2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar.Nasılsınız.Ben yoğundum bu sabah.Anca girebildim

iim bende artık pek kimse takılmıyor sanırım burayaa neden böyle olduu iimi acaba herkez şulede yok buğün

O kapanmadan sonra eskisi gibi olmadı burası.Bi türlü toparlanamadık.Herkes girse de öyle akıcı ilerlemiyo sohbet :bbo:

günaaydın görkemcim . evet bende iş yerinde msn e giremiyorumm yasak bizde o yüzden mahrum kalıyorum herşeyden ama böyle olucaksa bende girmiycem artık burayada kimse yok olanlarda pek konuşmuyor eskisi gibi değil yaniii dediğin gibi

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrr nasılsınız buğün
iim bende artık pek kimse takılmıyor sanırım burayaa neden böyle olduu iimi acaba herkez şulede yok buğün
O kapanmadan sonra eskisi gibi olmadı burası.Bi türlü toparlanamadık.Herkes girse de öyle akıcı ilerlemiyo sohbet :bbo:
günaydın kızlar bencede eskiden ne güzel ilerlerdi akıcı olmuyo sıkılıyo insan

yaa ama oyun bozanlık etme esracım dur bakalım toparlanır inşallah herkes böyle düşünürse 2010 mayıs annesi kim olacak evet soğukluk oldu ama geçer zamanla daha yolun başındayız aha 6 ayımız var önümüzde ve paylaşacaklarımız bu arada sezen ve gülümser sizee günaydın

kizlar az once doktordon geldim bebegin esi ondeymis ve dusuk tehlikesi var dedi 7aya kadar biraz keyfim kacti ama bebegim beni birakmiycak insaallah

sezen görkem o resmin üstüne nasıl ekliyosunuz gününüzü

kizlar az once doktordon geldim bebegin esi ondeymis ve dusuk tehlikesi var dedi 7aya kadar biraz keyfim kacti ama bebegim beni birakmiycak insaallah
aferin sana canım iyi düşün iyi olsun bırakırmı annesini o ama dikkatli ol tamam mı canım dikkat et kendine her zaman yanındayım

günaydın kızlar bencede eskiden ne güzel ilerlerdi akıcı olmuyo sıkılıyo insan
KIZ BİZE GÜNAYDIN YOKMU?
CANIM ÇOK DİKKAT ET
sezen görkem o resmin üstüne nasıl ekliyosunuz gününüzü

CANIM PROFİLİNİ DÜZENLEYE GİR KİŞİSEL RÜTBE YAZAN YERE YAZ CANIMkaydirigubbakcemile5

saol tugba insaalah hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alicaz birde grip asinini sordum doktora bende yaptirdim nerdeyse oluyodum dedi cocuklarima yaptiricaktim vazgectim dedi simdilik hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi

sezen bunu görmedin miklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…