şule o günler gelecek bebeğimizin kokusunu doya doya içimize çekeceğiz
ya burda hangi arkadaşın kocasının doğum günü geliyodu kızlar 4 gün sonrada benimkinin de doğum günüü hiç bişi almadım dahaa :sinifsinif:
siz dökülünn bakimm ne aldını kocanıza en sonsengözlerimebaksanab
canım ben en son saat almıştım çok şık bi saat ama evlilik yıldönümünde
ondan önce isminin baş harflerinin yazdığı kol düğmesi yaptırmıştım
bak kol düğmesi değişik ve özel bi hediye oluyo onu düşünebilirsin
selam canım ayrıca günaydın
sonradan uyumayı denemiyomusun ilknurcum
bende erken yatıyorum ama sabah yine de çok zor kalkıyorum yaaa:1no2:
ah be canım yaaa ne uykusuuuu neeeeeeeeeee sabah 7 de açıom gözümü cin gibi, eşim de uyuyo. bu sabah hamur işine sardırdım bi dolu sona da hapur hupur yedik valla nolcak böle bilmem. hava burda da harika, bizde uludağa çıkıoz birazdan oksijen alsın bebişim accık. öptüm hepsinizi mutlu haftasonları diliyoruuuuuummmmmmmmmmmm..:enbuyukkk:
benim eşimin de 21 kasım saat ,parfüm,kazak,cüzdan ,kemer olabilir ben ihtiyacı olan kullanıcağı bişey olmasından yanayım hediyenin ama sen bilirsin kış geliyo şık bi atkı bere kullanıyosa şapka falan olabilir
benim eşimin de 21 kasım saat ,parfüm,kazak,cüzdan ,kemer olabilir ben ihtiyacı olan kullanıcağı bişey olmasından yanayım hediyenin ama sen bilirsin kış geliyo şık bi atkı bere kullanıyosa şapka falan olabilir
ayy kızlarr ablam geldi iki tane yeğenimle birlikteee çok mutlu ooldum
hava süper dışarı çıkacağız:teytey:
sezon başı işlevsel olsun diyorsan hem de şık bir hediye mont aldım ben derimod'dan 1kasımdı doğumgünü normalde pek beğenmeyiz ikimizde oranın modellerini ama bu sezon hem çok model vardı(her modelde de farklı derilerle çalışmışlar bir modeli başka deriyle yapılmış halini bulabiliyorsun) normalde görüdüğümden, hem de kampanye gibi bişey yapmışlar esikisini getir yenisin indirimli götür gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?