di mi yaa ne hoşş..zaten çabucak geçer zaman Nurem için..cicim ayları yaa:jeyyar:Allah nazardan saklasın;
4 ay önce mi evlendiniz?
ne güzel,hem yeni evlilik heyecanı hem bebek heyecanı hepsi bir arada:)
Allah nazardan saklasın;
4 ay önce mi evlendiniz?
ne güzel,hem yeni evlilik heyecanı hem bebek heyecanı hepsi bir arada:)
di mi yaa ne hoşş..zaten çabucak geçer zaman Nurem için..cicim ayları yaa:jeyyar:
bende mayıs 10 da elendim bebişimde mayıs 11 doğum tarihi tabi erken gelmzse eğerrrevet daha da tatlı bir heyecan olur;ben evleneli 3 yıl oluyor,eşimi tanıyalı 10 sene olacak,lise sonda tanışmıştık,sonra üniversiteyi de aynı şehirde okuduk,heyecan kaybolmasa bile ilk evlendiğin gibi olmuyor:)Cicim aylarının tadı başka oluyor...
Gök delindi sanki.Allah sokaktaki insanları, hayvanları korusun
evsiz barksız olan bütün canlılara acısın yarabbim burda daha bişi yok ama hava kapalı çokkGök delindi sanki.Allah sokaktaki insanları, hayvanları korusun
evet daha da tatlı bir heyecan olur;ben evleneli 3 yıl oluyor,eşimi tanıyalı 10 sene olacak,lise sonda tanışmıştık,sonra üniversiteyi de aynı şehirde okuduk,heyecan kaybolmasa bile ilk evlendiğin gibi olmuyor:)Cicim aylarının tadı başka oluyor...
selna seninle aynıyız kız şaşrdım bizde yarın 4.yılımıza giriyoruz 10 yıldırda tanışıyoruz ünivde beraber okuduk ama ilk günkü gibi olmuyo hiçbişey ya o heyecan bambaşka gerçi şimdide çok şükür ayrı bi güzel:)
bende mayıs 10 da elendim bebişimde mayıs 11 doğum tarihi tabi erken gelmzse eğerrr
hoşgeldin nidahgeçmişe bakayım dedimm de kaçırmışım bütün fotoları evde ense yaparken:) kızlar meraba hepinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?