gamzee söylşemee sana komple yapacakk kaydirigubbakcemile3gamzeeeeeeeee
allah iyiliğini versin
nasıl resim yükleniyo kızzz söyle hemen
Haydar Bey, bu size yazdigim üçüncü mail, umarim bu kez yanitlama inceligini gösterirsiniz.
Derdime gelince, ben, Tayvan'li bir kadinla üç aydir chat yapiyorum. Iki aydan beridir de sanal sex yapmaktayiz.
Ancak, ben bir oturumda üç kere iliski kurmak istiyorum, o ise ikinciden sonrasini istemiyor.
Saglikli bir erkek olarak ben bundan rahatsizlik duyuyorum. Ayrica, bu kadin sahiden orgazm oluyor mu, yoksa orgazm taklidi mi yapiyor, bunu da söyler misiniz?..
Haydar Dümen'in Cevabı:
Sevgili çocugum, önceki iki mailine cevap veremedim, çünkü ne zaman okumaya baslasam gülme krizim tutuyor. Nihayet kendimi zorlayip maillerini okuyabildim... Hakkaten de çok saglikliymissin evladim!..
Ancak saglikli bir adam, gidip Tayvanlar'dan bir kadin ayartip sanal sanal sevisirdi. Sorularina yine de cevap vermem gerekirse; önyazismayi uzun tutarsan hem sayini üçe çikartabilirsin, hem de orgazmi garantilersin evladim...
puhaaaaa :roflol: :roflol:şok şok şokkkkkkkkkkkkkkkkkk kocasının evdeki herşeyi satmasından sinir küplerine binen yaprak sarma (çiğdem) en sonunda kocasını satıp son teknoloji bir çamaşır makinası almış
şok şok şokkkkkkkkkkkkkkkkkk kocasının evdeki herşeyi satmasından sinir küplerine binen yaprak sarma (çiğdem) en sonunda kocasını satıp son teknoloji bir çamaşır makinası almış
tuğba bizde bizimkileri satıp bu makineden alalım. nasılsa bu ara kocaları kullanmıyoz :dance::roflol:
hoşçakal nevinnnKızlar sizin yüzünüzden hiçbiiş yapamaz oldum kapatmak zorundayım görüşürüz yarın yoksa bugün kalcam burda
şokkkkkkkkkkkkkkkk tek bebek var diyen tuğbaaaaa meğer 6 tane bekliyormuşşşşşşşşş
:roflol: :roflol: bende şimdi ark. dışıodum iş yerinde bu kadar değil ama bundan pekte farkı yok özellikle ütü odamm :roflol:flashhhhhhhhh flashhhhhhhhhh colerkonun kk ya bakmaktan evini toplamadığı anlaşıldıııııııııııı
deneme
deneme[/QUOTE
kız hamileyken bakmayın bu fotolaraaaa alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?