görkem silmeyi nasıl yapıyosun ona göre ekleyebilirim bende
teşekkür ederim daha eklicem ama kocamn çıokıoo benimkiler ayrıca mayıs anneleri güzell şekerim napalımmm kaydirigubbakcemile3Esraaaaaaaa maşallahay çok güzelmişsin ınsan daha ısınıyo görünce
ya görkem ben neden dev gibi çıkıom nasıl küçüktüüyorsun fotoları
slm canım hoşgeldinnmrb kızlar
gözün aydın canımmselam kızlar nasılsınz. dün dr gittik bizde bümüş bebbişim. gördük kolları bacakları durmuyor hiç. dr kendisini yukarı aşağı kaydırıyor dedi. çok hareketli maş. herşey güzel dedi. suyuda iyiymiş. bende 1 kilo almışım fazla almamam lazım çünkü kilo problemim var benim. cinsiyet için erken dedi daha bakalım belki bir daha ki gidişimizde belli olur
yok tatlım yaa zayıfım 45 kiloydum şimdi 46 oldum işte bebişim sayesinde kaydirigubbakcemile3esracım maşallah sende çok güzel çıkmışsın çok zayıf durmuyosun ama gelinliktendir tabi kabarık ya
ya görkem ben neden dev gibi çıkıom nasıl küçüktüüyorsun fotoları
evet kına resmim eve geldikten sonra bitmiştimm ama yorgunluktanBilmiyorum ki ben ImageShack® - Image Hosting
burdan yüklüyorum.Küçük çıkıyo.Yükleyince ilk linki alıp yapıştırıyorum.Esra ben iri göz çok severim.Maşallah hayatım.Kına resmin mi diğeri.Çok hoş olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?