sevsinler patiklerini yaben den kontrolden çıktıktan sonra gittimde iplikçiye şöyle baktım aslında ne güzel olur akşamları boş boş oturuyorumm örneğini koyarsın canımm tamam mıbugün yün aldım kızlar patik örcem becerebilirsem nette bi model var anlatımlı ordan yapmaya çalışcam
sevsinler patiklerini yaben den kontrolden çıktıktan sonra gittimde iplikçiye şöyle baktım aslında ne güzel olur akşamları boş boş oturuyorumm örneğini koyarsın canımm tamam mı
bugün yün aldım kızlar patik örcem becerebilirsem nette bi model var anlatımlı ordan yapmaya çalışcam
hoş bulduk kızlar geçenlerde bi sitede okumuştum yetersiz beslenmede mide bulantısı yapıyomuş yani vucud vitaminsiz kalınca mide bulantıları olabiliyomuş
bulursun tabi belki karşına daha başka model çıkar senin cinsiyet belli değil demi ben belli olsun basiy örnekler var ayakkabı gibi duruyo onlardan yapıcam kız beni de heveslendirdin hiç aklımda yoktu oysaya gülceksiniz ama modeli kaybettim nette hangi sitedeydi bulursam başlıycam bakalım koyarım tabi
bulursun tabi belki karşına daha başka model çıkar senin cinsiyet belli değil demi ben belli olsun basiy örnekler var ayakkabı gibi duruyo onlardan yapıcam kız beni de heveslendirdin hiç aklımda yoktu oysa
herkese iyi akşamlar kızlar çıkıyorumm
kızlar işler yoğun olunca anca yazıyorum size ama yazılanları okuyorum mutlaka iyi akşamlar çıkacağız birazdan kendinize iyi bakın öpüldünüz
http://biryudumhobi.blogcu.com/pembe-bebek-patigi_31870931.html
buldum işte bu patik ama ben yeşil örcem bu pembe
çok güzelmiş patik...benim eltim de bunu mavi beyaz yapmıştı o da güzel oluyor...ponponlarını da beyaz yap güzel olur...tavsiye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?