2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımregl dönemin mi yaklaştı ondn mı gerginsin

normlade bu günlerde olmam gerekti ondan demek kaydirigubbakcemile3 ama zavallı kocişimi öldürmesem olmıyacaktı akşammm

kocana bişey yapma bak ben şuan çok endişeliyim eşimle pazara gidicektik bi adam aradı işle ilgili eşimle çok kötü konuştular adam küfür etti eşim ağzını bozmadı ama çok sinirlendi beni eve yolladı ve ben çok kötüyüm eşime de bişey diyemedim ay bilmiyorum yaa inş bi sorun çıkmaz

aaa noldu ki inş. bişii olmazzz bende merak ettim şimdi ya insanlar ne kadar terbiyesiz yaa saygı yok merak etme canım inş. bişey olmaz

aaa noldu ki inş. bişii olmazzz bende merak ettim şimdi ya insanlar ne kadar terbiyesiz yaa saygı yok merak etme canım inş. bişey olmaz

bilmiyorum ama olcakmış gibi gibi geliyo en son nerdesin muhabbeti oldu biz muğlalı değiliz çok çevremiz yok adam bi kaç kişi bulur sıkıştırır falan ne bilim işte

bilmiyorum ama olcakmış gibi gibi geliyo en son nerdesin muhabbeti oldu biz muğlalı değiliz çok çevremiz yok adam bi kaç kişi bulur sıkıştırır falan ne bilim işte
allah korusun öyle kötü şeyler düşünme canım eğer erlerini iliosan polisi ara dicem amaa ne kadar doğru olur bilmemm CADIARZU

allah korusun öyle kötü şeyler düşünme canım eğer erlerini iliosan polisi ara dicem amaa ne kadar doğru olur bilmemm CADIARZU

galiba bekliycem başka yapcak bişey yok inş bişey olmaz bakalım eşim kavgaya girmez ama adam çok zorlarsa bilmiyorum neyse kafam dağılsın diye bakayım dedim napıyonuz

canım kötü düşünme bakalım eşin eve gelsin anlatır sana ne olduğunu

tubacım o zaman sıkıntı yapma eşin sakınleştirir belki ortamı gelir bebişin nasıl anlat bakalımmm

evet ama insan endişeleniyor işte çok manyak var dışarda arasam mı acaba ne dersiniz
için rahat edecekse ara baklalım eşiini kasediyorum ben ama doğru haklısın endişelenmekte ama biz kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…