:roflol:
selam kızlar,
ben ancak girebiliyorum. eve yorgun bir sekilde henuz geldim ama yazdıklarınızı okuyunca rahatlamaya, dinlenmeye basladım bile. süpersiniz ya:)))
sevgili haydar amca
1) Eşimle haftada iki veya üç kez seviştiğimizde çocukların ikiz ya da üçüz olma ihtimali artıyor mu?
2) kızlık zarı yanlışlıkla yırtılırmı yırtılırken haber verir mi
3)beyim doymak bilmio napam ??
acele cevap bekliorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız vallaa akarmış artık bide zaten acımıyomu anam elletmeyiverin aaa
bu arada laf aramızda benden duymuş olmayın ama gamzenin akmışş:1shok:
gerçi neyin sonunda aktı onu bilmiyorumsengözlerimebaksanab
:roflol: :roflol: :roflol: allah iiliğini versin emiii şulee1)sevgili kızım o kocana söyle haftada 3 kez farklı kişlerle sevişirse neden olmasın 3üz olmasa bile 3 tane çocuğu oolabilir
2)yırtılırken komşuların duymuş sen vermişsin o haberi maşallah zarın haber evrmesine gerek kalmamışşş
3)buna bu topikten cvp vermeyeceğim:CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: ayy her günümüz böyle olsun inşallahhhHaydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil. Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?
CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı. Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin içine otur. ıçine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o kendiliğinden düşer. (17 Aralık)
Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil. Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?
CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı. Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin içine otur. İçine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o kendiliğinden düşer. (17 Aralık)
hoş geldinnnn bugün çoğumuzun sinirleri gevşemiş.. bisürü geyiklerimiz olduuu.
1)sevgili kızım o kocana söyle haftada 3 kez farklı kişlerle sevişirse neden olmasın 3üz olmasa bile 3 tane çocuğu oolabilir
2)yırtılırken komşuların duymuş sen vermişsin o haberi maşallah zarın haber evrmesine gerek kalmamışşş
3)buna bu topikten cvp vermeyeceğim:CüvCüv:
aaa bu gerçekmi gamzeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
:asigim:
e sorsaydın ya merak ettik şimdi görüyonmu
ay çok manyak lar var yaaaakaydirigubbakcemile3 hee gerçekten sormuşlarkaydirigubbakcemile3
bu arada topiği kapatıcaklar valla kızlar delikafaduldendelikafadulden
puhhaaaa bende gelirim arkanızdan valla hiç olmazsa sıkıntılarımızı atıozzz bişii yapmıoz kii .. hiç değilse burda yanee kaydirigubbakcemile3bende zaman zaman okuyorum
çok komik oluyooo
evet gamze bize dicekler siz cinsellik topiğineekaydirigubbakcemile3
işte bilir kişinin bile şaşırdığı anlarrrr :tomato:
evet canım bugun 14+6 yarın 15 olcak normalde yarın resmi değişecekti yaaa ne güzellllsule bebişin yarın 14 +6 olacak sonra 15
puhhaaaa bende gelirim arkanızdan valla hiç olmazsa sıkıntılarımızı atıozzz bişii yapmıoz kii .. hiç değilse burda yanee kaydirigubbakcemile3
olmazmı muh. sarmış 3 kişi olmuşlarrrevet canım bugun 14+6 yarın 15 olcak normalde yarın resmi değişecekti yaaa ne güzellll
valla heee napalım o değil ben hiç bakamdım misafir falan varmıydı acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?