2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah nazardan saklasın;
4 ay önce mi evlendiniz?
ne güzel,hem yeni evlilik heyecanı hem bebek heyecanı hepsi bir arada:)

Evet canım dört aylık evliyim daha. 4,5 ay olmuş sayılır:)) 20 Haziran da evlendik biz. Evet hepsini bir arada yaşıyoruz...

di mi yaa ne hoşş..zaten çabucak geçer zaman Nurem için..cicim ayları yaa:jeyyar:

evet daha da tatlı bir heyecan olur;ben evleneli 3 yıl oluyor,eşimi tanıyalı 10 sene olacak,lise sonda tanışmıştık,sonra üniversiteyi de aynı şehirde okuduk,heyecan kaybolmasa bile ilk evlendiğin gibi olmuyor:)Cicim aylarının tadı başka oluyor...

bende mayıs 10 da elendim bebişimde mayıs 11 doğum tarihi tabi erken gelmzse eğerrr

selna seninle aynıyız kız şaşrdım bizde yarın 4.yılımıza giriyoruz 10 yıldırda tanışıyoruz ünivde beraber okuduk ama ilk günkü gibi olmuyo hiçbişey ya o heyecan bambaşka gerçi şimdide çok şükür ayrı bi güzel:)

zaten çok erken zamanlarda tanımış oluyorsun eşini;evlenince sadece ev içindeki huylarını öğrenmen gerekiyor;ama eşinle beraber büyüyüp ,olgunlaşmanın tadıda bir başka,düşünsene ergenlik çağında tanışmıştık,şimdi Allah izin verirse ikimize ait tek varlığı varlığı bekliyoruz...Çok ama çok güzel bir duygu

geçmişe bakayım dedimm de kaçırmışım bütün fotoları evde ense yaparken:) kızlar meraba hepinizee

bende mayıs 10 da elendim bebişimde mayıs 11 doğum tarihi tabi erken gelmzse eğerrr

hayırlısı ne güzel denk gelmiş öyle:)evlilik yıldönümün ve bebeğinin doğumgünü,
eğer 10 Mayıs ta doğarsa sizin için dünyadaki en güzel hediye olur ....:sm_cool:

biz evleneli 1bucuk seneyi geçti. ilk sene d.kontrol hapı kullandım . herkes dedi bırak kullanma kısır yapar flln die korktum da bıraktım. sonra geldi bebiş süprz bi şekildeopuyorumnanaktan

ayy kızlar ben burdayım da çok fena farmville'e takmış durumdayım..resmen kopamıyorum oyundan

Kızlar biz de eşimle 6 senedir beraberiz. 4 aylık da evliyiz. Bana hala evliymişiz gibi gelmiyo ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…