2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol:
selam kızlar,
ben ancak girebiliyorum. eve yorgun bir sekilde henuz geldim ama yazdıklarınızı okuyunca rahatlamaya, dinlenmeye basladım bile. süpersiniz ya:)))

hoşgeldin tatlımmkaydirigubbakcemile3
sende katılsositososito

:dance::dance::dance:

:asigim:
kız vallaa akarmış artık bide zaten acımıyomu anam elletmeyiverin aaa
bu arada laf aramızda benden duymuş olmayın ama gamzenin akmışş:1shok:
gerçi neyin sonunda aktı onu bilmiyorumsengözlerimebaksanab

e sorsaydın ya merak ettik şimdi görüyonmu

:roflol: :roflol: :roflol: allah iiliğini versin emiii şulee

:roflol: :roflol: ayy her günümüz böyle olsun inşallahhh

aaa bu gerçekmi gamzeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.

ay çok manyak lar var yaaaakaydirigubbakcemile3 hee gerçekten sormuşlarkaydirigubbakcemile3

bu arada topiği kapatıcaklar valla kızlar delikafaduldendelikafadulden

bende zaman zaman okuyorum
çok komik oluyooo
evet gamze bize dicekler siz cinsellik topiğineekaydirigubbakcemile3

bende zaman zaman okuyorum
çok komik oluyooo
evet gamze bize dicekler siz cinsellik topiğineekaydirigubbakcemile3
puhhaaaa bende gelirim arkanızdan valla hiç olmazsa sıkıntılarımızı atıozzz bişii yapmıoz kii .. hiç değilse burda yanee kaydirigubbakcemile3

Haydar Bey, bu size yazdigim üçüncü mail, umarim bu kez yanitlama inceligini gösterirsiniz.

Derdime gelince, ben, Tayvan'li bir kadinla üç aydir chat yapiyorum. Iki aydan beridir de sanal sex yapmaktayiz.

Ancak, ben bir oturumda üç kere iliski kurmak istiyorum, o ise ikinciden sonrasini istemiyor.

Saglikli bir erkek olarak ben bundan rahatsizlik duyuyorum. Ayrica, bu kadin sahiden orgazm oluyor mu, yoksa orgazm taklidi mi yapiyor, bunu da söyler misiniz?..

Haydar Dümen'in Cevabı:

Sevgili çocugum, önceki iki mailine cevap veremedim, çünkü ne zaman okumaya baslasam gülme krizim tutuyor. Nihayet kendimi zorlayip maillerini okuyabildim... Hakkaten de çok saglikliymissin evladim!..

Ancak saglikli bir adam, gidip Tayvanlar'dan bir kadin ayartip sanal sanal sevisirdi. Sorularina yine de cevap vermem gerekirse; önyazismayi uzun tutarsan hem sayini üçe çikartabilirsin, hem de orgazmi garantilersin evladim...

sule bebişin yarın 14 +6 olacak sonra 15
evet canım bugun 14+6 yarın 15 olcak normalde yarın resmi değişecekti yaaa ne güzellll

puhhaaaa bende gelirim arkanızdan valla hiç olmazsa sıkıntılarımızı atıozzz bişii yapmıoz kii .. hiç değilse burda yanee kaydirigubbakcemile3

valla heee napalım o değil ben hiç bakamdım misafir falan varmıydı acaba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…