2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya burda hangi arkadaşın kocasının doğum günü geliyodu kızlar 4 gün sonrada benimkinin de doğum günüü hiç bişi almadım dahaa :sinifsinif:

şule boncuk msn de mi şimdi? ya benm msn bozuldu yenisini yükle diyo takılıyo açılmıyo sinir etti. kimler var ordaa gelsinler burayaakaydirigubbakcemile

siz dökülünn bakimm ne aldını kocanıza en sonsengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

canım ben en son saat almıştım çok şık bi saat ama evlilik yıldönümünde
ondan önce isminin baş harflerinin yazdığı kol düğmesi yaptırmıştım
bak kol düğmesi değişik ve özel bi hediye oluyo onu düşünebilirsin

sağol şulecim baktım adrese çok şık gerçekten. bizimki pek kullanmaz ama özel günde fln güzel olur. bi düşüneyim bunuCADIARZU

benim eşimin de 21 kasım saat ,parfüm,kazak,cüzdan ,kemer olabilir ben ihtiyacı olan kullanıcağı bişey olmasından yanayım hediyenin ama sen bilirsin kış geliyo şık bi atkı bere kullanıyosa şapka falan olabilir

selam canım ayrıca günaydın
sonradan uyumayı denemiyomusun ilknurcum
bende erken yatıyorum ama sabah yine de çok zor kalkıyorum yaaa:1no2:

ah be canım yaaa ne uykusuuuu neeeeeeeeeee sabah 7 de açıom gözümü cin gibi, eşim de uyuyo. bu sabah hamur işine sardırdım bi dolu sona da hapur hupur yedik valla nolcak böle bilmem. hava burda da harika, bizde uludağa çıkıoz birazdan oksijen alsın bebişim accık. öptüm hepsinizi mutlu haftasonları diliyoruuuuuummmmmmmmmmmm..:enbuyukkk:

aynen canım ben çalışıyorum bide düşün yani eve gidince yemekti mutfaktı derken saat 10 oluyo uzanıp tv izleyim diyorum anında uyumuş oluyorum sabah bazen 5,30 6 da kalktığım oluyo ormalde 7,30 kalkmam lazım çok sinir bi durum bebişte uykusuz olursa yandık

atkı bere düşünmüştüm canım ama sonra gömlek hırka süveter vs dedm bilmiyorm bellki ikindi gibi çıkıp bakarım çarşıya. seninki de akrep burcu sanırım yerimseniben

aa benim kardeşimde doğum günü 21 kasımda benim de bebeğimin cinsiyetini öğrenicem gün:sm_cool:

ayy kızlarr ablam geldi iki tane yeğenimle birlikteee çok mutlu ooldum
hava süper dışarı çıkacağız:teytey:

sezon başı işlevsel olsun diyorsan hem de şık bir hediye mont aldım ben derimod'dan 1kasımdı doğumgünü normalde pek beğenmeyiz ikimizde oranın modellerini ama bu sezon hem çok model vardı(her modelde de farklı derilerle çalışmışlar bir modeli başka deriyle yapılmış halini bulabiliyorsun) normalde görüdüğümden, hem de kampanye gibi bişey yapmışlar esikisini getir yenisin indirimli götür gibi

ayy kızlarr ablam geldi iki tane yeğenimle birlikteee çok mutlu ooldum
hava süper dışarı çıkacağız:teytey:

oh ne güzell dikkat et kendine dışarda :CüvCüv:

hmm derimoda da uğriyim bugün.. tşk.ler canım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…