorum ve soğan sarımsak
aynı zamanda karanfil çiğnemekte ii geliyomuş acıda olsa onu ağzımdan eksik etmemeye çalışıyorummm

kendi önlemlerimizi kendimiz alıcaz tabi canım nekadar dikkat edersek o kadar iyi ben çalışmıyorum ama ister istemez kalabalığa karışıyoruz eve kapatamayız kendimizi tabi sürekli el yıkıyorum o kdar takmışımki hep ellerim mikropluymuş geliyo banada. karanfili duymamıştım bende kullanıyım bari. en önemliside beslenmemiz C vitamini C vitamini

öyle tabi tedbiri elden bırakmamak lazım
limon çok iyi geliyomuş ve ılık suyla ağzı çalkalamak önemliymişşş

ya neyse annişler ben kaçtım yoksa çıldırdacak bu kk benı
hepinize sağlıklı günler

kızlar nerdesiniz çarşamba akşam evden yazacaktım msn de ama leptopa virüs grdi bu yüzden eşim adresi sildi inşallah bura düzelirde burda oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…