2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün yün aldım kızlar patik örcem becerebilirsem nette bi model var anlatımlı ordan yapmaya çalışcam
sevsinler patiklerini yaben den kontrolden çıktıktan sonra gittimde iplikçiye şöyle baktım aslında ne güzel olur akşamları boş boş oturuyorumm örneğini koyarsın canımm tamam mı

hoş bulduk kızlar geçenlerde bi sitede okumuştum yetersiz beslenmede mide bulantısı yapıyomuş yani vucud vitaminsiz kalınca mide bulantıları olabiliyomuş

sevsinler patiklerini yaben den kontrolden çıktıktan sonra gittimde iplikçiye şöyle baktım aslında ne güzel olur akşamları boş boş oturuyorumm örneğini koyarsın canımm tamam mı

ya gülceksiniz ama modeli kaybettim nette hangi sitedeydi bulursam başlıycam bakalım koyarım tabi

ya gülceksiniz ama modeli kaybettim nette hangi sitedeydi bulursam başlıycam bakalım koyarım tabi
bulursun tabi belki karşına daha başka model çıkar senin cinsiyet belli değil demi ben belli olsun basiy örnekler var ayakkabı gibi duruyo onlardan yapıcam kız beni de heveslendirdin hiç aklımda yoktu oysa

çok güzeller tuba yaparsın bak güzel anlatılmış yapamadığınıda bilene danışırsınn tatlım

gidenlere iyi akşamlar....ben de hep gelince uğurluyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…