canımregl dönemin mi yaklaştı ondn mı gerginsinbilmiyorum iş yapasım yok buraya geldim muhabbete kimse yokk bunalıma giricem sanırımmm yakında ben. Akşamda eşimi boğacaktım zaten ...benimle şakalaşırken dudağıma kafası çarptı bende bahane arıodum zaten ağla ağlaaa canım çıktı çok üzüldü ama iki dk sonra gene yastık fırlatmaya başladııı cadıarzu elimde kalacak bu gidişleeklava:
normlade bu günlerde olmam gerekti ondan demek kaydirigubbakcemile3 ama zavallı kocişimi öldürmesem olmıyacaktı akşammmcanımregl dönemin mi yaklaştı ondn mı gerginsin
normlade bu günlerde olmam gerekti ondan demek kaydirigubbakcemile3 ama zavallı kocişimi öldürmesem olmıyacaktı akşammm
slm canımmmslm kızlar
aaa noldu ki inş. bişii olmazzz bende merak ettim şimdi ya insanlar ne kadar terbiyesiz yaa saygı yok merak etme canım inş. bişey olmazkocana bişey yapma bak ben şuan çok endişeliyim eşimle pazara gidicektik bi adam aradı işle ilgili eşimle çok kötü konuştular adam küfür etti eşim ağzını bozmadı ama çok sinirlendi beni eve yolladı ve ben çok kötüyüm eşime de bişey diyemedim ay bilmiyorum yaa inş bi sorun çıkmaz
aaa noldu ki inş. bişii olmazzz bende merak ettim şimdi ya insanlar ne kadar terbiyesiz yaa saygı yok merak etme canım inş. bişey olmaz
allah korusun öyle kötü şeyler düşünme canım eğer erlerini iliosan polisi ara dicem amaa ne kadar doğru olur bilmemm CADIARZUbilmiyorum ama olcakmış gibi gibi geliyo en son nerdesin muhabbeti oldu biz muğlalı değiliz çok çevremiz yok adam bi kaç kişi bulur sıkıştırır falan ne bilim işte
allah korusun öyle kötü şeyler düşünme canım eğer erlerini iliosan polisi ara dicem amaa ne kadar doğru olur bilmemm CADIARZU
canım kötü düşünme bakalım eşin eve gelsin anlatır sana ne olduğunubilmiyorum ama olcakmış gibi gibi geliyo en son nerdesin muhabbeti oldu biz muğlalı değiliz çok çevremiz yok adam bi kaç kişi bulur sıkıştırır falan ne bilim işte
canım kötü düşünme bakalım eşin eve gelsin anlatır sana ne olduğunu
İYİ AKŞAMLAR :teytey:Kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar
tubacım o zaman sıkıntı yapma eşin sakınleştirir belki ortamı gelir bebişin nasıl anlat bakalımmm
için rahat edecekse ara baklalım eşiini kasediyorum ben ama doğru haklısın endişelenmekte ama biz kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun canımmevet ama insan endişeleniyor işte çok manyak var dışarda arasam mı acaba ne dersiniz
çok oldumu gideli olduysa ara bence merak ettim dersinevet ama insan endişeleniyor işte çok manyak var dışarda arasam mı acaba ne dersiniz
için rahat edecekse ara baklalım eşiini kasediyorum ben ama doğru haklısın endişelenmekte ama biz kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun canımm
oy annesi o kusturmuyo ki seni bünyenden öyle oluyo annesi kızma bebişinebebiş çok kusturuyo ya dövcem onu elime bi geçsin :))))
bebiş çok kusturuyo ya dövcem onu elime bi geçsin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?