2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esracım benimde mide bulantılarım azalmaya başladı ama yanmalarım arttı
bende de çok oluyo özellikle akşamları:sinifsinif:

bende anca 1 kilo almışım ama dr. ben zayıf olduğum için kilo alman gerek dedi alamıyorum napiimmm kaydirigubbakcemile3

kızlar işyerinde bir arkadaşın eşi normal doğumla doğum yaptı geçen hafta...sıkı durun 3600 gr bebek..
bu arada kızdan tek gık çıkmamış doğumda ama bizim oğlan bayılıvermiş:roflol:

ya herşeyi denedim yemekle mi alakalı die ama mutlaka birşey yapıyor ama ne bilemedim halaa

yemeklerdende olur ama her zaman yemekten değildir canım
bebek artık varlığını mide yanmalarıyla hissetiriyo artık reflüde olmaya başlar:1ninca:

kediler çok zaralıymış kızlar hamileler için yani tüyleri falan bi yerde okumuştum hamile iken kedilerden uzak durunuz diye:hulya:

kedinin dışkısından ,tam pişmemiş etlerden,pastörize olmayan peynirlerden toksoplazma diye bir hastalık geçiyor,hamile olduğumu öğrendiğimde ilk o testi yaptırdım,negatif çıktı çok şükür,bağışıklık bile kazanmamışım doktorum hayret etti nasıl temiz bakmışsın diye,
çok tehlikeli bir hastalık,kurban etlerinden ,güvenilir olmayan etlerden de geçiyor,o yüzden de çok dikkat etmek lazım...

kızlar işyerinde bir arkadaşın eşi normal doğumla doğum yaptı geçen hafta...sıkı durun 3600 gr bebek..

maşallah ben çok korkuyorum doğumdan yani aşırı bi korku bakalım nasıl yapcam hayırlısı olsun

maşallah yaa,ne güzel;Allah herkese kolay vede sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin,ben iğne olmakta bile korkuyorum ama bakalım hayırlısı,daha çok erken düşünmemeye çalışıyorum doğumu...

maşallah ya ilk değildir heralde ilkse helel olsun aslında benim annemde tek başına doğurmuş ama benim canım tatlı ya
yemeklerdende olur ama her zaman yemekten değildir canım
bebek artık varlığını mide yanmalarıyla hissetiriyo artık reflüde olmaya başlar:1ninca:
ya gerek yoktu ben onu hissediyorum zaten mide yanması da kötüdür varya birde saçlı olursa napcaz

vayyyyyyy aslanım schatzi kahraman köpek, süper o zaman seninkiyle oynar dururlar benimki de alışınca korur herhalde aile bireyi olcak sonuçta o da ama güvenemiyorum hayvan sonuçta hatanın telafisi yok
Canım o benim ya kıyamam. Bazı vidyolar var ya kocaman köpek bebeği oynatıyo resmen.Bi tane vardı gıdıklıyo bebeği kaydirigubbakcemile3

Kedilerden ve çiğ etten bulaşan bi hastalık varmış ama.Hamileikte riskliymiş.İnsan kıyamıyo hele ki alışınca ama dikkat et canım.Benimki 10 yaşında artık.Yaşlandı.Gözünün içine bakıyorum bişey olcak diye

Ablam 4250 normal doğum yaptı.bizim tosun 3 aylık bebek kadardı.Ama feci oldu tabi 18 dikiş.Ama yine olsa yine normal doğum yaparım diyo

Kızlar size bikaç resmimi ekliycem.Ama alıntı yapmayın olur mu silicem sonra.Görelim birbirimizi daha iyi olur

O yüzden verdim zaten kedimi,bakamam ilgilenemem diye,gerçi sadece kuru mama ile besliyordum ,dışarıya da hiç çıkmıyordu ama insan kıyamıyor,
hastalık için test yaptırdım çok şükür negatif,ama bağışıklığımda yok o yüzden daha da dikkat etmem lazım,kediden ziyade etlerden daha çok geçiyor,kırmızı etlere elimi sürmüyorum,yerken de iyice pişmiş olmasına dikkat ediyorum...

maşallah yaa ilk doğumumu acaba bende merak ettim korkuyorum bende çok doğumdan rüyalarıma bile giriyoo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…