2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamilelikte Cinsel ilişki yasağı;
ü Düşük tehlikesi varlığı

ü Sebebi açıklanamayan vajinal kanama

ü Gebelik kesesinin erken açıldığı,suların erken gelmesi durumu

ü Plasenta previa

ü Erken doğum tehlikesi

ü Partnerin cinsel temasla bulaşan hastalık taşıyıcısı olması

ü Gebede aktif kondilom- HPV lezyonlarının varlığı

ü Çoğul gebeliklerde son 3 ay

ü Tekil gebeliklerde son 1 ay

Gebelikte Cinsellik ıçin Dikkat!!
ü Yasak olduğu durumlarda ilişkiye girmemek gerekir.

ü Cinsel ilişki sonrası az da kanama olsa doktorunuzun haberdar edilmesi gerekir.

ü Gebelikte cinsel ilişki sayısında kısıtlama yoktur. Fakat aşırıya kaçmamak gerekir. ılişki sırasında karın ve rahim fazla zorlanmamalıdır.

ü Kimyasal kayganlaştırıcılar kullanılmamalıdır.

ü Meme uçlarının fazla uyarılması oksitosin ismindeki hormonu salgılatıp erken doğuma sebep olabilmektedir.Meme uçlarındaki hassasiyete dikkat etmek gerekir.

ü Spermin içindeki prostaglandin ismindeki bir madde rahim ağzını uyarıp rahim kasılmalarına sebep olabilmektedir. ılişkide spermin vagina içine akmasına engel olmak gerekebilir.Prezervatif veya geri çekme metodu kullanılabilir.

ü Prezervatif aşırı esanslı olmamalı ve kimyasal maddeler içermemelidir. Normal basit prezervatifler tercih edilmelidir.

ü Gebelikte seks için önerilen cinsel pozisyonlarda ilişkiye girmeye özen gösterilmelidir.

bu arada dağlık kesimin yasağını da hiç duymamıştımmm. o niye acaba. bilirkişi şuleye danışmak istiyorum sırnaşık şey

neden ki şuleee açıklık getrir bizeeee

bilirkişi şulee haydar dumen sitesi gbi olduk wallaa :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
kızlarr yaa gülmekten yaşlar geldi gözümden
bak bilirkişi nevinmişş hemen tıp dilinde cvp vermişşş
ben şeyden dolayı dedim artık göğüsler süt yapıyo ya ilk akan süt bebeğe çok faydalıymış onun bebek tarafından emilmesi gerekirmiş
dikkat edinde koca bebekler emmesin diye dedimkaydirigubbakcemile3

delikafadulden aa benim başlamadı daha süt toplamöaya galibaa :roflol: şaka bi yana dikkat etmek gerek .. şule bende koptum burda ii geldi valla muhabbet kafam dağıldı yawfff

ya kızlar konuyu azcık değiştircem ama benim sağ tarafımda arada/(10-15 dk da bir falan) sancı gibi bişey oluyo bebiş tekmeliyo olabilirmi çokmu erken acaba tecrübeli varmı aranızda

banada oluyo o kramp gibi demi tekme değil onlar rahim büyüyo ya kendine daha geniş bi yer açmaya çalışıyo tabi bu da sana sancı olarak yansıyo yada gazzCADIARZU

ne sütü kız daha erken onun için bende biliyon diye söylüyon sandım

kız vallaa akarmış artık bide zaten acımıyomu anam elletmeyiverin aaa
bu arada laf aramızda benden duymuş olmayın ama gamzenin akmışş:1shok:
gerçi neyin sonunda aktı onu bilmiyorumsengözlerimebaksanab

gamzede burda ama neden muhabbete katılmıoo pc başında değil galibaa

:roflol:
selam kızlar,
ben ancak girebiliyorum. eve yorgun bir sekilde henuz geldim ama yazdıklarınızı okuyunca rahatlamaya, dinlenmeye basladım bile. süpersiniz ya:)))

banada oluyo o kramp gibi demi tekme değil onlar rahim büyüyo ya kendine daha geniş bi yer açmaya çalışıyo tabi bu da sana sancı olarak yansıyo yada gazzCADIARZU

yok gaz değilim çok hafif sancı gibi bişey ağrı falan gibide değil geliyo1-2saniye gidiyo hemen rahim büyüyo olabilir ama dediğin gibi

hem bilir kişisin hem de paparazzi. belki kız sır vermiştir sana yavvvv. :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

eyvah şule yakalandıııııı :dance:

1)sevgili kızım o kocana söyle haftada 3 kez farklı kişlerle sevişirse neden olmasın 3üz olmasa bile 3 tane çocuğu oolabilir

2)yırtılırken komşuların duymuş sen vermişsin o haberi maşallah zarın haber evrmesine gerek kalmamışşş

3)buna bu topikten cvp vermeyeceğim:CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol:

:roflol:
selam kızlar,
ben ancak girebiliyorum. eve yorgun bir sekilde henuz geldim ama yazdıklarınızı okuyunca rahatlamaya, dinlenmeye basladım bile. süpersiniz ya:)))

hoş geldinnnn bugün çoğumuzun sinirleri gevşemiş.. bisürü geyiklerimiz olduuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…