kediler çok zaralıymış kızlar hamileler için yani tüyleri falan bi yerde okumuştum hamile iken kedilerden uzak durunuz diye:hulya:
cnmm az kalmışşşbende ilk 3 ay 1 kilo almışım inş böle gider
aynen sürekli bişiler yiyorum geçsin die ama sanki ozaman daha çok oluyor gibi geliyoresracım benimde mide bulantılarım azalmaya başladı ama yanmalarım arttı
bende de çok oluyo özellikle akşamları:sinifsinif:
bende anca 1 kilo almışım ama dr. ben zayıf olduğum için kilo alman gerek dedi alamıyorum napiimmm kaydirigubbakcemile3
ya herşeyi denedim yemekle mi alakalı die ama mutlaka birşey yapıyor ama ne bilemedim halaa
kediler çok zaralıymış kızlar hamileler için yani tüyleri falan bi yerde okumuştum hamile iken kedilerden uzak durunuz diye:hulya:
kızlar işyerinde bir arkadaşın eşi normal doğumla doğum yaptı geçen hafta...sıkı durun 3600 gr bebek..
bu arada kızdan tek gık çıkmamış doğumda ama bizim oğlan bayılıvermiş:roflol:
kızlar işyerinde bir arkadaşın eşi normal doğumla doğum yaptı geçen hafta...sıkı durun 3600 gr bebek..
maşallah ya ilk değildir heralde ilkse helel olsun aslında benim annemde tek başına doğurmuş ama benim canım tatlı yakızlar işyerinde bir arkadaşın eşi normal doğumla doğum yaptı geçen hafta...sıkı durun 3600 gr bebek..
ya gerek yoktu ben onu hissediyorum zaten mide yanması da kötüdür varya birde saçlı olursa napcazyemeklerdende olur ama her zaman yemekten değildir canım
bebek artık varlığını mide yanmalarıyla hissetiriyo artık reflüde olmaya başlar:1ninca:
Canım o benim ya kıyamam. Bazı vidyolar var ya kocaman köpek bebeği oynatıyo resmen.Bi tane vardı gıdıklıyo bebeği kaydirigubbakcemile3vayyyyyyy aslanım schatzi kahraman köpek, süper o zaman seninkiyle oynar dururlar benimki de alışınca korur herhalde aile bireyi olcak sonuçta o da ama güvenemiyorum hayvan sonuçta hatanın telafisi yok
Ne güzel yaaa...benimde kedim vardı;hamile olduğumu öğrenince anneme bıraktım,düşük tehlikem vardı geçen haftaya kadar hep yattım,o yüzden ilginemem diye annem bakıyor şu anda;ama çok özlüyorum,2 senedir benimleydi,onlarda çocuk gibi oluyor...
inşallah canım yaaa özeniyorum wallaa kilo alanlaraaalırsın alırsın zayıflar daha çok alıyomuş bak tuba demişti dersin
Canım o benim ya kıyamam. Bazı vidyolar var ya kocaman köpek bebeği oynatıyo resmen.Bi tane vardı gıdıklıyo bebeği kaydirigubbakcemile3
Kedilerden ve çiğ etten bulaşan bi hastalık varmış ama.Hamileikte riskliymiş.İnsan kıyamıyo hele ki alışınca ama dikkat et canım.Benimki 10 yaşında artık.Yaşlandı.Gözünün içine bakıyorum bişey olcak diye
maşallah yaa ilk doğumumu acaba bende merak ettim korkuyorum bende çok doğumdan rüyalarıma bile giriyoo kaydirigubbakcemile3firstday kullanıcısından alıntı
bu arada kızdan tek gık çıkmamış doğumda ama bizim oğlan bayılıvermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?